Inici | Esports
 • T'estiu Molt! Agafa número abans del 6 d'abril!

  Ja pots sol·licitar un número del sorteig del Campus Olímpia per aconseguir una plaça per als més petits de casa.

  ‘T’estiu molt!’ és l’eslogan per el conjunt d’activitats de vacances d’estiu per a infants i adolescents que organitza l’Ajuntament de Barcelona. S’hi emmarquen, en aquest conjunt, els Campus Olímpia, nom que reben els casals esportius que es duen a terme a diferents instal·lacions esportives de la ciutat.

 • Les escoles s'omplen d'esports singulars!

  Una setmana més, promocionem diferents esports en horari lectiu, en aquest cas, els centres docents de la ciutat tenen com la vela, el surf, el waterpolo i el teatre, a través de l'acvitat del Flic Flac Circ.

  L'esport en horari lectiu és una eina que vol fomentar valors en els alumnes, i per això, cada setmana, l'Institut Barcelona Esports promociona l'aprenentatge d'aquests valors a través d'activitats escolars, així com el foment de la pràctica esportiva i l'activitat física saludable.

 • Després de fer la volta al món en solitari, Dídac Costa ja és a casa!

  Dídac Costa ha arribat a Barcelona després de la seva gesta: ser el primer català en completar la Vendée Globe, la regata que dóna la volta al món en solitari, sense escales ni assistència.

  Després de 108 dies al mar, el bomber barceloní ha posat peu a terra passades les 12h del matí, i davant d'una gran expectació. El comissionat d'Esports, David Escudé, ha estat el primer en felicitar-lo.

  Més informació

 • El Pavelló de la Mar Bella, 25 anys després

  Actualment anomenat Complex Esportiu Municipal La Mar Bella, aquesta instal·lació esportiva va ser seu olímpica de bàdminton i seu paralímpica de boccia fa 25 anys, durant els Jocs de Barcelona '92.

  Avui és l'equipament de referència de l'esport escolar a la ciutat, seu del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona i on cada setmana s'hi desenvolupen desenes d'activitats esportives, habitualment dirigides a infants.

  Més informació

 • Barcelona decideix la 97a Volta Ciclista a Catalunya

  Avui, última etapa de la Volta a Catalunya amb inici i final a Barcelona. A partir d'aproximadament les 13 hores, els ciclistes començaran a realitzar les 8 voltes pel circuit de Montjuïc, que decideix un any més la Volta.

  Alejandro Valverde, del Movistar Team s'ha proclamat vencedor de la Volta Catalunya, i ho ha fet guanyant també l'última etapa. Alberto Contador i Marc Soler l'han acompanyat al podi.

 • L'INEFC, 25 anys després

  L'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC) té actualment dues seus, una a Barcelona i una altra a Lleida. La seu de Barcelona està situada a Montjuïc, i es va construïr en el marc de la celebració dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona '92. Va ser obra de l'arquitecta Ricard Bofill i es va inaugurar l'any 1991. Durant els jocs, va ser seu olímpica de les competicions de lluita lliure i grecoromana, i durant la celebració dels jocs paralímpics s'hi van celebrar les proves d'esgrima en cadira de rodes i de judo.

  Més informació 

Actualitat

27/03/2017 - 19:35

El Flic-Flac Circ, la Barcelona '92 a Sant Andreu

Esport escolar. Des del dimecres 29 de març i fins al 31 de març el SAT (Sant Andreu Teatre) és l'espai triat per desplegar la final de les diferents escoles del Flic Flac Circ.

12/01/2017 - 09:00

Taula rodona "Periodisme i Motor" a la mostra de Javier del Arco al Museu Olímpic

Motor. Fins al 16 de maig podeu veure l'exposició d'aquest periodista del motor, en homenatge al seu treball com a reporter cobrint un gran nombre de curses automobilístiques.

20/03/2017 - 13:24

Aigua i esport a les escoles: Vela, BWR Surf i Waterpolo

Esport escolar. Des de l'Institut Barcelona Esports es treballa, setmana a setmana, per promocionar l'esport i els seus valors en infants i joves de les escoles de la ciutat.

03/03/2017 - 09:12

Torna la cursa més multitudinària d'Europa

Curses. El proper 2 d'abril, a les 9 hores, se celebra la 39a Cursa d'El Corte Inglés, amb un recorregut que passarà per l'Estadi Olímpic per celebrar els 25 anys dels Jocs de BCN '92.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona