Esteu aquí

Sessió de treball amb les entitats sobre la renovació de la Ronda de Sant Antoni

dijous, març 1, 2018 - 12:45

El proper dimecres 7 de març, la sala d'actes del Palau Foronda (ronda de Sant Pau, 43-45), a les 19 h. acollirà una sessió de treball adreçada a les entitats veïnals i comercials del barri per parlar de la futura remodelació de la Ronda de Sant Antoni.

Després d’una primera sessió informativa el passat 28 de febrer en la qual es va explicar la primera fase de l’actuació que afectarà al tram de la Ronda comprès entre els carrers del Comte d’Urgell i de Floridablanca, s’han programat dues sessions de treball amb entitats veïnals i comercials de la zona, tant del Raval com del barri de Sant Antoni.

La dues se celebraran a una nova sala d’actes del Palau Foronda, seu de la Síndica de Greuges de Barcelona i de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC). La primera el 7 de març i la segona el 22 de març, ambdues a les set de la tarda.

Les obres està previst que s’executin a partir de l’octubre del 2018 un cop s’hagin traslladat les parades del mercat provisional al nou mercat i s’hagin retirat les carpes. La durada prevista serà d’uns dotze mesos.

L’Ajuntament de Barcelona va presentar a finals d’any el projecte de remodelació de la Ronda amb l’objectiu de convertir la via en un eix per als vianants, les bicicletes i el transport públic. La renovació s’emmarca en les actuacions que s’estan duent a terme al voltant del Mercat de Sant Antoni, per tal d’omplir de vida l’entorn.