El nostre projecte educatiu

L’EBM Trinitat Nova és una escola bressol oberta, acollidora i integradora que educa en els valors de la convivència i la solidaritat. Es prioritzen els interessos dels nens i les nenes i de les famílies. L'escola està integrada a l'entorn amb un projecte educatiu de barri i participa en projectes que possibiliten activitats per als infants i les famílies.

L'escola és un espai acollidor, ampli i lluminós, amb un patí assolellat que permet gaudir-ne tot l'any. Es duen a terme activitats que potencien l'autonomia i el desenvolupament dels infants. La configuració de l'espai afavoreix la relació i la sociabilització entre els nens i les nenes de diferents edats, així els mes petits s'enriqueixen amb els coneixements dels grans i els grans aprenen a respectar els més petits.

Es treballa per sensibilitzar els nens i les nenes amb temes relacionats amb el medi ambient fent activitats de reciclatge i cuidant l'hort.

Es duen a terme activitats culturals: sortides, festes tradicionals, etcètera.

L'escola té un horari de matí ampli, flexible segons les necessitats de cada família, amb possibilitat d'un esmorzar complet i sense servei de menjador al migdia.