Inici | Esports
 • La Festa del Fitnes escalfa motors!

  Els dies 15 i 22 de setembre, els monitors de la Festa del Fitnes assagen la coreografia perquè el diumenge, 24 de setembre, sigui tot un èxit!

  RECORDATORI! Pengeu un vídeo practicant la coreografia a les xarxes amb l'etiqueta #faremsuarlaciutat i guanyeu 3 mesos de fitnes gratuïts en un dels centres adscrits.

  Més informació

 • Unes 12.000 persones participen a la Cursa de la Mercè 2017

  El diumenge 17 de setembre s'ha celebrat la 39a Cursa de la Mercè, que enguany, al igual que molts d'altres esdeveniments, ha volgut commemorar els 25 anys dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona. Prop de 12.000 persones han pres la sortida de la Cursa de la Mercè. Per evitar aglomeracions s'han fet fins a tres sortides diferents. 

  La samarreta d'aquesta 39a edició de la cursa era de color blanc i incorporava motius dels Jocs Olímpics de Barcelona '92. Els carrers de Barcelona s'han tenyit, doncs, de blanc, durant el transcurs de la cursa. Lidia Rodriguez en la categoria femenina i Mourad El Bannouri en la masculina, han estat els vencedors de la prova. A més a més, tots dos han aconseguit batre el rècord d'ambdues categories.

 • La Cursa de la Mercè, protagonista d'un cap de setmana ple d'esport

  Aquest cap de setmana, la ciutat s'omple d'activitats esportives: caminades, Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona, el Bike Trial, el Panteresports 2017, l'homenatge a Francesc Martínez Foix i la regata Mercè 3 clubs.

  Però si un esdeveniment destaca per sobre la resta és la 39a Cursa de la Mercè, que enguany commemora el 25è aniversari dels Jocs i tornarà a ser una festa de l'esport barceloní.

 • Es presenta la samarreta oficial de la Cursa de la Mercè 2017

  Aquest dimecres 13 de setembre s'ha presentat al Museu Olímpic i de l'Esport la 39a edició de la Cursa de la Mercè que es celebra aquest diumenge als carrers de Barcelona.

  L'acte ha comptat amb els parlaments del comissionat d'Esports, David Escudé, i del director de la cursa, José Luis Blanco, que han tractat d'explicar els punts claus duna prova amb més de 30 anys de tradició i han presentat la samarreta oficial de l'esdeveniment que lluirà enguany els logotips commemoratius del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona '92.

  Més informació

 • Ja es poden sol·licitar les beques per a l'esport extraescolar

  Des del 13 de setembre i fins a l'1 d'octubre, les 291 entitats homologades per l'Institut Barcelona Esports poden sol·licitar les subvencions per a les famílies amb rendes baixes.

  Poden accedir a les subvencions les famílies residents a Barcelona, amb renda personal disponible, per membre de la unitat familiar, igual o inferior a 12.000€ anuals.

  Els sol·licitants han de presentar el formulari i la documentació requerida directament a l’OAC, i es recomana anar-hi amb cita prèvia.

  Tota la informació

 • Practica la coreografia de la Festa del Fitnes i guanya 3 mesos gratuïts en el teu centre esportiu

  Amb motiu de la Festa del Fitnes 2017, presentem un concurs amb l'objectiu de fomentar la participació a la festa i la pràctica esportiva saludable als centres esportius de la ciutat.

  Per participar, només heu de gravar un vídeo d'uns 10-15 segons practicant la coreografia que es realitzarà el dia 24 de setembre a l'avinguda de la Reina Maria Cristina. Podeu veure la coreografia completa, aquí.

  Després, l'heu de penjar a les xarxes socials amb l'etiqueta #faremsuarlaciutat, i fer-vos seguidors dels nostres perfils a les xarxes (BCN Esports). Per participar, cal estar inscrit a la Festa del Fitnes 2017.

  Tota la informació

Actualitat

18/09/2017 - 17:14

'L'Eixample', un dels obstacles del CSIO Barcelona

Hípica. El pròxim 28 de setembre se celebra un dels esdeveniments eqüestres més importants del calendari internacional, el CSIO Barcelona.

19/09/2017 - 09:35

Génesis Cycling Team, un club especial

Exposicions. Amb aquest lema es presenta l'exposició del club ciclista Génesis Cycling Team, que des del 13 al 29 de setembre es pot veure al Centre Cívic Zona Nord de Barcelona.

19/09/2017 - 10:20

Aula d'Història dels Jocs Paralímpics

Esdeveniments. El 21 de setembre, se celebra al Museu Olímpic i de l'Esport una taula rodona per tractar la importància que van tenir els Jocs Paralímpics tant a nivell esportiu com social.

17/09/2017 - 12:16

La 39a Cursa de la Mercè commemora els 25 anys dels Jocs BCN '92 amb 12.000 corredors

Curses. Una marea blanca de 12.000 corredors ha tenyit els carrers de Barcelona en la 39a edició de la Cursa de la Mercè, que ha volgut commemorar els 25 anys dels Jocs BCN '92

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona