Esteu aquí

Montserrat Ballarín Espuña

Benvolguts veïns i veïnes de l’Eixample,

Tinc el gran honor de dirigir-me a vosaltres com a regidora del vostre, del meu Districte. Des d’aquest càrrec de proximitat, i de la mà de la resta de representants públics i de les treballadores i treballadors municipals, estic convençuda de que podrem millorar el benestar col·lectiu i individual de tothom, especialment d’aquelles persones que més ho necessiten. Generar oportunitats, lluitar contra les desigualtats i millorar la convivència són avui les prioritats, les quals entomo amb il·lusió, sentit de la responsabilitat i moltes ganes de treballar-hi.

Em considero una persona amb una vocació sincera de servei públic. Una vocació que he tingut la sort de poder fer realitat tant en la meva carrera professional com en l’àmbit polític. Pel que fa al meu àmbit professional, he exercit la recerca i la docència en distintes universitats i en l’actualitat sóc professora titular de Dret financer i tributari de la Universitat Pompeu Fabra. També tinc experiència en la política local, atès que vaig ser regidora de govern de l’Ajuntament de Barcelona des de 2003 a 2011 i diputada de govern de la Diputació des de 2007 a 2011. Així mateix, sempre que he pogut he complementat el meu compromís polític amb el voluntariat social, i des de 2012 he estat secretària general de l’ONG Educació sense fronteres.

Com a regidora de l’Eixample em poso a disposició de totes les persones i de les entitats per seguir treballant pel progrés d’aquest territori que Ildefons Cerdà va somiar al segle XIX. Per fer-ho, m’agradaria comptar amb tota la vostra col·laboració, però també us demano que mai no deixeu de ser exigents amb mi quan es tracti de la millora d’allò que és patrimoni de tothom.

Salutacions cordials,

Montserrat Ballarín Espuña