Inici | Esports
 • BCN Sports Film Festival

  Gairebé un centenar de pel·lícules es projectaran en les diferents sessions de la 7a edició del festival, que se celebrarà del 3 al 7 de maig al Museu Olímpic i de l’Esport, a la Sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés de Barcelona, al Centre Cívic Fort Pienc, a l’Auditori Sant Martí de Provençals, a l’Ateneu Barcelonès, als cinemes municipals Can Castellet de Sant Boi de Llobregat i a diversos centres penitenciaris de Catalunya.

  Més informació

 • No Limits Motor Tour 2016

  El dissabte vinent 30 d'abril, el moll de la Marina es convertirà en l'epicentre dels vehicles ecològics i adaptats per a persones amb discapacitat. El No Limits Motor Tour és una prova automobilística d'orientació i estratègia, pensada per a conductors amb algun tipus de discapacitat, o que circulin amb un vehicle ecològic. L'esdeveniment està dissenyat per potenciar la igualtat de condicions i el respecte pel medi ambient, i aposta per la utilització de vehicles eco i per conscienciar de la necessitat de l'avenç tecnològic en aquesta matèria.

  Més informació

 • Festa del bàsquet inclusiu

  El Torneig 3×3 és una iniciativa de la Federació Salut Mental Catalunya (SMC), en col·laboració amb altres entitats del món de la salut mental, on participen equips formats per persones membres de la xarxa de serveis de salut mental de Catalunya i per persones que no estan vinculades al món de la salut mental, amb la finalitat de generar un espai inclusiu i de contacte social. La Festa del Bàsquet Inclusiu arriba a la 5a edició i ho farà el dissabte 30 d’abril (09:00-14:00 hores) al Parc de l’Espanya Industrial del barri de Sants de Barcelona.

  Més informació

 • Trobada d'escacs escolar

  La temporada d’escacs escolar no frena i continua la seva activitat en categoria d'equips. El divendres 29 d'abril el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona celebrarà la 5a i 6a ronda del Campionat d'escacs escolar per equips, un dels jocs d’estratègia més importants del panorama actual i en el qual els més petits demostren les seves habilitats sobre els taulells bicolors.

  Més informació

 • Campus Olímpia 2016

  Les famílies que vulguin sol·licitar ajut econòmic per a les activitats d’estiu previstes a la Campanya Vacances d’Estiu 2016 ho poden fer ja i fins al dia 4 de maig. L’ajut serà per a tot el període d’activitat en els casos dels bressols d’estiu; per a un màxim de 10 dies per als Campus Olímpia, Casals d’estiu o esportius, i per un màxim de 14 dies per a les Colònies, Campaments i Sortides culturals fora de Catalunya.

  Més informació

 • #BCNenbici

  L'Ajuntament de Barcelona engega la campanya #BCNenbici per fomentar la mobilitat en bicicleta a la ciutat. La campanya té l'objectiu de donar a conèixer tots els beneficis que dóna anar en bici a una ciutat gran com és Barcelona. Des de l'Institut Barcelona Esports, ens sumem a la campanya donant suport en l'àmbit de la pràctica esportiva: anar en bicicleta és una manera de fer exercici i de facilitar la mobilitat.

  Més informació

Actualitat

29/04/2016 - 11:41

Agenda cap de setmana

Cap de setmana. El Rally No Limits Motor Tour, la 8a Triatló Indoor Solidària, i el Barcelona Polo Challenge centren l’agenda esportiva del cap de setmana, apart de les activitats que organitza, com cada cap de setmana, El Consell.

29/04/2016 - 11:01

La bellesa d'un esport amb llarga tradició

Gimnàstica Estètica. Del 5 al 8 de maig, El Consell i l'AEGEG organitzen la Copa del Món de Gimnàstica estètica de grups al CEM La Mar Bella. Una disciplina esportiva basada en la bellesa i en el treball en equip.

28/04/2016 - 17:42

El Barcelona Triathlon 2016 obra inscripcions

Barcelona Triathlon. El Barcelona Triathlon 2016 obre inscripcions avui 28 d’abril, amb preus promocionals que es mantindran vigents fins al dia 11 de maig. La prova canvia aquest any de format i torna a les dates tradicionals de la...

27/04/2016 - 14:03

Inclusió social i vehicles ecològics en la tercera cursa No Limits Barcelona

No limit Motor Tour 2015. Cursa. Discapacitats. Inclusió. Vehicles ecològics.

Motor. Conductors amb discapacitat i sense conviuen en aquesta prova, que té lloc el 30 d’abril.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona