Inici | Esports
 • Rugbi Subaquàtic, un esport protagonista a la ciutat!

  Aquests dies el Rugbi Subaquàtic ha estat protagonista a la ciutat amb la celebració de la BCN Rugby Subaquàtic Cup, un torneig de caràcter amistós compost per 16 equips de sis països diferents que ha tingut lloc a la Piscina Municipal de Montjuïc.

  Sabeu en què consisteix aquest esport? Us ho expliquem!

  Més informació

 • Aprofita el bon temps i gaudeix de la piscina!

  Un total de 15 instal·lacions obren cada dia d’estiu perquè els veïns i les veïnes de Barcelona puguin refrescar-se i combatre les altes temperatures de l'estiu.

  Durant aquests dies, per tant, gaudeix de les àmplies possibilitats que t’ofereix la ciutat i aprofita les piscines municipals fins al mes de setembre. 

  Més informació

 • L'estiu és temps de festes majors i activitats esportives

  Durant l’any, les festes majors es van succeint a la ciutat, però en època estiuenca i amb el bon temps, proliferen arreu del territori barceloní i són molts els barris que celebren Festes Majors. En aquest sentit, i com és habitual en totes les festes majors, les activitats esportives hi tenen un gran protagonisme.

  Consulta la programació.

 • Barcelona, ideal per als esports d'estiu

  Volei platja, surf de rem, córrer, nedar... quin és el vostre esport preferit a l'estiu? A Barcelona teniu espais per a practicar-los tots. Gaudiu i exprimiu la ciutat!

  Més informació

 • Coneix el recorregut de la Cursa de la Mercè!

  La Cursa de la Mercè comença i acaba, com ja és tradicional, a l'Av. de la Reina M. Cristina. Durant tot el recorregut passa per llocs icònics i emblemàtics de la ciutat comtal.

  Descobreix el recorregut.

  Inscriu-t'hi!

 • Una Festa del Fitnes accessible

  La Festa del Fitnes vol ser un esdeveniment obert també a la participació de ciutadans i ciutadanes amb diversitat funcional.

  Així mateix, fer la festa accessible es converteix en una acció de sensibilització per a la resta de la ciutadania, donant visibilitat a les capacitats de les persones amb mobilitat reduïda (en aquest cas, aquelles que són usuàries de cadira de rodes), alhora que es fa palès que, només amb un seguit de mesures organitzatives, la seva participació és possible i enriquidora.

  Més informació.

Actualitat

08/08/2018 - 14:37

Barcelona, ideal per als esports d'estiu

Estiu. Volei platja, surf de rem, córrer, nedar... quin és el vostre esport preferit a l'estiu? A Barcelona teniu espais per a practicar-los tots. Gaudiu i exprimiu la ciutat!

10/08/2018 - 14:53

L'estiu és temps de festes majors i activitats esportives

Activitats. Consulteu totes les activitats esportives de festes majors que se celebren a la ciutat en el mes d'agost.

08/08/2018 - 11:11

Coneix el recorregut de la Cursa de la Mercè!

Curses. La Cursa de la Mercè comença i acaba, com ja és tradicional, a l'Av. de la Reina M. Cristina. Durant tot el recorregut passa per llocs icònics i emblemàtics de la ciutat comtal.

06/08/2018 - 12:27

La Ronda Verda, un espai ideal per a l'esport a Barcelona

Activitats. Barcelona presenta diferents opcions per fer esport. Una d'elles és la Ronda Verda, un itinerari de 72 quilòmetres pensat per a bicicletes que creua diferents municipis del Barcelonès.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona