• Programa de convivència entre veïns i turistes

  Barcelona engega un programa de promoció de la convivència en comunitats veïnals amb habitatges d’ús turístic. Comptarà amb un equip de mediació de conflictes per a comunitats veïnals amb habitatges d’ús turístic legals a principis de 2018.

  Més informació http://ajuntament.barcelona.cat/empresa-cultura-innovacio/sites/default/files/turisme_p.jpg
 • Nou impuls a les Fàbriques de Creació

  Les Fàbriques de Creació seran l’eix per on es canalitzarà el suport municipal a la creació cultural, amb un programa modern de suport al talent barceloní.

  Més informació http://ajuntament.barcelona.cat/empresa-cultura-innovacio/sites/default/files/nou.jpg
 • Pla Estratègic de Turisme 2020

  El Pla Estratègic de Turisme 2020 recull les línies d’actuació que guiaran les polítiques turístiques de l’Ajuntament durant els propers anys.

  Què és? http://ajuntament.barcelona.cat/empresa-cultura-innovacio/sites/default/files/turisme-500x280-cat.jpg
 • Institut de Cultura de Barcelona (ICUB)

  Creat el 1996, com a òrgan únic de totes les funcions municipals en matèria de cultura a partir de la fusió de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, de l’Institut Municipal Barcelona Espectacles i del Centre gestor de museus.

  Web de l'ICUB http://ajuntament.barcelona.cat/empresa-cultura-innovacio/sites/default/files/barcelonacultura_webb2atine.jpg
 • Oficina d'Atenció a les Empreses (OAE)

  Un únic espai amb tot el que necessita la teva empresa per créixer

  Web de l'OAE http://ajuntament.barcelona.cat/empresa-cultura-innovacio/sites/default/files/newbarcelona_activa_oae.jpg
 • Meet Barcelona

  L'espai dels que volen descobrir què és Barcelona

  Meet Barcelona http://ajuntament.barcelona.cat/empresa-cultura-innovacio/sites/default/files/meet-home_1.jpg

Notícies

Creix la reputació i la capacitat d'innovació de la ciutat

23/01/2018 - 18:41h

Informe. Barcelona es troba en una posició destacada en matèria d'innovació, competitivitat i captació d’inversió estrangera, segons l'informe Observatori Barcelona 2017.

El 2017, any d'alentiment del creixement turístic a la ciutat

10/01/2018 - 17:38h

Turisme. El 2017 hi va haver un creixement moderat de l’activitat turística tot i l’impacte de l’atemptat de la Rambla i el context social i polític.

Mercat del Ninot, venda online

Prova pilot per a la venda en línia als mercats

10/01/2018 - 17:03h

Mercats. Els mercats s’actualitzen per oferir als veïns i les veïnes una opció més còmoda de compra de productes frescos a internet.

Projectes estratègics

Fotografia de l'Ateneu Popular de Nou Barris

Programa Fàbriques de Creació

Aquesta mesura de govern vol assolir un conjunt de cinc grans objectius: un marc de relacions global, un model de governació comuna, un sistema d’avaluació quantitativa i qualitativa, una definició programàtica global i l’ampliació de la xarxa de Fàbriques de Creació.

Barcelona Ciutat Oberta

Resum de les línies estratègiques de la promoció econòmica internacional de Barcelona en els propers anys i de l'acció de la Direcció de Promoció de Ciutat.

Barcelona Audiovisual

La mesura de govern en matèria cultural inclou tot un seguit d’accions per tal d’incentivar i consolidar una política audiovisual. Barcelona invertirà 1’4 milions per potenciar el sector audiovisual.

Pla Estratègic de Turisme 2020

El Pla Estratègic de Turisme 2020 recull les línies d’actuació que guiaran les polítiques turístiques de l’Ajuntament durant els propers anys. Inclou els 10 programes estratègics que detallen les 30 línies i les 100 mesures d’actuació que han de donar resposta als reptes estratègics.

Barcelona Ciutat Literària

La mesura de govern per al sector del llibre té com a objectiu principal articular una política integral que generi la màxima complicitat amb el conjunt d’agents que intervenen en un sector que té grans fortaleses, però que alhora està sotmès a nombrosos reptes tecnològics i a incerteses derivades de la globalització.

Barcelona Districte Cultural

Circuit estable d’espectacles professionals i un programa de creació de projectes artístics comunitaris, que busca tant apropar la cultura als ciutadans com els ciutadans a la cultura, amb el propòsit de convertir-los en agents culturals actius.

Restauració de qualitat i proximitat

El Govern municipal vol donar un impuls a la restauració, un sector que es considera clau per a la ciutat, ja que, entre altres raons, dóna feina a unes 63.000 persones i manté 7.000 establiments oberts.