CONCERTS D'AULA

Benvolgudes famílies,

Durant la setmana del 3 al 7 de febrer tindran lloc els Concerts d’aula corresponents al 1r quadrimestre d’aquest curs.

Atesa la complexitat de moviment d’alumnat, professorat i aules, aquesta setmana TOTES les classes queden substituïdes pels respectius concerts. Hi ha algunes excepcions que seran comunicades per mail a les famílies dels alumnes implicats.

El tutor comunicarà a cada alumne, via agenda i/o mail, l’hora del concert, així com l’hora de convocatòria per preparar-se. També us adjuntem una graella amb el dia, lloc i hora de tots els concerts de la setmana. Esperem que tot l’alumnat assisteixi al concert d’aula corresponent al seu instrument, atesa la importància que té per a ells tocar en públic i a la vegada us convidem a assistir a la resta de concerts de l’escola.

A partir del dilluns 3 de febrer, us podreu baixar els programes de la pàgina web de l’escola, ja que durant els concerts el programa es projectarà però no es donarà imprès.

Convidem tot l’alumnat no implicat directament als concerts a assistir-hi com a oients, donat que l’assistència a concerts és bàsica en la seva formació musical.

Cordialment,

Paula Carrillo Directora

​Barcelona, 28 de gener de 2020

Compartiu aquest contingut