• Pla Estratègic de Turisme 2020

  El Pla Estratègic de Turisme 2020 recull les línies d’actuació que guiaran les polítiques turístiques de l’Ajuntament durant els propers anys.

  Què és? http://ajuntament.barcelona.cat/empresa-cultura-innovacio/sites/default/files/turisme-500x280-cat.jpg
 • Institut de Cultura de Barcelona (ICUB)

  Creat el 1996, com a òrgan únic de totes les funcions municipals en matèria de cultura a partir de la fusió de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, de l’Institut Municipal Barcelona Espectacles i del Centre gestor de museus.

  Web de l'ICUB http://ajuntament.barcelona.cat/empresa-cultura-innovacio/sites/default/files/barcelonacultura_webb2atine.jpg
 • Oficina d'Atenció a les Empreses (OAE)

  Un únic espai amb tot el que necessita la teva empresa per créixer

  Web de l'OAE http://ajuntament.barcelona.cat/empresa-cultura-innovacio/sites/default/files/600081508033115.jpg
 • Meet Barcelona

  L'espai dels que volen descobrir què és Barcelona

  Meet Barcelona http://ajuntament.barcelona.cat/empresa-cultura-innovacio/sites/default/files/meet-home_1.jpg

Notícies

Bones pràctiques per reduir les molèsties dels grups turístics

15/09/2017 - 15:56h

Turisme. Acord amb els guies turístics per adoptar mesures que millorin la convivència entre els circuits i la vida quotidiana de la ciutat

Tota la programació de la Mercè més descentralitzada

15/09/2017 - 16:26h

La Mercè. La festa major, que s'estén a tots els barris de la ciutat, tindrà la capital d'Islàndia com a gran protagonista i retrà homenatge a les víctimes de l'atemptat de la Rambla a l'inici del Piromusical.

Més suport per a l'ocupació dels joves

18/10/2017 - 16:10h

Ocupació. S'incrementa el suport per als joves desocupats en risc d'exclusió social i laboral mitjançant tres convenis amb entitats i universitats de Catalunya.

Projectes estratègics

Barcelona Ciutat Oberta

Resum de les línies estratègiques de la promoció econòmica internacional de Barcelona en els propers anys i de l'acció de la Direcció de Promoció de Ciutat.

Barcelona Audiovisual

La mesura de govern en matèria cultural inclou tot un seguit d’accions per tal d’incentivar i consolidar una política audiovisual. Barcelona invertirà 1’4 milions per potenciar el sector audiovisual.

Pla Estratègic de Turisme 2020

El Pla Estratègic de Turisme 2020 recull les línies d’actuació que guiaran les polítiques turístiques de l’Ajuntament durant els propers anys. Inclou els 10 programes estratègics que detallen les 30 línies i les 100 mesures d’actuació que han de donar resposta als reptes estratègics.

Barcelona Ciutat Literària

La mesura de govern per al sector del llibre té com a objectiu principal articular una política integral que generi la màxima complicitat amb el conjunt d’agents que intervenen en un sector que té grans fortaleses, però que alhora està sotmès a nombrosos reptes tecnològics i a incerteses derivades de la globalització.

Barcelona Districte Cultural

Circuit estable d’espectacles professionals i un programa de creació de projectes artístics comunitaris, que busca tant apropar la cultura als ciutadans com els ciutadans a la cultura, amb el propòsit de convertir-los en agents culturals actius.

Restauració de qualitat i proximitat

El Govern municipal vol donar un impuls a la restauració, un sector que es considera clau per a la ciutat, ja que, entre altres raons, dóna feina a unes 63.000 persones i manté 7.000 establiments oberts.