Equip Humà

Professorat

Va estudiar Baix eléctric al Conservatori Profesional de Música de Badalona, a l’Escola Municipal de Música de Badalona , al Taller de Músics de Barcelona i a l’Esmuc. És llicenciat en “Jazz y música Moderna” per l’Escola Superior de Música de Catalunya.

 

Baixísta molt versátil. Ha col.laborat en molts projectes musicals de tot tipus i acompanyant a nombrosos artistes, entre els quals podem destacar Jackson Browne, Jorge Drexler, Misirli Ahmet, Erkan Ogur, Sílvia Perez Cruz o Trilok Gurtu. Actualment el podem escoltar acompanyant a Aziza Brahim, Coetus,  Bufa & Sons, La Shica, Anna Ferrer, Eliseo Parra o Raúl Rodríguez …entre d'altres. 

El seu interès per diferents estils i llenguatges l’ha portat a entrar en contacte amb músics tant del camp del jazz, el rock, el folk o el flamenco,... així com a tocar diferents instruments de corda com el gimbri, la mandola, el contrabaix, el laap steel guitar o el baix elèctric, sent aquest el seu principal.

També podem destacar el seu treball com a productor musical en els llibres de música destinats als diferents cicles de l’E.S.O de l’editorial Cruïlla, i de creació en el camp del teatre, el circ, la poesía i la dansa en companyíes com: Toc Mut, Xirriquiteula Teatre, La Industrial Teatrera, Ibérica De Danza, Taroa Teatre, Monti And Cia,.... 

Ha participat en nombroses gravacions amb els següents artistes y formacions: Eliseo Parra, Coetus, Carles Dènia, Eduard Iniesta, Zoobazar, Tactequeté, Garam Masala, Nacho Ugarte, Mario Mas, Xavier Maristany, Albert Fibla, Joan Isaac, Martí Serra, Misirli Ahmet, Jacaranda, Toni Xuclà, Amine and Hamza, Jaime Basulto, Cheika, Sol de Nit, Pau Riba, Josete Ordóñez, Toc Mut, Möondo, La Tresca i la Verdesca,  Big Band de Badalona, Utrópic amb Sílvia Pérez Cruz, Elisha, La Shica, Aziza Brahim, Nakany Kanté, Almäsala, Chambao, Pedro Javier González, Trilok Gurtu y Raúl Rodríguez.

Sempre ha combinat la seva feina com a interpret amb la de profesor de baix, combos i de diverses agrupacions en diferents escoles de música de Catalunya.

Comença els seus estudis de contrabaix a l’Escola de Música del Sícoris a Lleida, i posteriorment al Conservatori de la mateixa ciutat, obtenint el Grau Mitjà amb una Menció d’Honor en contrabaix. A continuació estudia al Conservatori Superior del Liceu sota el mestratge de Christoph Rahn.

Ha estat membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) durant els anys 2007-2010, i ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), l’Orquestra Simfònic del Vallès (OSV), entre altres orquestres del territori.

Ha participat en diferents musicals (Scaramouche, Mar i Cel, La Monyos...). Es membre de la Cobla Jovenívola d’Agramunt, així com membre fundador del Quintet Novalis.

Actualment desenvolupa la seva labor pedagògica a l’Escola de Música del Sícoris i l’Escola Municipal de Música Can Fargues de Barcelona, i col·labora activament amb l’Orquestra Camera Musicae (OCM) i l’Orquesta Reino de Aragón (ORA).

Va començar a estudiar la guitarra amb el seu pare als sis anys, i més tard acaba els estudis superiors al Conservatori Superior Oscar Esplá (Alacant) amb José Tomás (deixeble de Andrés Segovia). Finalment, realitzaha fet el postgrau a Peabody Conservatory (Baltimore, EEUU) amb Manuel Barrueco, un dels millors guitarristes del món.

Ha desenvolupat una intensa vida concertística com a solista i com part del Barcelona Duo de Guitarra amb Joan Benejam. Ha tocat entre altres llocs al Palau de la Música Catalana, Teatre Nacional de Mèxic, Sala Txaikovski de Moscou i altres sales de concert a EEUU, Sud-americà i Europa. Ha enregistrat dos Cds per a dues guitarres. A l´any 2009 va co-fundar la productora Artpegi que organitza concerts i events relacionats amb la guitarra espanyola.

Comença els estudis de trombó al Conservatori de Barcelona i es gradua l’any 2006 a l’ESMUC. Amplia la seva formació a la Hochschule für Musik de Colònia (Alemanya) on estudia un màster en trombó barroc, per una banda, i, per l’altra, un màster de Musicologia i Educació Musical a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha col·laborat amb grups i orquestres d’estils molt diversos com la Cobla Sabadell, l’Original JazzOrquestra del Taller de Músics, la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, i especialment amb orquestres amb instruments originals com l’Orquestra BarrocaCatalana, Le Concert des Nations, Al Ayre Español i Los Músicos de Su Alteza entre d’altres.

Forma part de la companyia de música i dansa antiga Xuriach i dels grups de música barroca i renaixentista Lodi Mvsicali i La Caravaggia, amb els que ha actuat a diferents festivals espanyols així com a d’altres països europeus. Amb els diferents grups ha enregistrat per a Catalunya Música, RNE, Radio France, Radio de la Suisse Romande i les ràdios de Bèlgica i Holanda.

Actualment desenvolupa la seva tasca docent com a professor de trombó a les EMM de Can Fargues, Vacarisses i Sant Andreu de la Barca.

Comença els estudis de guitarra als set anys amb el professor Antoni Alomar. Posteriorment ingressa al Conservatori de Palma de Mallorca on estudia amb Miquel Àngel Aguiló. Obté el Títol Superior amb l’especialitat de guitarra amb les màximes qualificacions al Conservatori Superior de música O. Esplà a Alacant on estudia amb el reconegut Mestre José Tomás i, finalment, realitza el postgrau a l’Escola d’Arts Musicals Luthier a Barcelona.

És guanyador de diversos concursos internacionals com a solista i com membre de Barcelona Duo de Guitarra amb la Ksenia Axelroud. Ha ofert concerts per tot el mon, ha realitzat enregistraments per a Catalunya Musica, COM radio, Radio Orfeó de Moscou, WFMT de Chicago i TV3 que va va dedicar un reportatge a la seva trajectòria.

Nascuda a (Sabadell). Es llicencia en Història i Ciències de la Música (UAB) i posteriorment realitza la carrera de Pedagogia del clarinet (ESMUC).

Desenvolupa la seva tasca docent en diferents escoles de música, col·labora habitualment amb el Museu de la Música de Barcelona i participa en projectes de recerca relacionats amb el camp de la divulgació musical i la formació corporal.

Com a clarinetista, ha col·laborat amb Joventuts Musicals de Sabadell i de Palafrugell, l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat i ha actuat en espais com l’Auditori de Barcelona i el Palau de la Música. Actualment és clarinetista en diferents grups de música de cambra, a l’Orquestra Simfònica de Joventuts Musicals de Sabadell, i, des de l’any 2003, és clarinetista a la Banda de Música de Sabadell, formació amb la qual ha actuat com a solista amb l’Adagio del Concert per a clarinet de Mozart i amb el Concert de clarinet d’Artie Shaw.

Nascuda a Barcelona, als 5 anys s’inicia en la música com a cantaire de la Coral Esquitx, impulsada per la pedagoga Dolors Bonal i el mestre Oriol Martorell, més endavant, es titula en Pedagogia musical al Conservatori Superior de música del Liceu.

Posteriorment realitza els estudis de Doctorat en didàctica de la música a la Universitat de Barcelona i s’especialitza en l’educació musical del primer cicle d' infantil i el desenvolupament del llenguatge oral.

Ha format part del grup de recerca sobre Innovació en Educació Musical a l’Etapa Infantil de la Universitat de Barcelona dirigit per la catedràtica  Mª Àngels Subirats Bayego.

Ha participat activament en diversos seminaris i congressos d'Investigació musical a Madrid, Bilbao, Porto, Girona. Ha col·laborat com a professora en el Postgrau d’Educació musical de la Universitat de Girona.

Amplia  la seva formació pedagògica aprofundint en els mètodes Dalcroce, Willems, Yamaha i  Kodaly en reconegudes Institucions Catalanes, Espanyoles i Europees. Realitza diversos cursos de direcció coral, de pedagogia del piano i de pedagogia de grup en l’ensenyament instrumental.

La seva tasca professional combina la direcció de persones i la docència. Ha estat cap d'estudis a l'Escola de música Ricomà de Rubi de 1994 al 2000. Ha estat fundadora i directora de l'Escola de música Montserrat del 2000 al 2010, també ha estat impulsora i directora de l'Escola Municipal de Música de Tona del 2010 al 2016. Actualment exerceix com a Directora de l'Escola Municipal de Música de Can Fargues.

Ha desenvolupat la seva tasca docent impartint classes d’estimulació musical en família, de música i moviment, de llenguatge musical, de piano, d’agrupacions corals e instrumentals i fent de formadora de mestres d'escoles bressol.

Pedagoga musical especialitzada en la formació musical bàsica i general per l’Escola Superior de Música de Catalunya. Disposa del títol en grau professional de piano i estudis superiors de cant. Ha realitzat cursos de d’educació musical Willems i Orff Schulwerk i de direcció coral tant en institucions de referència de Catalunya com d’Europa.

Ha investigat en la pedagogia de la tècnica vocal en grup dins dels cors amateurs. S’ha format en noves metodologies pedagògiques relacionades amb el treball cooperatiu i en l’ús de les noves tecnologies en la didàctica.

Ha estat soprano del Cor Madrigal, sotsdirectora del Cor Albada i professora de tècnica vocal al Cor Signum i Ariadna. Tots ells de l'Agrupació Cor Madrigal. També ha participat en diversos projectes corals del Cor de la Universitat Ramon Llull, Fònics 2.0 i el Cor de cambra GAC.

Actualment combina la feina a l’Escola de Música de Can Fargues amb l’ensenyament musical a la ESO, la direcció coral, la pedagogia de la veu i la interpretació vocal.

En els seus estudis combina la doble titulació de Mestre Especialista de Música per la UB, i de Professora Superior de Llenguatge i Guitarra pel Conservatori Superior de Música del Liceu, tot estudiant amb grans mestres com Sergi Vicente i el dúo de guitarres Kassner-Quer.

En l’etapa de formació universitària s’especialitza en els mètodes Kodaly, Orff, Dalcroze i Willems d’ensenyament musical per al més petits, així com en diverses tècniques vocals i la flauta de bec.

Després de treballar més de deu anys a l’Escola de Música Pilar Villanueva com a professora de llenguatge musical i guitarra, passa a treballar uns quants anys com a professora a Secundària, i aprofita per indagar altres camps com la filosofia i el disseny gràfic. Actualment combina la feina a l’EMM Can Fargues amb el treball per compte propi de disseny gràfic.

Nascut el 1980 es gradua al Conservatori Superior de Música del Liceu (2001) amb les màximes qualificacions amb el mestre Michel Wagemans amb qui també realitza tres anys de postgrau. Ha rebut els consells de Dominique Merlet i Alexei Golovine (Conservatoris de Paris i Ginebra) i Noël Lee (repertori piano i veu, Webster Music University, M.O, EUA) entre d’altres.

Ha actuat com a solista i en formació arreu de l’estat. Ha estrenat obres a festivals com el “Música contemporania s. XX i XXI” a Sitges, “Teatro Clásico de Mérida”, “Temporada Alta”, “Grec”, (…) i acostuma a participar en produccions de teatre com pianista o director musical (Mar i Cel, Bella y Bestia, Boscos endins, Hair, Hoy no me puedo levantar, Forever Young, Sister Act, Scaramouche...).

Des del 2009 és col·laborador principal Piano/Celesta de la Banda Municipal de Barcelona resident a L’ Auditori sota la direcció de Salvador Brotons.

Nascut a Terrassa realitza la seva formació al Conservatori Superior del Liceu amb el guitarrista Dani Pérez. Es gradua sota la direcció del mestre Sergi Vergés amb un concert final dedicat a explorar el jazz simfònic i el paper de la guitarra com a instrument solista.

El jove guitarrista egarenc lidera el seu propi quintet on interpreta composicions i arranjaments propis acompanyat per Haizea Martiartu al saxo alt i soprà, Clara Lai al piano, Emilio Martín al contrabaix i Jankely Fèlix a la bateria. A més a més és el productor musical de la cantant Maria Betriu amb la que ha editat tres àlbums (dos d'ells dedicats a explorar el jazz cantat en català). També treballa en formacions com Xavi Garriga & Hat Trick i The Dixie Monsters, i ha col·laborat amb solistes, formacions i cantants com Josep M. Farràs, John DuBuclet, Philippe Colom, Jove Big Band del Taller de Músics, Els Amics de les Arts, Monica Green, Nina i Àngels Gonyalons, Ainhoa Cantalapiedra (guanyadora OT2) i Gemma Humet entre d'altres. Ha participat en el musical infantil Geronimo Stilton del Parc d'Atraccions del Tibidabo. Desenvolupa la seva faceta de compositor fent bandes sonores per diversos curtmetratges i teasers (campanyes d'intriga).

Pel que fa a la docència actualment és professor de guitarra elèctrica i combo a l'EMM de Can Fargues de Barcelona.

Nascuda a Vigo comença els estudis de música obtenint el grau professional a Santiago de Compostela. Posteriorment es trasllada a Barcelona on finalitza els estudis superiors de piano al Conservatori Municipal amb la Carmen Vilà i Fassier.

Ha fet estudis de pedagogia musical a l’Orff Institute i de piano al Mozarteum de Salzburg (Austria). Ha fet nombrosos cursos de piano on va escoltar i rebre consells de grans pianistes: Paul Badura Skoda, Nikita Magaloff Alan Weiss, Elsa Púppulo, A.Golovine, C. Martínez Mehner, A. Jasinski, Josep Colom, Grant Johansen,... Durant quatre anys va realitzar un aprenentatge intensiu de percussió malinké amb el músic i ballarí de Guinea-Conakry Abdulae Ndaye.

Actualment, els seus interessos i formació es centren, a més de noves maneres de realitzar l’ensenyament del piano, en l’educació en la interioritat, treballant en els cursos coordinats per la Berta Meneses.

Té amplia experiència en la docència tant pública com privada en diferents conservatoris i escoles de música de Catalunya.

Comença els seus estudis musicals a Madrid. A continuació estudia al Conservatori Superior de Salamanca amb Thuan Do min, on finalitza el seus estudis amb les máximes qualificacions. Posteriorment cursa un postgrau amb Veronika Hagen (membre del Quartet Hagen) a la Universität Mozarteum de Salburg.

Ha estat viola solista de la Orquesta Sinfónica del Conservatorio Superior de Salamanca durant els anys 2000-2004, membre de la Joven Orquesta Nacional de España (JONDE), European Union Youth Orquestra, Gustav Mahler Junger Orchester i ha colaborat amb l’Orquestra de Radio Televisión Española (RTVE), l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), i entre el 2006-2010 viola solista de l’Orquestra Camerata XXI de Tarragona.

Pel que fa a la seva activitat pedagògica ha estat professora de viola de grau mig al Conservatori del Liceu de Barcelona entre el 2006-2008, i professora convidada en orquestres juvenils. Des del 2005 és professora titular al Conservatorio Profesional de Música de Monzón.

Actualment desenvolupa la seva labor pedagògica a l´Escola Municipal de Música Can Fargues de Barcelona, i col·labora activament com a violista solista amb l’Orquestra Camera Musicae (OCM) i a l’ Ensemble Kammart de Barcelona.

Titulat pel Conservatori Superior de Música de Saragossa. Ha realitzat cursos de perfeccionament amb T. Cotanda, A. Gomis, I. Mira, J. Belda, JM. Londeix. També realitza estudis d’harmonia de música moderna, improvisació al taller músics, així com estudis de contrabaix modern.

Ha estat professor del Conservatori de Música de Sabiñánigo i del Conservatori Professional de Música de Huesca.

Des del 2002 és saxofonista de la Banda Municipal de Barcelona, tasca que compagina amb la de professor de saxo i conjunt instrumental a l’escola Pau Casals del Vendrell i a l’EMM Can Fargues.

És director de la Banda Simfònica de Castelldefels- les corts i membre del BCN Sax Quartet.

Nascuda a Barcelona l’any 1977, ha realitzat els seus estudis musicals als conservatoris de Badalona, del Liceu i d'Orléans (França) on obté el Premier prix première nommée de flauta travessera. Posteriorment continua els seus estudis a l’École Normale de Musique de París obtenint el Prix d’Exécution avaluada pel Michel Debost. Ha rebut classes regularment de Pierre-Yves Artaud, Arlette Leroy-Biget, Pierre-Alain Biget, Vicens Prats, Albert Mora, Ramón Vilalta, Joan Vayreda, Oriol Rigau.

Ha estat membre titular de l’Orquestra de Flautes Francesa (OFF) durant quatre anys realitzant creacions contemporànies a diversos llocs d’Europa, així com membre de diverses formacions cambrístiques a França i a Catalunya.

Principalment ha desenvolupat la docència a les Escoles Municipals de Vilafranca del Penedès i de Premià de Dalt, de la qual té la plaça titular de flauta travessera des del 2005 i a on ha exercit la direcció del centre. Actualment també és professora de flauta travessera i secretaria acadèmica de l’EMM de Can Fargues a Barcelona.

Ha realitzar els seus estudis de flauta de Bec al Conservatori d’Utrecht, Holanda on obté el títol superior Docerend Musicus Klassike Muziek.

Com a flautista, s'ha dedicat a la música antiga interpretada amb instruments originals, en formacions com ara Quartett Barroc, Quadro la Bergamasca, Quartet Victoria i Liaison Ensemble entre d'altres. Ha actuat en diversos festivals de música antiga i contemporània com ara: I Festival de música de Requena, Setmana de música religiosa de Burgos, Festival de música Contemporànea d’Amsterdam, II jornadas internacionales de música (Universidad autonoma de Madrid). També ha enregistrat per Catalunya Música per R.N.E i Harmonia Mundi-Novodisc O.D.Group.

En el camp de la pedagogia a pres especial interès en la Pedagogia i Aprenentatge de l'instrument en grup, rebent formació directa de la pedagoga Arlette Biget.

Nascut a Xàtiva (València) l’any 1977, realitza els seus estudis musicals als conservatoris de Xàtiva, València i Barcelona, obtenint els premis extraordinaris de final de grau mitjà i superior així com el premi “Euterpe” de la música valenciana.

Ha rebut classes dels  següents professors: Ramón Ramírez, Félix Vela, Vicent Alberola, Alfons Carbonell, Alberto Ferrer i Josep Fuster. Col·labora regularment amb orquestres i grups de cambra com l’ Orquestra Simfònica de Barcelona (OBC), Orquestra Simfònica del Vallés, Orquestra de Cambra del Teatre del  Liceu, Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, Ensemble Obert...

Ha realitzat cursos de direcció amb Cristóbal Soler i Miquel Rodrigo.

Des de l’any 2003 participa com a clarinetista en les produccions “D’Òpera” i “Hansel i Gretel” del Gran Teatre del Liceu. Ha enregistrat per a RNE, Catalunya Música i TV3. Realitza estudis de filologia i musicologia a les universitats de València i Autònoma de Barcelona, així com treballs d’orquestració i direcció per al CDMC i la productora Filmax.

Des del 2002 és professor de clarinet, conjunt instrumental i orquestra de l’Escola Municipal de Música “Can Ponsic” de Barcelona.

Inicia els seus estudis musicals a l’edat de tretze anys a l’escola de música de la Banda de la Agrupació Musical Rapitenca( tarragona), estudis que més tard ampliarà en els conservatoris de Tortosa, València i Barcelona, on estudia Trompa, Harmonia Contrapunt, Fuga, Composició-instrumentació i direcció d’orquestra amb l’obtenció de diferents premis i mencions d’honor en les respectives especialitats. Així com estudis de direcció especialitzada de banda i conjunts de vent .

Com a trompista ha col·laborat amb les orquestres catalanes més importants com l’OCB, l’orquestra del gran teatre del Liceu,l’orquestra del Vallés, així com la orquestra de cambra d’Elberg (suïssa) i l’orquestra de cambra de Moscou, amb les quals ha actuat com a solista. També ha estat trompa solista de l’orquestra de la temporada d’òpera del teatre principal de Barcelona i Trompa solista de l’orquestra del festival de música de Peñíscola.

Actualment és el director de la banda de música de l’Agrupació Musical Rapitenca, professor de Trompa , conjunt instrumental i història de la música en del conservatori de Vila-seca ( tarragona),. Així com professor de trompa conjunt instrumental en l’Escola de música de Sant Carles de la Ràpita. Ha estat professor col·laborador en el Conservatori Municipal de música de Barcelona, així com professor de metall i conjunt instrumental en l’Aula de música 7 de Barcelona, en l’escola de música de La Lira Ampostina i l’Escola municipal de música d’Ulldecona.

Les seves inquietuds per la música i les seves aplicacions en l’educació, l’han portat a realitzar un màster en musicoteràpia.

Ha composat música de cambra, cobla i orquestra, Banda,. En el camp de la composició pedagògica ha realitzat una important tasca, , fent que les seves obres s’interpreten sovint i formen part de molts currículums de Conservatoris tant de Catalunya com de l’Estat Espanyol, o siguin obres obligades en concursos d’interpretació estatals i internacionals.

Va començar a aprendre a tocar la guitarra als vuit anys amb diferents professors tant de guitarra clàssica com flamenca. Obté el títol de grau professional al Conservatori Arturo Soria de Madrid i anys després el títol superior de guitarra a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Fa concerts des dels setze anys per tot el món. Guanya el primer premi en diferents concursos nacionals i internacionals. Des de molt jove mostra qualitats per a la composició i el 1995 edita el seu primer disc "Cabalgando", el 1997 "Mozarabe", 1999 "En la madrugá", el 2011 "La Caseta" i el 2015 "Mussara". En aquest any compon la música per a l'obra de teatre "Boscos endins" on també participa com a actor a la companyia de teatre Farandulacis de Barcelona.

Actualment, a part de la composició, fa concerts amb la seva formació de guitarra, baix elèctric i percussió "Carolus Trio", és el guitarrista de la Big Band de Perico Sambeat i des de 2007 acompanya a Juan Manuel Cañizares en concerts per tot el món.

Obté el títol superior en l'especialitat de piano clàssic i actualment està cursant el grau superior de piano jazz en la EscolaSuperior de Música de Catalunya.
Ha treballat durant quatre anys com a pianista en el Conservatori de Dansa de Lisboa i a l'Escola Superior de Dansa de Lisboa. 
Paral·lelament sempre ha anat combinant la seva tasca com a professora de música amb la realització de concerts, presentant diferents formacions i projectes de jazz i música improvisada.

Inicià els estudis de clarinet als 5 anys, a Mallorca, i als 8 entrà a la banda de música del seu poble natal. Finalitzà el grau mitjà al 2013, amb la menció honorífica en l’especialitat de clarinet. Cursant el grau superior al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears amb Víctor de la Rosa, guanyà el primer i segon premi i menció honorifica al concurs de música de cambra i el primer premi al concurs de solistes. Ha finalitzat el Màster d’estudis avançats amb interpretació clàssica a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb un excel·lent. A més, a guanyat el segon premi del concurs internacional de quartets “Clarinetíssim" i primer premi amb l’especialitat de duets al concurs “Antoni Besses’’.

Com a clarinet solista, ha tocat amb l’orquestra simfònica del Conservatori Superior de les Illes Balears.

La seva tasca com a docent, començà amb tan sols 19 anys. Imparteix les matèria de clarinet, llenguatge musical, iniciació a la música i conjunts instrumentals. A més, forma part de l’equip docent de les colònies musicals de la Federació de Bandes de les Illes Balears, on l’any 2017 va ser la directora de la banda infantil i juvenil.

Ha tocat a sales com El Palau de la música Catalana, Auditori de Barcelona, Teatre Principal de Palma de Mallorca, Auditori de Palma , Auditori d’Eivissa, diverses sales a Milà ( Itàlia ) i al Jem (Tunísia)

Nascuda a Barcelona el 1987, és violoncel·lista llicenciada a l’Escola Superior de Música de Catalunya, màster en Musicoteràpia per la Universitat Pompeu Fabra, màster en Formació del Professorat de Secundària i Batxillerat per la UAB i professora de Música en Família certificada per l’Institut Gordon d’Educació Musical Espanya (IGEME).

Com a intèrpret d’orquestra, ha format part de diferents espectacles musicals, entre els quals destaquen “Spamalot” de la Companyia Teatral Tricicle, “Boscos Endins”, “Mar i Cel” i “Scaramouche” de Dagoll Dagom. Ha interpretat música de cambra manuscrita i conservada en diversos arxius catalans amb el Trio 1807 i l’Ensemble Catalana i, durant anys, ha format duo amb el pianista Marc Perna. Ha participat també, en el projecte “Trencadís de lletres”, encapçalat per l’actor català Pep Cruz. En l’àmbit de la música moderna, ha estat integrant del grup folk Cálido Home i del cantautor Petrus.

Com a musicoterapeuta, ha treballat amb pacients adolescents de la Unitat de Psiquiatria de Sant Joan de Déu i ha realitzat tallers enfocats en el benestar i el creixement personal amb gent gran. Darrerament s’ha especialitzat en l’àmbit de la diversitat funcional amb persones adultes a l’EMM Montmeló. Ha estat professora de violoncel i conjunt instrumental de l’escola de música Joan Llongueres, on s’ha format en la metodologia Dalcroze. En l’actualitat és professora de violoncel, Música en Família i Musicoteràpia a l’EMM Montmeló i professora de violoncel a l’EMM Can Fargues.

Comença els seus estudis de violí al conservatori Victòria dels Àngels a Sant Cugat del Vallès i es titula al Conservatori Superior del Liceu en l'especialització d’interpretació del violí en música clàssica i contemporània. Durant aquests anys ha rebut classes de Tatiana Aleshinsky, Carles Miró, Gisella Curtollo, Sara Bolaños, Manel Porta, Mauro Rossi, Daniel Cubero i Laia Pujolassos. També ha rebut masterclass dels mestres Gerard Claret, Evelio Tieles i Aram Asatryan.

Ha participat en diversos cursos de perfeccionament com el curs Internacional de Música de Cervera i el curs de Forum Musikae a Madrid així com el Barcelona Fiddle Congress formant-se amb diferents gèneres com el violí jazz i la música folk.

En l'àmbit pedagògic ha treballat a l'escola Espaiart i l'escola Artcàdia de Castellar del Vallès, l'escola Dinamic Crescendo de Rubí, a l'Escola Joan Roca de Barcelona i a la Batuescola de Sant Cugat del Vallès realitzant classes de violí, viola, llenguatge musical, conjunts instrumentals i sensibilització.

Actualment combina la seva activitat docent amb la participació en diverses orquestres com l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, l’Orquestra Ocadèmia, l’Orquestra Terres Marca, l’Orquestra Batuelo de l’Orfeó Badaloní i l’Orquestra Pops Symphony d’entre d’altres. Des de la temporada 2016-17 és concertino de la Jove Orquestra de Cerdanyola exercint una tasca artítisca i pedagògica. 

Paral·lelament estudia el grau de Psicologia a la Universitat Oberta de Catalunya amb menció en psicologia clínica.

S’inicia als 5 anys en la música, primer a l’Escola Municipal de Música Pau Casals de Viladecavalls i més endavant al Conservatori de Sabadell, on comença la seva carrera amb l’oboè i on rep el Premi d’Honor. Realitza els seus estudis superiors a l’Escola Superior de Música de Catalunya i posteriorment, amplia la seva formació al Conservatori Superior del Liceu, obtenint un  Màster en interpretació d’oboè.

Els seus mestres han estat Berta Gasull, Eduardo Martínez, Dolors Chiralt, Oscar Diago, César Altur i Lucas Macías, entre d’altres. Ha assistit a cursos on ha rebut classes de solistes internacionals com Thomas Hindermühle, Dudu Carmel, Petar Hristov, Emmanuel Abbhül, Louis Capezzalli, Ralph Van Daal, David Walter i Josef Kiss.

Ha col·laborat amb formacions com l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Banda Municipal de Barcelona, l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, la Camerata Casals de l’ESMUC, la Bruckner Akademie Orchester de Múnich, l’Orquestra Segle XXI, l’Orquestra de Cambra Catalana, l’Orquestra Simfònica Harmonia i la Banda de l’AMCV, i ha actuat com a solista amb l’Orquestra de Cambra de Sabadell. També ha format part d’iniciatives que tenen a la música moderna i el jazz com a protagonistes, entre elles l’Esmuc Jazz Project i el Jorge Rossy & JazzGranollers Ensemble.

Actualment és membre de la Banda de Música de Sabadell i col·labora en nombroses ocasions amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i l’Orquestra de Cambra Catalana. Forma part del Trio Montmartre.

Realitza la seva tasca docent a l’Escola Municipal de Música de Berga i Conservatori dels Pirineus, a l’Escola Municipal de Música Can Fargues de Barcelona i a l’Aula de Música de Sant Esteve Sesrovires donant classes de música i moviment, de llenguatge musical i d’oboé.