Inici | Esports
 • La natació, el skate i Nou Barris, protagonistes del cap de setmana

  Arriba un nou cap de setmana on l’esport i l’activitat física segueixen molt presents a la ciutat de Barcelona.

  El proper dissabte 18 de maig, entre d’altres esdeveniments, destaquen la 3a Jornada Lliga Skate BCN i la Festa de Natació adaptada i inclusiva. Diumenge, 19 de maig, destaca sobretot la 14a caminada Popular de Nou Barris i la 32a Cursa Popular de Nou Barris.

  Més informació

   

 • Avui celebrem el Dia Internacional dels Museus

  Aquest 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus, un dia de l’any on, des de 1977, els museus són els veritables protagonistes i obren les portes oferint una atractiva oferta d’activitats per sensibilitzar a tothom de la seva importància en el desenvolupament de la societat.

  En motiu d’aquesta celebració, demà dissabte viurem la ‘Nit dels museus’, una jornada on, entre molts d’altres, el Museu Olímpic i de l’Esport permetrà l’entrada gratuïtament entre les 19:00 i les 01:00h i gaudirem de l’esport i la cultura.

  Més informació

 • Gaudeix de l'#esportBCN!

  Milers d'activitats. Centenars d'esdeveniments. Hores i hores d'esport. Per a tothom. Ens apassiona l'esport i promocionem tot allò relacionat amb activitat esportiva a la ciutat.

  Som #esportBCN!

 • Encara no us heu adherit al Manifest?

  Fa uns dies vam presentar el Manifest de Defensa i Igualtat de Gènere a l’Esport que hem elaborat sobre la no discriminació per raó de gènere en els esdeveniments esportius.

  Aquest manifest pretén implicar totes les persones, organismes, institucions o entitats públiques i privades, relacionades directament o indirecta amb l’activitat física i l’esport.

  Si hi esteu d'acord, adheriu-vos-hi ja i treballem conjuntament perquè l'esport barceloní sigui igualitari i sense diferències entre dones i homes.

  ADHEREIX-T'HI!

 • Dia Internacional de les Famílies

  Avui, dimarts 15 de maig, és el Dia Internacional de les Famílies, una oportunitat per posar de manifest la unió familiar a partir de l'esport.

  Fes #esportBCN en família!

 • El Roda x Barcelona omple els carrers de 'rollers'

  Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 3a edició del Roda x Barcelona a l’avinguda de Martí Codolar, una festa de la ciutat que omple els carrers del districte Horta-Guinardó d’amants de la roda petita, un grup cada cop més extens a la ciutat!

  La proposta del Roda Barcelona amplia el catàleg d’activitats que està ple de propostes per a persones que ja practiquen el patinatge com a esport habitual i també per a persones que s’inicien o es volen iniciar en aquest esport!

  Més informació

Actualitat

11/05/2018 - 16:02

Viu la Festa Major de Nou Barris fent esport

Esdeveniments. Aquesta setmana, el Districte de Nou Barris celebra la seva Festa Major amb multitud d'activitats esportives organitzades per tot el barri i per a totes les edats.

16/05/2018 - 17:31

La natació adaptada i inclusiva, una gran festa

Inclusió. Aquest dissabte hem viscut la Festa de la Natació adaptada i inclusiva a les instal·lacions del Centre Esportiu Municipal Artesania.

24/04/2018 - 13:00

Adhereix-te al Manifest de Defensa i Igualtat de Gènere a l’Esport

Igualtat. El manifest ha estat elaborat per l’Institut Barcelona Esports per la no discriminació per raó de gènere en els esdeveniments esportius i s’acompanya d’un decàleg de bones pràctiques.

19/05/2018 - 22:43

‘Una samarreta, una ciutat i deu districtes’

Esdeveniments. Aquest dissabte s’ha presentat, a les Piscines Municipals de Montjuïc, la samarreta que lluirà el Futbol Club Barcelona la propera temporada.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona