Inici | Esports
 • Esports Singulars #005: Rugbi

  Des de l'Institut Barcelona Esports s'impulsa un especial "esports singulars" per donar a conèixer aquests esports i els llocs on es poden practicar a Barcelona. La iniciativa té com a objectiu oferir un ventall de les disciplines esportives menys conegudes que es poden practicar a Barcelona. Vam començar aquest recorregut amb l'esgrima, el tir amb arc, l'hípica i l'aeromodelisme, i ara és el torn del rugbi. Hem anat al Camp Municipal de Rugbi La Foixarda, a Montjuïc, per conèixer les instal·lacions i els avantatges del centre municipal. No us perdeu aquesta cinquena entrega de la sèrie de monogràfics dedicats als esports poc coneguts que es practiquen a la ciutat de Barcelona!

  Més informació

 • Fase Final del Campionat Catalunya de Waterpolo

  Des del 21 de juny passat fins al pròxim dijous, 30 de juny, se celebra a Barcelona, a les piscines municipals de Montjuïc, la fase final del Campionat Catalunya de Waterpolo 2016. Els dies 21, 22 i 23 de juny s’han disputat els campionats de Catalunya benjamí mixt, aleví mixt i aleví femení i infantil mixt i infantil femení. Avui i demà es jugaran els Campionats de Catalunya cadet i juvenil. Més de 1.200 esportistes, 184 partits i 92 equips. La Federació Catalana de Natació organitza aquest esdeveniment, que té un ressò especial a causa de l’assignació de la propera competició europea el 2018 a Barcelona.

  Més informació

 • Un estiu fantàstic

  "Un estiu fantàstic" és un programa organitzat per la FEEB en coordinació amb entitats esportives de barri, que utilitza l’esport com a instrument de socialització, autoestima i motivació per a infants i joves de les zones amb rendes per càpita més baixes de la ciutat. En total s’han organitzat dotze campaments o nuclis d’actuació, gestionats per dotze entitats diferents. Totes les propostes estan incloses dins el catàleg d'activitats d'estiu per a infants de Barcelona que anualment elabora l'Ajuntament de Barcelona, amb una oferta de més de cinc-centes activitats que comencen avui i duraran fins a finals de juliol. "Un estiu fantàstic" té més de 1.100 participants de 5 a 18 anys per setmana i la col·laboració de més de 130 monitors. 

  Més informació

 • Avanç esportiu de la setmana

  Aquesta darrera setmana de juny comença amb el tret de sortida d'Un estiu fantàstic, programa organitzat pel FEEB en el que durant cinc setmanes oferirà un programa esportiu per què els nens i nenes de Barcelona puguin gaudir d'Un estiu Fantàstic! A més a més, continua la fase final dels Campionats de Catalunya de Waterpolo que finalitza aquest dijous 30 de juny amb les finals de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. El dimarts és la presentació del llibre "Presidente Samaranch. Los 21 años de la Presidencia del COI que cambiaron el deporte" i Per altra banda, tenim la presentació el dimecres de les Vacances d'Estiu i de cara al cap de setmana el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Bàsquet en cadira de rodes, que aquest any celebra la seva 23a edició i pel diumenge 3 de juliol la Caminada del Dia Olímpic Mundial, que tindrà el seu punt de sortida al Fòrum i la línia d'arribada a la plaça d'Espanya. 

 • Les piscines municipals són l'opció per a l'estiu!

  Totes les piscines descobertes municipals de Barcelona ja estan obertes al públic. Aquesta temporada d’estiu teniu al vostre abast les piscines del Centre Municipal Tennis Vall d’Hebron, el Centre Esportiu Municipal Can Dragó i el Centre Esportiu Municipal La Sagrera, el Centre Esportiu Municipal Can Caralleu, el llac de la Creueta del Coll i el Centre Esportiu Municipal Trinitat Vella. També hi ha el Centre Esportiu Municipal Guinardó i la Piscina Municipal La Clota. L’anomenada platja de l’Eixample, als jardins de la Torre de les Aigües, també té les portes obertes. El Centre Esportiu Municipal Bac de Roda, la piscina descoberta del Centre Esportiu Municipal Parc de la Ciutadella, les Piscines Bernat Picornell i la piscina del Centre Esportiu Municipal Can Toda. Les últimes piscines que han començat avui la temporada d’estiu són les piscines municipals de Montjuïc i la del Centre Esportiu Municipal Bon Pastor.

  Més informació

 • Caminada Dia Olímpic Mundial

  Diumenge, dia 3 de juliol, se celebra la Caminada del Dia Olímpic Mundial. El recorregut, de poc més d'onze quilòmetres de distància, tindrà el punt de sortida al Fòrum i la línia d'arribada a la plaça d'Espanya. Hora d'inici: 9.00 hores. L'esdeveniment forma part del calendari d'activitats del Barnatresc.

  Més informació

Actualitat

02/07/2016 - 08:03

Circuits esportius per a la gent gran a la ciutat

Esports. Als circuits gimnàstics per a gent gran també s'ofereixen dinamitzacions amb monitors per optimitzar al màxim l’activitat física.

02/07/2016 - 08:03

Onze circuits esportius per posar-te en forma

Circuits. Aprofita i gaudeix aquest estiu dels onze circuits esportius a l'aire lliure que hi ha repartits per la ciutat.

02/07/2016 - 08:02

Coneixeu els "esports singulars"? Aquest cop toca rugbi!

Esports. El darrer convidat del nostre especial "singulars" ha estat el rugbi. Un monogràfic sobre aquesta modalitat esportiva i el centre municipal on es port practicar aquí a Barcelona.

01/07/2016 - 11:24

L’Ajuntament atorga la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu a Johan Cruyff

Johan Cruyff

Futbol. El consistori el reconeix com un símbol del futbol mundial, compromès amb Barcelona i estretament vinculat a l’esport com a eina d’inclusió social.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona