Inici | Esports
 • El primer torneig Ciutat de Barcelona de Goalball

  Des de divendres fins a diumenge, se celebra la primera edició del torneig d'una disciplina que va ser molt important per a l'esport paralímpic durant els Jocs del '92, el Goalball.

  Aquest torneig internacional amistós és una cita històrica ja que es tracta de la primera vegada que es juga un campionat d’aquestes característiques, on participa la selecció de Catalunya.

  Més informació

 • La Piscina Municipal de Montjuïc, 25 anys després

  La Piscina Municipal de Montjuïc es va construir l’any 1929 amb motiu de l’Exposició Universal i va ser ampliada per a la celebració dels Jocs del Mediterrani de l’any 1955.

  L’any 1990 es van iniciar les obres de remodelació total de la piscina per convertir-se en seu dels Jocs de Barcelona ’92. 

  Més informació

 • L'impuls de l'esport inclusiu i els Jocs Paralímpics del '92 a debat en el cicle 'Ciutat i Olimpisme'

  Avui se celebra una nova conferència del cicle ‘Ciutat i Olimpisme’, que té per objectiu mostrar el valor dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona ’92 en l’esdevenir de l’esport i d’altres àmbits en el sí de la ciutat de Barcelona.

  En aquesta ocació, la conferència tracta la influència que han tingut els Jocs Paralímpics. El títol de la trobada: ‘L’impuls de l’esport inclusiu i la ciutat accessible. El paper dels Jocs Paralímpics del 92‘.

  Més informació

 • Barcelona es tenyeix de rosa amb la Cursa de la Dona

  Avui hem celebrat una de les cites esportives més multitudinàries del calendari barceloní: la Cursa de la Dona. Més de 30.000 dones, amb samarreta rosa, han donat color a la ciutat.

  Els carrers de Barcelona s’han omplert d’esport femení amb milers de dones corrent per Barcelona.

 • Els menuts, a per totes al CEM La Mar Bella

  Més de 300 nens i nenes gaudeixen avui d'una jornada d'esport per a infants al CEM La Mar Bella en la I Trobada de Menuts i Menudets del curs, que organitza el CEEB.

  Des de les 9:00h del matí i fins a les 14:00h de la tarda, més de 30 equips, repartits entre bàsquet i futbol5 disputen aquesta primera trobada de la temporada.

   

 • El CN Barcelona fa 110 anys!

  El Club Natació Barcelona és un dels clubs històrics de la ciutat i avui fa 110 anys. Per celebrar-ho, gran festa amb un gran sopar i altres activitats!

  Per exemple, la tradicional Cursa del Consell dels Vells. Després de la cursa, torn per al sopar i l’entrega de les insígnies per a tots aquells socis i sòcies que enguany compleixen 25, 50 i 75 anys d’associats. 

  Més informació

Actualitat

09/11/2017 - 12:33

Últim dia del TICB d'Escacs

TICB Escacs

Escacs. Del 9 al 17 de novembre se celebra a l'Ateneu Barcelonés el 22è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona d'Escacs

16/11/2017 - 18:01

La penúltima caminada de Barnatresc, a Montjuïc

Caminada a Montjuïc III

Caminades. Aquest diumenge se celebra per Montjuïc una nova caminada del Cicle Barnatresc que recorrerà els llocs més emblemàtics de la muntanya barcelonina com el mirador Olímpic o el mirador de l’Alcalde

14/11/2017 - 12:11

La Piscina Municipal de Montjuïc, 25 anys després

Seus. L'equipament amb millors vistes de la ciutat, va ser l'escenari de la competició de salts de trampolí i de la fase preliminar de waterpolo.

16/11/2017 - 17:50

Duresa infernal i vistes celestials en el Cros 3 Turons - La Diablada

Curses. El fort desnivell i les grans vistes de la ciutat de Barcelona són les dues principals característiques del Cros 3 Turons - La Diablada

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona