Inici | Esports
 • L'esport escolar, protagonista aquesta setmana!

  Patinar, jugar a futbol, córrer, jugar a bàsquet o nedar són algunes de les activitats que organitza El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) aquesta setmana.

  Més informació

 • Barcelona, ciutat d'esportistes #6: Montse Hernández

  La Montse té 51 anys i juga a futbol 7 al Club Esportiu Sant Jordi, un club que posa en valor l'esport femení. Des de ben petita li ha agradat el futbol però no sempre ha tingut l'oportunitat de practicar-lo.

  Ara, l'esport és imprescindible en la seva vida i li permet "desconnectar de tot i alliberar tensions" a la vegada que considera que l'esport hauria de ser obligat per a tothom, ja que "ensenya respecte, valors i a compartir", explica.

  No us perdeu la seva història!

 • Les altres Zurich Marató de Barcelona

  El diumenge, 11 de març, vam viure una gran festa de ciutat amb la 40a Zurich Marató de Barcelona. Però una marató és molt més que una sola cursa.

  És la cursa de la il·lusió, dels reptes, dels nervis, de la solidaritat, dels voluntaris, de la ciutat, dels finishers o de tots i totes! No us perdeu aquest vídeo que recull totes aquestes petites curses.

 • Es presenta el 66è Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Conde de Godó

  Avui s'ha presentat, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, una nova edició del millor campionat de tennis de la ciutat.

  Enguany, el torneig es disputarà del 21 al 29 d'abril a les pistes del Reial Club Tennis de Barcelona amb la participació dels millors tennistes del món, entre d'altres, Rafa Nadal, que buscarà l'11è trofeu.

  Més informació

 • Avui, presentació de la Volta Ciclista a Catalunya 2018

  Aquest dilluns, l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC) és l'escenari de la presentació de la 98a edició de la Volta Ciclista a Catalunya 2018, que se celebra la setmana que ve, del 19 al 25 de març.

  Estigueu atents!!

  Més informació

 • La Zurich Marató de Barcelona registra més de 17.000 immortals

  Aquest diumenge s’ha celebrat la 40a edició de la Zurich Marató de Barcelona, la gran prova atlètica del calendari barceloní i tota una festa de ciutat.

  Hi han participat 17.123 atletes i milers de veïns i veïnes de la ciutat, que han donat suport als corredors. En la categoria masculina, l’atleta Anthony Maritim, s’ha endut la victòria amb un temps de 02:08:08. En la categoria femenina ha estat Chebitok Ruth, qui s’ha imposat amb un temps de 02:25:49.

  Més informació

Actualitat

15/03/2018 - 10:04

Barcelona, ciutat d'esportistes #6: Montse Hernández

Ciutat. Des de ben petita, a la Montse, que té 51 anys, li ha agradat el futbol. Ara, juga a futbol 7 al Club Esportiu Sant Jordi, un club que posa en valor l'esport femení.

07/03/2018 - 13:36

Coneix l'escola de natació adaptada de La Verneda

Natació. L'activitat es desenvoluparà un màxim de dos dies a la setmana: els divendres de 12:00 a 13:00 hores i els dimarts de 16:30 a 17:30 hores.

13/03/2018 - 12:09

La muntanya, protagonista a La Farinera del Clot

Exposicions. Del 10 al 24 de març se celebra la 21a edició de la Mostra d'audiovisuals i fotografia de muntanya al Centre Cívic La Farinera del Clot. No us la perdeu!

12/03/2018 - 17:40

El Martinenc i la dona, una bona combinació

Esdeveniments. El club barceloní posa en marxa la campanya #DonaiMartinenc, en la qual es porten a terme tot un seguit d’activitats destinades a fomentar l’esport femení.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona