Qui som?

La Segona Tinència d’Alcaldia és responsable de les àrees d'Empresa, Cultura i Innovació. Dins del seu marc d’actuació s’inclouen també les àrees de Comerç i Mercats, Turisme i Promoció de la ciutat.

L’execució de les polítiques públiques als àmbits anteriors es porta a terme a través d’empreses i organismes municipals com són Barcelona de Serveis Municipals (BSM), l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), Mercabarna, l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB) i Barcelona Activa.

Coordinem la presència municipal a Fira de Barcelona, la Fundació Mobile World Capital i al Consorci de la Zona Franca, i així mateix, en l’àmbit de les relacions institucionals, correspon a aquesta Tinència la coordinació de la comissió bilateral Ajuntament-Generalitat i la coordinació de les relacions institucionals amb l’Estat.

Jaume Collboni és el segon tinent d’alcaldia, i com a tal és responsable de l’àrea d’Empresa, Cultura i Innovació.  Responen també de les polítiques d’aquesta Tinència, en els àmbits respectius, els regidors Agustí Colom, com a responsable d’Empresa i Turisme, i Montserrat Ballarín, com a responsable de Comerç i Mercats.