Inici | Esports
 • El Barcelona Open Banc Sabadell també celebra els 25 anys dels Jocs de BCN'92

  La tradicional Photo Opportunity del Barcelona Open Banc Sabadell 65è Trofeu Conde de Godó ha tingut lloc aquest matí a l'Estadi Olímpic Lluís Companys amb Rafael Nadal i Marc López. En motiu de la commemoració enguany del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 92, s'ha recreat l'encesa del peveter amb Antonio Rebollo com a mestre de cerimònies.

  Del 22 al 30 d’abril, se celebra aquest prestigiós torneig de l'ATP a les instal·lacions del Reial Club Tennis de Barcelona, amb la presència d’alguns dels millors tennistes del món, entre els quals hi destaquen Rafa Nadal, que buscarà el seu desè títol i Andy Murray, número 1 del món. L'Institut Barcelona Esports té un estand permanent al village en el qual hi haurà diferents activitats i s'hi celebraran diversos actes de promoció esportiva.

 • Per Sant Jordi, l'esport té forma de llibre!

  Des de l'Institut Barcelona Esports us desitgem feliç dia de Sant Jordi a tots i totes, sens dubte, un dels grans dies de la ciutat en què les roses i els llibres s'apoderen dels carrers.

  L'esport també és present en un dia com aquest i si voleu conèixer alguna proposta de literatura esportiva preneu nota de les següents publicacions sobre esport dedicades a les caminades, biografies d’esportistes, maratons arreu del món, publicacions pedagògiques i llibres dedicats a l’esport a Barcelona.

  Coneixeu-les!

 • El CEM Estació del Nord, 25 anys després

  Aquest centre esportiu municipal està construït sobre una antiga estació de tren de l'any 1861. La sala polivalent va ser l'espai en el qual es van realitzar diversos partits simultanis de les proves de tennis de taula. Els Jocs de Barcelona '92 van permetre recuperar una antiga estació en desús per convertir-la en un espai esportiu. 

  Més informació>

 • Centenars d'alumnes participen en el 10è Raid atlètic escolar

  Els alumnes de diversos centres escolars d'entre 9 i 14 anys, gaudeixen de l'atletisme a l'Estadi Olímpic Lluís Companys i en coneixen el rerefons i els valors.

  L’objectiu d’aquesta activitat és mostrar les possibilitats que ofereix l’atletisme entre nois i noies de la ciutat en un format cooperatiu que els porta a entrar en contacte amb els clubs d’atletisme i fer-hi pràctica atlètica. Però sempre des de la vessant lúdica, proposant-los activitats en equip i individuals.

  Més informació

 • 'Art sobre paper'

  Fins al 27 d'abril podeu presentar les vostres obres al concurs 'Art sobre paper' que relaciona diverses disciplines de les arts plàstiques i gràfiques amb l'esperit olímpic. A més aquest guardó, organitzat per la Fundació Barcelona Olímpica, té una mostra al centre de la ciutat.

  Més informació

 • La primavera revifa l'esperit esportiu dels bombers

  En un acte a l’Espai Bombers, el dijous 20 de maig s'ha presentat la 19a edició Cursa dels Bombers de 2017, amb la presència del comissionat d’Esports, David Escudé.

  La Cursa dels Bombers torna als seus orígens: l’any passat ja va recuperar el recorregut tradicional i ara, ha tornat a la seva data habitual de la primavera, el dissabte 7 de maig a les 9 hores.

  Més informació

Actualitat

18/04/2017 - 14:49

Per Sant Jordi l'esport té forma de llibre

Sant Jordi. La diada de Sant Jordi sempre és un dels dies més especials de l'any a la ciutat. L'esport també n'és protagonista amb centenars de publicacions.

21/04/2017 - 09:21

El CEM Estació del Nord, 25 anys després

Seus. L'esport és el protagonista d'aquest espai que, en orígen, era una estació de tren.

19/04/2017 - 09:14

La primavera revifa l'esperit esportiu dels bombers

Curses. Aquest dijous, l'Espai Bombers ha estat l'escenari de la presentació d'una de les curses més populars de Barcelona, la dels Bombers, que es celebrarà el pròxim 7 de maig.

12/04/2017 - 16:03

Barcelona a través de les curses

Barcelona. La ciutat és un teló de fons idíl·lic que es mostra al món mitjançant diverses cites esportives durant tot l'any.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona