Inici | Esports
 • Quin és el millor moment dels Jocs de Barcelona '92?

  Aquest any celebrem que fa 25 anys Barcelona va viure un dels moments més màgics de la seva història, els Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona '92. Per això, volem obrir la carpeta dels records i escollir, entre tots els seguidors i seguidores de l'Institut Barcelona Esports (BCN Esports)el millor moment dels Jocs de Barcelona '92.

  Com?

  A través del nostre canal de Twitter (@BCN_esports), a partir d'una sèrie d'enquestes en què es realitzarà una competició en format d'eliminatòries entre tots els moments seleccionats.

  La quarta enquesta, del 26 de juny al 2 de juliol:

  1. Amics per sempre
  2. El Dream Team
  3. El Cobi
  4. 279 Rècords als Jocs Paralímpics

  Vota! i consulta tota la informació

 • Més de 104.000 infants i joves participen en el "T'estiu molt"

  Comencen les activitats de la campanya Vacances d'Estiu per a Infants i Adolescents 2017 "T'estiu molt" amb un total de 104.321 inscrits, tot i que la xifra pot augmentar al llarg de l'estiu.

  Enguany, s'ha pogut triar entre més de 874 activitats de lleure, esportives, culturals i educatives per a nens i nenes d'entre 1 i 17 anys. La xifra suposa un augment de l'11% respecte el 2016.

 • Les piscines municipals obren les portes per combatre la calor

  Un total de 16 instal·lacions obren cada dia fins al mes de setembre perquè els veïns i les veïnes de Barcelona puguin refrescar-se i combatre les altes temperatures de l'estiu.

  Durant la temporada d’estiu, quan la calor apreta, s’obren de bat a bat les portes de totes les piscines municipals. Un total de 16 instal·lacions que permeten als veïns i veïnes de Barcelona combatre la calor anant a refrescar-se a la piscina més propera.

  Més informació

 • Voluntariat i Barcelona '92, una llarga història

  Aquest documental repassa a través dels testimonis de nou voluntaris i diferents personalitats, el paper fonamental i extraordinari que va jugar el voluntariat en els Jocs de Barcelona '92.

   Amb motiu de la commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona ’92, l’Institut Barcelona Esports, conjuntament amb l’estudi Karabot, ha produït el documental: “Voluntariat i Barcelona ’92, una llarga història”.

 • Celebrem el Dia Olímpic en un any molt especial!

  Des de 1948, el 23 de juny se celebra el Dia Olímpic per commemorar el naixement dels Jocs Olímpics, un 23 de juny de 1894 a París. L'objectiu dels Jocs sempre ha estat promoure la pràctica de l'esport a tot el món independentment de l'edat, gènere o habilitat física.

  El millor exemple d'objectiu complert és una ciutat com Barcelona, que enguany celebra 25 anys des de que fos seu olímpic d'uns Jocs que la van obrir al món i la van convertir en una de les capitals de l'esport.

 • De l’eufòria de Barcelona ’92 a l’horror de la guerra dels Balcans

  Enmig de la commemoració dels 25 anys dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona ’92, s’ha publicat una interessant novel·la que, ambientada en l’estiu del 1992, ens explica els dos grans fets que van passar a Europa, els Jocs i la Guerra dels Balcans.

  La novel·la és de Lluís-Anton Baulenas i explica la història d’en Ferran, un personatge que, després de viure l’horror de la guerra dels Balcans per atzar, torna a Barcelona en plena efervescència olímpica.

  Més informació

Actualitat

26/06/2017 - 13:47

Més de 104.000 infants i joves participen en el "T'estiu molt"

Vacances. Tots els participants de Campus Olímpia i casals esportius, han estat convidats a l'activitat de celebració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics.

26/06/2017 - 15:41

El millor atletisme, al Serrahima

Atletisme. Els dies 28 i 29 es disputa el 97è Campionat de Catalunya Absolut- 20è Míting Internacional d'Atletisme Ciutat de Barcelona a l'Estadi Municipal Joan Serrahima, a Montjuïc.

23/06/2017 - 14:13

El TICB de waterpolo reviu la final dels Jocs Olímpics de Barcelona '92

TICB. El dimecres 28 de juny arriba el 16è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Waterpolo. S'enfrentaran Espanya i Itàlia, reeditant la final dels Jocs Olímpics de Barcelona '92.

21/06/2017 - 12:09

Les piscines municipals obren les portes per combatre la calor

Estiu. Un total de 16 instal·lacions obren cada dia fins al mes de setembre perquè els veïns i les veïnes de Barcelona puguin refrescar-se i combatre les altes temperatures de l'estiu.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona