Esteu aquí

Formació gratuïta per al comerç i els serveis de proximitat

dimecres, març 14, 2018 - 09:41

Comença la 6a edició del programa 'Obert al futur' amb càpsules gratuïtes de 3 hores de formació adaptades a l'horari comercial perquè hi puguin participar els comerços que ho desitgin.

Aquest programa, impulsat per Barcelona Activa, contempla formacions gratuïtes de 3 hores de duració adaptades als horaris comercials. Una oportunitat per conèixer les tendències més actuals en estratègia empresarial i innovació, les eines de màrqueting digital més útils, i les tècniques més adients per  aconseguir la fidelització dels clients. A l’Eixample hi ha programades aquestes sessions:

Dona a conèixer el teu negoci a través d’internet

Dijous 15 de març de 14 a 17 h

Lloc: Seu del Districte de l’Eixample, carrer Aragó, 311

Coneixeràs els passos bàsics per a elaborar un Pla de màrqueting digital 2.0, identificant l’estratègia més adequada segons el comerç i definint la tipologia d’accions necessàries per garantir l’assoliment d’objectius. A més de conèixer cadascuna de les eines, recursos i plataformes digitals existents: definició, ús, avantatges, desavantatges i exemples pràctics.

Inscriure’t clicant aquí.

El futur del teu comerç depèn de tu! Eines de coaching per potenciar el teu comerç

Dijous 22 de març de 14 a 17 h

Lloc: Seu del Districte de l’Eixample, carrer Aragó, 311

Aprendràs a gestionar el  negoci amb visió de futur amb eines de gestió interna per focalitzar el comerç en allò que aporta valor a l’empresa. Estratègies per ajudar a transformar el comerç d’avui en una empresa de futur, Think Big.

Inscriure’t clicant aquí.

Els comerços que participin com a mínim en 3 càpsules formatives diferents podran gaudir d’un màxim de 4 hores d’assessorament individualitzat realitzat per una persona experta en la matèria.

Aquest programa és una iniciativa de la Regidoria de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa i amb la col·laboració dels districtes i el teixit associatiu de la ciutat.

Informa-te’n i inscriu-te a les sessions que més t’interessin a barcelona.cat/obertalfutur o trucant al 93 291 77 77.