Inici | Esports
 • L’Europa-ACIDH, bicampió sense límits

  Aquest 22 de juny s'ha celebrat la segona edició del Trofeu Sense Límits Europa amb ACIDH a l’estadi Nou Sardenya.

  Tanmateix, l’equip adaptat Europa-ACIDH, ha aprofitat la celebració del torneig per realitzar la presentació oficial dels 3 equips adaptats de cara a la propera temporada i alçar-se, al igual que l’any anterior, amb la victòria del campionat.

  Més informació

 • Barcelona celebra el Dia Olímpic recordant els Jocs Olímpics

  Aquest dissabte se celebra el Dia Olímpic, una data significativa en el món de l'esport que cada any commemora el naixement dels Jocs Olímpics Moderns, nascuts el 23 de juny de 1894 a la Sorbona de París amb la creació del Comitè Olímpic Internacional.

  L'objectiu era promoure la pràctica de l'esport a tothom independentment de l'edat, gènere o habilitat atlètica. Per això, cada 23 de juny se celebra aquest dia que, entre altres coses, serveix per homenatjar aquesta fita de la història de l'esport.

 • El Nou Sardenya és l'escenari del torneig 'Sense Límits'

  Aquest divendres se celebra la segona edició del Trofeu Sense Límits Europa amb ACIDH. L’equip adaptat Europa-ACIDH fa la presentació oficial dels seus tres equips de cara a la propera temporada amb la segona edició del Trofeu Sense Límits.

  AcidH i el Club Esportiu Europa, del barri de Gràcia de Barcelona, es van aliar l’any passat per a la creació d’una secció especial per persones amb diversitat intel·lectual. Des de llavors, se celebra aquest trofeu per a presentar els nous equips de cada temporada.

  Més informació

 • Barcelona, ciutat d'esportistes #12: Míriam Monfort

  Fa pocs dies la Míriam Monfort es va proclamar campiona de Catalunya de tir amb arc. És la nova protagonista de la sèrie 'Barcelona, ciutat d'esportistes' i només fa 7 mesos que practica aquest esport.

  Té 41 anys i és l’exemple perfecte de conciliació familiar i esportiva. De fet, és infermera i la feina -i la família- li permeten combinar les tasques familiars diàries amb l’esport

  Més informació.

 • Premis Campió, als millors del futbol català

  Els millors jugadors, entrenadors i àrbitres de les principals categories del futbol català de la temporada 2017-2018 reben els premis Campió de Ràdio Marca Barcelona, del programa Marcador Catalunya, dirigit per Ricard Vicente.

  Aquesta és la 25a edició, que se celebrarà a la Sala Apolo a partir de les 19:00 hores. La comissionada d'Esports, Marta Carranza, hi assistirà per homenatjar, també, a tots els campions.

 • Centenars d'alumnes gaudeixen del waterpolo

  Més de 250 nens i nenes han visitat la Piscina Municipal de Montjuïc, on s'ha celebrat una trobada amb escolars de 1r de primària que durant aquest curs lectiu han realitzat el programa escolar de waterpolo organitzat per l’Institut Barcelona Esports i la Federació Catalana de Natació.

  Tot i que el programa ha arribat a la 5a edició, és el primer any que s'ha celebrat una trobada amb tots els infants participants, com ja es fa amb altres programes escolars, amb motiu de la propera celebració dels 33rs Campionats Europeus de Waterpolo a la ciutat, del 14 al 28 de juliol.

Actualitat

23/06/2018 - 19:45

La National European Hoquei + arriba a Barcelona

Hockei. Les persones amb diversitat funcional, ja sigui física, visual, auditiva, intel·lectual o per trastorn mental, representen un percentatge important de la població́ de Barcelona.

04/06/2018 - 11:55

El 71,6% de barcelonins i barcelonines practiquen esport, 16 punts més que al 2013

Ciutat. La comissionada d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza, ha presentat, el 4 de juny, l'Enquesta d’hàbits esportius de la població adulta de Barcelona.

19/06/2018 - 15:58

Barcelona, ciutat d'esportistes #12: Míriam Monfort

Ciutat. La Míriam, de 41 anys, ha practicat esport tota la vida però des de fa uns mesos ha trobat el definitiu: el tir amb arc, que el practica al Club Arc Montjuïc i ho pot conciliar amb la vida familiar.

20/06/2018 - 10:10

Barcelona, seu de l'hípica durant els XVIII Jocs Mediterranis

Esdeveniments. Els dies 27 i 29 de juny, les instal·lacions del Reial Club Polo de Barcelona seran l'escenari de totes les proves de l'hípica d'aquests Jocs Mediterranis.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona