Inici | Esports
 • L’esport, molt protagonista aquest cap de setmana

  Arriba un nou cap de setmana i l'esport i l'activitat física segueixen presents a la ciutat. El 24 i 25 de febrer, estarem pendents, especialment, de dos esdeveniments.

  Dissabte, el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Judo enfronta als millors judoques del moment. Tanmateix, diumenge, es preveu una participació total de 13.000 persones a la caminada solidària Magic Line de Sant Joan de Déu.

  Més informació

 • Viu el millor judo a Barcelona

  Demà, 24 de febrer, es disputa el 45è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Judo al Centre Esportiu Municipal Olímpics Vall d’Hebron, una competició que enfronta a diferents judoques nacionals i internacionals.

  Més informació

 • Barcelona, ciutat d'esportistes #5: Rafa Pérez

  El cinquè protagonista de "Barcelona, ciutat d'esportistes" és el Rafa Pérez, un apassionat de les curses que exemplifica perfectament el perfil de "runner" que, actualment, està tan de moda.

  Descobrir les curses li va suposar una nova vida amb moltes possibilitats, entre d'altres "trobar-se millor, conèixer gent i fer esport a l'aire lliure", explica. Entrena entre una i dues hores i participa en unes 70 curses a l'any. Les de Barcelona, les ha fet totes!

  Coneixeu-lo!

 • Gimnàstica, tennis taula, corfbol i tamborí, activitats de promoció escolar

  Aquesta setmana, es duen a terme activitats de promoció esportiva en horari lectiu que promou l'Institut Barcelona Esports en col·laboració amb les escoles de la ciutat. L'objectiu és fomentar l’esport de base i donar a conèixer un ventall de possibilitats esportives el més ampli possible en els alumnes.

  Aquesta setmana és el torn de la Gimnàstica, el Tennis Taula, el Corfol i el Tamborí que se celebren del 19 al 23 de febrer.

  Volem que la ciutat es transformi en una gran aula i que els alumnes descobreixin un ventall d’esports molt ampli!

 • La Federació Catalana de Vela entrega les Llicències d'Honor

  Avui a les 18h de la tarda, celebrem l'acte de lliurament de les Llicències d'Honor de la Federació Catalana de Vela al Barcelona International Sailing Center.

  Un esdeveniment que servirà per a reconèixer a tots els expresidents de l'entitat, als esportistes que han obtingut medalla olímpica al llarg de la seva carrera esportiva, i a tots aquells que, a la temporada 2017, hagin aconseguit fer podi en algun Campionat del mon o d'Europa.

 • Curses d'orientació d'alt nivell a Barcelona

  Aquest dissabte i diumenge, se celebra a l’Anella Olímpica i al Barri de la Ribera el 12è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Curses d’orientació. Enguany, a més, les curses formen part de la Mediterranean Open Championship Orienteering Tour.

  Està previst que hi participin 450 persones, 250 homes i 200 dones. El lliurament de premis es farà a les 13:30h del diumenge 18 de febrer a l’IES Jaume Balmes del carrer Pau Claris, 121.

Actualitat

20/02/2018 - 12:28

Viu el millor judo a Barcelona

Judo. Aquest dissabte es disputarà el TICB, una fita esportiva important pels amants del judo a Barcelona.

12/02/2018 - 18:30

La Magic Line, la festa de la solidaritat

Cooperació. La Magic Line és la mobilització solidària en favor de les persones que es troben en situació vulnerable que organitza Sant Joan de Déu.

22/02/2018 - 09:23

Barcelona, ciutat d'esportistes #5: Rafa Pérez

Ciutat. El cinquè protagonista és el Rafa Pérez, un "runner" de 42 anys que cada any participa en la gran majoria de curses de la ciutat i moltes més.

21/02/2018 - 09:40

Corre la Zurich Marató de Barcelona i sigues immortal!

ZMB18. El proper 11 de març torna la gran festa esportiva de la ciutat. Enguany, la Zurich Marató de Barcelona celebra 40 edicions i ho fa amb el lema "No et trenca, et fa immortal".

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona