Esteu aquí

Sessió plenària del Consell de Districte dimarts 2 de maig

dimecres, abril 26, 2017 - 17:00

Dimarts 2 de maig celebrem nou plenari del Consell del Districte de l'Eixample. La sessió començarà a les 19 h a la sala de plens de la seu del Districte.

Després de la lectura de l’informe de la regidora, el Districte informarà de la Mesura de govern sobre els espais de suport a les famílies que s’habilitaran als casals infantils de l’Eixample. Així mateix, s’explicarà el nou Reglament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Barcelona aprovat inicialment per la Comissió de Presidència, Drets de Ciutadania, Participació i Seguretat i Prevenció de 19 d’abril de 2017, es llegirà la proposta d’atorgament de les Medalles d’Honor de Barcelona per a l’any 2017, i s’informarà sobre el Pla de Millora Urbana per l’ordenació volumètrica de l’edifici de Passeig de Sant Joan 110.

L’ordre del dia complet es pot consultar a l’apartat d’Òrgans de Govern d’aquest web i en aquest link. La sessió es podrà veure també en directe a través d’aquesta mateixa pàgina web i al canal de Youtube de l’Ayuntament de Barcelona.