Amanida Primavera!

Benvolgudes famílies!
Ja tenim a tocar l’estrena de l’Amanida Primavera! La veritat és que l’hem feta grossa!

El dilluns 18 de juny serà un gran dia que segur recordarem durant molt de temps!
En primer lloc, l’equip docent de l’escola volem agrair la vostra implicació, especialment la d’aquells alumnes que han vingut a tots els assajos programats. No seria possible organitzar un espectacle com aquest sense la vostra col·laboració.

En segon lloc, volem ara demanar l’ajut de les famílies! Necessitem 15 adults voluntaris (pares, mares, àvies, avis, tiets, tietes...). Com ja deveu saber, l’Amanida Primavera és una recepta dedicada als nens amb PKU, una malaltia minoritària. A part de cuinar l’Amanida en directe, al final de cada passi es repartiran uns gotets d’amanida al públic. Aquests gotets estaran preparats prèviament. El xef de la Fundació Alícia Marc Puig-Pey ens donarà un cop de mà amb això, però necessitarà ajuda per a fer els gotets d’amanida. La idea és quedar a les 17:30 i mentre els alumnes fan l’assaig general, els familiars voluntariosos prepararan les amanides. En 1h aproximadament les tindrem preparades. Així que us necessitem! Què millor que cuinar amb un gran xef mentre espereu que comenci el concert!? Us podeu oferir voluntaris responent aquest mail! 

Sapigueu també que a Catalunya Música, van entrevistar a l’Alberto García Demestres, compositor de l’obra, i a mi mateixa. Si ens voleu escoltar parlant d’aquest meravellós projecte cliqueu l'enllaç!

ENTREVISTA

Esperem que gaudiu molt d’aquest projecte tan especial!!!

LA RECEPTA

      
Paula Carrillo Directora de l’EMM Eixample
 

Compartiu aquest contingut