L’Espai Bombers està d’aniversari!

Sun, 11/11/2018 - 12:28

L’Espai Bombers celebra 2 anys. L’11 de novembre l’Espai Bombers compleix 2 anys de la seva inauguració. Més de 40.000 visitants han vingut per conèixer la història dels bombers de Barcelona i aprofundir en la prevenció i en l’autoprotecció. Gràcies per ser al nostre costat!

L’Espai Bombers celebra avui, 11 de novembre, els seus 2 anys d’història. Una història, però, que es remunta molt més enllà, al 1929, l’any de construcció del Parc de Bombers del Poble-Sec, on ens trobem situats, o al 1825, any en què va aparèixer la primera companyia de bombers de Barcelona.

Amb un centre museístic totalment renovat, que se suma a l’oferta expositiva de la muntanya de Montjuïc, hem volgut combinar l’ús de la tecnologia amb l’exposició del patrimoni dels bombers de la ciutat per posar en valor la història del Cos de Bombers, la seva vinculació amb Barcelona, així com transformar-nos en un centre formatiu i divulgatiu enfocat a la prevenció i l’autoprotecció. Més de 40.000 visitants ens han donat suport i confiança per seguir avançant!

A més a més, al llarg d’aquests dos anys, hem volgut compartir moments amb tots vosaltres i fer-vos més propera la història i l’activitat que duen a terme els bombers de Barcelona. En total, una vintena de conferències, xerrades i diverses exposicions temporals en les quals heu participat més de 20.000 persones!

No volem oblidar, tampoc, els gairebé 200 grups escolars que han participat en les nostres activitats i que han posat a prova el seu coneixement a través dels tallers educatius.

I recordeu que podeu visitar-nos tantes vegades com vulgueu al c/Lleida, 30, en el nostre horari d’obertura:

  • De dilluns a divendres de 10 a 14h
  • Dissabtes de 10 a 14h i de 15 a 20h
  • Diumenges i festius de 10 a 15h

Gràcies per ser al nostre costat durant aquests 2 anys! Ens seguiu acompanyant? 😊