Inici | Esports
 • Exposició de cotxes i motos d'època a L'illa Diagonal

  A partir d’aquest dilluns 20 de febrer podeu anar al Centre Comercial L’illa Diagonal a veure l’exposició de cotxes i motos d’època que disputaran el 59è Ral·li Internacional BCN-Sitges. La mostra d’aquests automòbils estarà disponible fins al 4 de març de dilluns a dissabte de 10:00h a 21:30h.

  Més informació

 • Avanç de la setmana

  Exposició de cotxes d'època del Ral·li BCN-Sitges. Fins al 4 de març, a l'Illa Diagonal, s'exposen alguns dels cotxes i motos que participen en aquest mític ral·li, que enguany arriba a la 59a edició.

  1r Ral·li Catalunya Històric - Trofeu Dues Catalunyes. El RACC organitza per primera vegada aquest ral·li, en què cotxes antics van des de Barcelona a Perpinyà en un viatge d'anada i tornada. La sortida, divendres 24 a les 15h a l'avinguda de la Cate44dral.

  44è TICB de Judo. La prova també és la Supercopa d'Espanya, i es realitza al CEM Olímpics del Vall d'Hebron durant tot el matí del dissabte 25 de febrer.

  Lliga escolar ACB Endesa. Del 26 de febrer al 4 de juny, 17 equips de nens i nenes d'11 i 12 anys participen en la 1a edició d'aquesta nova competició de bàsquet. El dijous 23, se'n fa la presentació oficial.

  Trobada menuts i menudets. El dissabte 25 de febrer, al CEM Clot de la Mel, trobada multiesportiva organitzada pel CEEB per als més petits.

 • Arriba la segona caminada del Barnatresc 2017, a Horta

  Aquest diumenge, 19 de febrer, és la data escollida per a la celebració de la 2a caminada del Barnatresc 2017. El punt de sortida de la caminada d'Horta serà la plaça d'Alfons X el Savi entre les 9 i les 9.30h del matí.

  Els participants hauran de recórrer una distància d'11,6 km en 4 hores aproximadament, amb un punt de control i avituallament situat als Jardins de les Rieres d’Horta.

 • L'Espanya Industrial es converteix en un circuit d'orientació

  Avui al matí, el parc de l'Espanya Industrial, a Sants-Montjuïc, s'ha transformat en un circuit d'orientació en la III cursa Circuit Barcelona Orientació, amb la participació de nens, nenes i adults, sota el paraigua organitzatiu del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona (CEEB).

  Més informació

 • Entrevista a Rafa Seguí, fotògraf oficial dels Jocs

  Rafael Seguí va ser cap de fotografia del Diari i la Revista oficials dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92. L'entrevistem per conèixer com va viure els Jocs de Barcelona '92.

  Durant els Jocs es van formar tres equips de fotografia per a poder cobrir tot l’esdeveniment de la millor manera i ell s’encarregava específicament de gesitonar els fotògrafs que nodrien d’imatges el Diari i la Revista oficials.

  "Barcelona '92 va ser el més gran que li pot passar a un professional de la fotografia", afirma Seguí.

 • Oferim 100 places gratuïtes a equipaments esportius per a persones refugiades

  L'Ajuntament de Barcelona, a través de l'Institut Municipal d'Esports (IBE), posa a disposició de les persones refugiades l'accés gratuït als equipaments esportius durant els mesos -entre 6 i 9- en què aquestes persones es troben en la primera fase del programa estatal d'acollida.

  Aquesta possibilitat s'activa després de la demanda que han realitzat les entitats adherides a asil.cat al consistori, que han constat els beneficis de la pràctica esportiva amb la integració social d'aquestes persones arran d'una primera experiència desenvolupada en col·laboració amb l'UFEC.

  Més informació

Actualitat

20/02/2017 - 13:48

Apropem tots els esports a l'escola

Esport escolar. Aquesta setmana, del 20 al 24 de febrer, és el torn d'esports com la gimnàstica, el tamborí, el bèisbol, la vela, el waterpolo i l'esgrima.

17/02/2017 - 09:53

L'esport, una eina eficaç per a la inserció laboral

Inclusió. L'Institut Barcelona Esports dóna suport al programa INSERsport, de la UEFC, amb el qual es busca la formació i la inserció laboral de joves en risc d’exclusió social mitjançant l’esport.

21/02/2017 - 12:25

Els millors judoques en el 44è TICB de judo

TICB. Aquest dissabte es celebrarà al segon Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de l'any al CEM Olímpics Vall d'Hebrón, concretament, el 44è TICB de Judo.

16/02/2017 - 16:35

La torxa oficial dels Jocs Olímpics de Rio 2016, a Barcelona

Olimpisme. El patronat de la Fundació Barcelona Olímpica ha rebut la torxa i les medalles oficials de Rio de Janeiro 2016, que tindran un lloc al Museu Olímpic i de l'Esport.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona