Missatge d'avís

BCN_PLANOL: An API key is needed aquí.

ÈXIT ROTUND DE L'ESTRENA MUNDIAL D'"AMANIDA PRIMAVERA"

Benvolgudes famílies!

 

Ahir vam fer l'estrena MUNDIAL de l'Amanida Primavera! Obra del gran compositor Alberto García Demestres, basada en la recepta del xef Jaume Biarnés! 

 

La recepta, apta per a nens amb PKU (malaltia metabòlica minoritària, a causa de la qual tenen una dieta molt restrictiva) va ser cuinada en directe per un grup de nens del cor de l'escola. Al final del concert el públic va poder degustar l'amanida gràcies a la col·laboració del xef de la Fundació Alícia Marc Puig-Pey. La Natàlia Egea i el Dr. Jaume Campistol, dietista i metge especialista de l'unitat de PKU de St. Joan de Déu, ens van venir a explicar què és el PKU i què implica als nens i adults que la pateixen. L'Aleix Puig i l'Albert Santiago, professors de l'escola, van portar la direcció musical de l'orquestra i el cor, amb l'estreta col·laboració del professorat. L'Iban Beltran, pare de l'escola, va portar la direcció escènica. El mateix Alberto G. Demestres va fer de narrador... i els nostres alumnes ho van fer molt i molt bé! 

La veritat és que ha estat un projecte preciós, emotiu, solidari, cultural... en definitiva MERAVELLÓS! I per aquesta raó, volem fer partícip tota l'escola! I avui hem sortit a la pàgina central del Diari ARA!!! 

Felicitats a tots els participants! Esperem poder fer aviat l'Amanida Tardor! ;-)

 

Paula Carrillo

Directora de l'EMM Eixample

Compartiu aquest contingut