Setmana del Cervell

Col left

La Setmana Mundial del Cervell ofereix als centres educatius públics i concertats de la ciutat de Barcelona l’oportunitat de conèixer de primera mà les línies d’investigació que se segueixen en neurobiologia. L’alumnat podrà descobrir com s’investiguen les malalties cerebrals i quines tècniques d’anàlisi s’apliquen per estudiar-les, entre altres temes que l’ajudaran a entendre com funciona el cervell humà.

Científiques i científics que desenvolupen recerques en neurociència duran a terme xerrades divulgatives als centres educatius. El format de les xerrades és per a un grup classe i la durada és d’una hora. L’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona organitza aquest programa per a l’alumnat de 10 a 20 anys. Les activitats són gratuïtes i les places limitades.

INSCRIPCIONS

A través del web del Programa d’Activitats Escolars (PAE) del Consell de Coordinació Pedagògica (CCP): www.barcelona.cat/ccp, del 10 al 28 de febrer de 2018. Cada centre educatiu podrà demanar un màxim de dues xerrades. Per formalitzar la inscripció cal fer el següent: Identificar-se a l’apartat “Accés per a escoles i entitats”, amb usuari (codi de centre assignat pel Departament d’Ensenyament, de 8 dígits) i contrasenya (codi postal del centre). Cercar l’activitat que us interessa a través del Cercador d’activitats escolars: introduint el cicle educatiu corresponent, seleccionant l’entitat “Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona”, i posant com a paraula clau “cervell”. Seleccionar de la llista l’activitat que voleu reservar, entrar a l’apartat “Inscripció” i accedir al Calendari de reserves. Triar el dia amb places lliures (marcat en verd) i seguir els passos per completar la reserva.

Per a més informació: setmanadelcervell@gmail.com

Xerrades per als centres educatius

Descarregar el document

Col right
Actualitat: 

Setmana mundial del cervell 2018

12/03/2018 - 16:44

Xerrades per als centres educatius. Del 12 al 16 de març

Documents d'interès

Compartiu aquest contingut