Esteu aquí

Trini Capdevila i Burniol

Benvolgudes veïnes i veïns,

És per a mi una gran satisfacció poder presentar-me com a presidenta del Districte de l’Eixample, aquest districte que tant m’estimo, on vaig néixer, on he viscut sempre i on he treballat els últims quaranta anys de la meva vida.

La meva feina des del moviment veïnal ha estat una de les tasques més gratificants que he fet mai, i el fet de treballar per tal d’intentar millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes del districte m’ha apassionat. Els últims sis anys com a consellera del Districte m’han fet conèixer tot el territori, és a dir, els sis barris de l’Eixample i les seves diferents problemàtiques, però al mateix temps he pogut conèixer també la gran riquesa del nostre districte des del punt de vista associatiu.

En les últimes eleccions municipals, gràcies a la  confiança que ens van fer els ciutadans, vaig  sortir escollida regidora de l’Ajuntament de Barcelona; també vull aprofitar aquesta salutació per agrair-ho. Des de la meva responsabilitat com a regidora seguiré estant, com ho estat sempre, al costat dels meus conciutadans, i treballaré per aconseguir una ciutat socialment més justa.

Com a presidenta del Districte de l’Eixample em poso a la disposició de totes les entitats, col·lectius  i de  tots els veïns i veïnes de l’Eixample; les portes del meu despatx estan i estaran obertes per a  tothom.

Junts aconseguirem un Eixample més habitable, socialment més just i més lliure.  

Trini Capdevila i Burniol