Esteu aquí

Noves actuacions de millora de l'espai públic de l'Eixample

dv., 29/09/2017 - 15:01

En les properes setmanes es realitzen diverses actuacions de pavimentació, arranjament de voreres i implantació de carrils bici, entre altres obres.

 

Arranjament de voreres a l’Eixample i pavimentacions de calçada

El districte de l’Eixample té previst realitzar treballs d’arranjament d’algunes vorers que es troben en mal estat. La programació de les obres és la següent:

  • Carrer Nàpols, entre Consell de Cent i Gran Via (vorera costat Besòs). Del 2 d’octubre al 10 de novembre.
  • Carrer Provença, entre Aribau i Muntaner (vorera costat muntanya). Del 23 d’octubre al 10 de novembre.
  • Carrer Muntaner, entre París i Còrsega (vorera costat Llobregat). Del 2 al 20 d’octubre.

D’altra banda, del 5 al 8 d’octubre es pavimentarà la calçada del carrer Parlament. Els dies 5 i 6 es faran els treballs previs, motiu pel qual es podrà circular però no aparcar. Els dies 7 i 8 es fresarà i asfaltarà tot el carrer a tall complert de trànsit.

Carrils bici

A l’Eixample, es realitzen els treballs per a la implantació del carril bicicleta unidireccional al costat esquerre del sentit de la circulació als dos lateral de la Gran Via, entre Vilamarí i Aribau, i que es connectarà amb els carrils bici existents a Vilamarí, Calàbria, Comte d’Urgell i Muntaner. El termini de les obres és de 8 mesos, del 27 de setembre del 2017 al 15 de maig del 2018.

També continua la implantació d’un carril bicicleta als carrers Sardenya i Ramón Trias Fargas, que està previst finalitzar el 21 de desembre; i d’un altre al carrer Sant Antoni Maria Claret, entre Conca i Cartagena, que està previst finalitzar el 15 d’octubre.

Altres obres destacades

Continuen els treballs de rehabilitació de la claveguera del carrer Enric Granados, entre avinguda Diagonal i el carrer Còrsega, una actuació que finalitzarà el 10 de novembre.

També es realitzen les obres de construcció d’un dipòsit d’aigua freàtica, aprofitant la cambra soterrada de l’antic museu del clavegueram situada a la vorera Besòs del Passeig de Sant Joan entre l’avinguda Diagonal i el carrer València. Els treballs suposaran ocupar la vorera de passeig Sant Joan a l’entorn on es realitzen les obres.

L’actuació es realitza en 3 fases, tot i que només està programada la primera, del 2 d’octubre al 30 de març de 2018. 

També es realitzen les obres de reparació de la font ornamental Diana, ubicada a Gran Via de les Corts Catalanes amb Roger de Llúria.

Els treballs, que suposaran l’ocupació d’un carril de Gran Via, al costat mar de la font, s’han iniciat el 27 de setembre. El carril es recuperarà el 27 d’octubre, i l’obra finalitzarà el 24 de novembre.

 

Tota la informació sobre aquestes i altres obres a la ciutat la trobareu al web del Servei d’Informació d’Obres.