Inici | Esports
 • Avanç esportiu del cap de setmana

  Arriba un cap de setmana ple d'activitats esportives a la ciutat. En primer lloc i durant tot el dissabte i el diumenge es donen cita el millor polo i beisbol internacional. Per una banda tenim el 28è TICB de Polo. La competició es consolida com un dels esdeveniments més importants d'aquest esport i reunirà alguns dels millors jugadors nacionals i internacionals. I per l'altra tenim els dies 28, 29 i 30 d’octubre, el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona disputa la 21a edició, al Camp Municipal de Beisbol Carlos Pérez de Rozas, situat a Montjuïc. I diumenge 31, Barcelona celebra avui la Cursa Bombers de Barcelona en la seva 18a edició, una de les proves de running més emblemàtiques de la capital catalana. L’edició de 2016 és un retorn als orígens de la cursa, que enguany arriba a la majoria d'edat. La prova recupera l'horari de matí i també el seu traçat original: 10 quilòmetres per les principals vies de la capital catalana, amb sortida i arribada a l'Avinguda Marquès de l'Argentera. L'esport no s'atura a la teva ciutat!

 • Esports singulars #012: Atletisme

  En la dotzena entrega de la sèrie de monogràfics sobre Esports Singulars, hem visitat l'Estadi Municipal d'Atletisme Joan Serrahima, ubicat a Montjuïc, per conèixer més d'aprop aquesta pràctica esportiva a un centres esportiu municipal de la ciutat.

 • 'L'Esport fa escola'

  'L'esport fa escola' és una iniciativa de formació del professorat que promou l'intercanvi i la reflexió sobre experiències relacionades amb l’educació física i la docència esportiva. Des del passat dia 15 d'octubre i fins el 5 de novembre, a les jornades 'L'esport fa escola' s'hi desplega un extens programa de tallers i activitats que tenen per objectiu que els especialistes de l’educació física puguin treballar, innovar i reflexionar conjuntament sobre la tasca educativa que duen a terme en el dia a dia als centres educatius.

  Més informació

 • Taula Rodona del 30 aniversari de la nominació Barcelona'92

  Aquest dijous 27 d'octubre se celebra a les 19h en el Museu Olímpic de Barcelona una taula rodona de la nominació Barcelona'92 als Jos Olímpics. Està organitzada per la Fundació Barcelona Olímpica i comptarà amb la presència del comissionat d'Esports David Escudé i els càrrecs d'aquella època: Narcís Serra, Alcalde de Barcelona, Romà Cuyàs, Secretari d’Estat per a l’Esport, Manuel Fonseca, Secretari General del COE, i Josep Lluís Vilaseca, Secretari General de l’Esport i serà moderada per Enric Truñó, Regidor d‘Esports.

  Més informació

 • David Escudé presenta la conferència Barcelona Sport de Turisme

  El Reial Club de Tennis Barcelona acollirà demà la conferència a càrrec del comissionat d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, David Escudé, que s'emmarca en la Sessió Anual del Programa Barcelona Sport de Turisme de Barcelona. A l'acte, hi assistirà un nombre de representants d’empreses i entitats turístiques de la ciutat, així com dels grans esdeveniments esportius que es fan a la ciutat. La ponència se centrarà en els principals eixos de la política esportiva de la ciutat de Barcelona i el seu posicionament respecte la projecció internacional de la ciutat mitjançant el grans esdeveniments esportius. L'acte començarà a les 11h.

 • La 18a Cursa de Bombers ja és aquí

  Barcelona celebra avui la Cursa Bombers de Barcelona en la seva 18a edició. Una de les proves de running més emblemàtiques de la capital catalana. La cursa recupera, a més, el seu recorregut original: un traçat circular de 10 kilòmetres que comença i acaba a l’Avinguda Marquès de l’Argentera, i que passa pels principals carrers de la capital catalana. 

  Més informació

Actualitat

28/10/2016 - 08:04

Open Camp serà la seu de la Fira del Corredor de la Cursa Bombers de Barcelona

Esports. A la Fira del Corredor d’Open Camp, a banda de recollir-hi el dorsal i la samarreta, el nou parc d’atraccions de l’esport oferirà una fira experiencial, tant per als inscrits com per als acompanyants.

28/10/2016 - 08:03

Avui es la Final del TICB d'Escacs

Escacs. El Recinte Fabra i Coats serà la seu, fins avui, dia de la Final del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona d’Escacs, que organitza per la Federació Catalana d’Escacs.

28/10/2016 - 08:03

Dissabte a la matinada, canvi d'horari esportistes!

Esports. El proper dissabte, dia 29 d'octubre, comencem l'horari d'hivern i caldrà canviar l'hora dels nostres rellotges. Ho hauran de tenir present tots aquells que participin en algun dels esdeveniments esportius del diumenge.

28/10/2016 - 08:01

12 hores pedalant contra la sida

Esport solidari. La Sala BARTS de Barcelona ha estat el lloc escollit per a la celebració, el dia 12 de novembre, de l'AIDS World Cycling.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona