Esteu aquí

Les cues de la Sagrada Família es traslladaran dins del recinte del temple

divendres, març 6, 2015 - 17:07

Traslladar les llargues cues per entrar a la Sagrada Família dins del mateix recinte és una de les mesures sorgides dels grups de treball entre el veïnat i la Junta Constructora per evitar aglomeracions.

Vídeo ‘Millora mobilitat voltants Sagrada Família’

A partir de l’estiu les cues per accedir a la Sagrada Família es traslladaran dins del recinte del temple. Aquest és el compromís adquirit per la Junta Constructora del temple expiatori amb el veïnat del barri de la Sagrada Família i l’Ajuntament per tal de reduir l’impacte de les cues a la via pública. A més, el temple ja ha començat a fer l’entrada més escalonada gràcies a que els intervals d’accés són cada 15 minuts, en comptes de cada hora.

Pel regidor del districte de l’Eixample, Gerard Ardanuy, “aquesta col·laboració intensa amb el teixit veïnal, els comerços i el Temple representa un pas endavant molt rellevant. Mentre que amb els veïns sí que havíem mantingut molt de diàleg, amb el temple és la primera vegada; i veiem una predisposició i implicació molt bona per corregir aquesta situació”.

Vetllar pel civisme

Gràcies al diàleg establert als grups de treballs impulsats per l’Ajuntament entre el Consell de barri de Sagrada Família i la Junta Constructora del Temple, s’han proposat mesures per aconseguir una convivència millor entre ciutadania i turisme. El consistori implantarà sis punts amb agents cívics a partir de l’1 d’abril per garantir el civisme i s’ha posat en marxa un pla de reforç de la inspecció per al control d’activitats econòmiques que puguin causar alguna incidència, per la qual cosa ja s’han precintat cinc negocis que feien una activitat sense tenir-ne la llicència.

Millora en la mobilitat

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Zona Bus, ha impulsat un sistema pioner, en fase de proves, que permet als conductors d’autocars conèixer la disponibilitat de lloc d’estacionament a través de pantalles informatives i del mòbil. Amb aquesta mesura es pretén desmassificar el trànsit d’autocars turístics a l’àrea i evitar que aquests vehicles hagin de fer voltes buscant espais lliures per estacionar.