L'Espai Bombers-Parc de la Prevenció estrena nova web

Dj, 11/01/2018 - 13:47

Comunicació. El nou centre formatiu i expositiu obre un nou espai a la xarxa. Hi podreu trobar tota la informació relacionada amb les seves instal·lacions, les exposicions i totes les activitats que es porten a terme a l'antic Parc de Bombers del Poble-sec.

En aquesta nova pàgina es pot trobar informació diversa: des de com ha estat l'evolució de l'antiga caserna del Poble-sec, fins a la seva transformació en espai museístic, passant per un apartat dedicat a les diferents exposicions i les activitats adreçades a públic familiar, general i escolar.

 

L’Espai Bombers-Parc de la Prevenció de Barcelona posa en marxa la seva nova pàgina web: www.barcelona.cat/espaibombers, un nou espai a la xarxa on podreu trobar tota la informació relacionada amb l’espai.

L’antic Parc de Bombers del Poble-sec, sobre el qual es materialitza el Parc de la Prevenció, es va edificar per a l’Exposició Internacional de l’any 1929 sent un edifici pioner: el primer parc de bombers que es va planificar per satisfer les necessitats del seu ús i que es va adaptar a les noves necessitats del servei. És el parc més antic de l’Estat i l’únic parc històric que es conserva a Barcelona.

Aquest nou espai, inaugurat l’11 de Novembre de 2016, vol esdevenir una institució pública oberta a la ciutadania on es narra la història dels Bombers de Barcelona i on es vol impulsar la recerca i la divulgació del coneixement en l’àmbit de la prevenció i l’autoprotecció, amb la voluntat de convertir-se en un centre de referència.

Per això, en el nou lloc web els recursos multimèdia són els protagonistes, amb un disseny molt més visual, format per galeries de fotos, vídeos i altres documents. En aquesta nova pàgina es pot trobar informació diversa: des de com ha estat l’evolució de l’antiga caserna del Poble-sec fins a la seva transformació en espai museístic, passant per un apartat dedicat a les diferents exposicions i les activitats adreçades a públic familiar, general i escolar. A més, l’Espai Bombers-Parc de la Prevenció de Barcelona disposa de diferents aules multifuncionals que permeten acollir diferents actes o esdeveniments. En el nou web es pot trobar la descripció i característiques de cadascun d’aquests espais.

Finalment, i amb la intenció d’aconseguir que convisquin la informació amb la documentació generada entorn al centre, el web compta amb un apartat de notícies destacades en l’àmbit de la prevenció i la seguretat així com tot allò relacionat amb el Cos de Bombers de Barcelona.