Inici | Esports
 • Prop de 6.000 persones gaudeixen a la Festa del Fitnes 2017

  El diumenge 24 de setembre s'ha celebrat una nova edició de la Festa del Fitnes. L’esdeveniment, inclòs dins del programa de la Festa de la Mercè, és un dels més multitudinaris de la ciutat. 

  Prop de 6.000 persones persones s'han reunit a l'Av. Maria Cristina per compartir la classe de fitnes més gran del món.

 • L'skate més destacat del món, a Barcelona

  Per primera vegada, Barcelona és l’escenari del Dew Tour AM Series, un dels campionats d’skate més destacats del món. 

  L’escenari escollir per celebrar l’esdeveniment és el Moll de la Marina, al Port Olímpic, on es construirà l’skatepark, inspirat en la tècnica del trencadís de Gaudí com a homenatge a la ciutat.

  Més informació

 • Comencen les festes de La Mercè, carregades d'esport!

  Avui, 22 de setembre, i fins dilluns dia 25, Barcelona està de Festa Major amb La Mercè!

  Les festes de la patrona de la ciutat no s'obliden de l'esport en el seu programa d'activitats d'aquest any i han programat diversos actes amb els quals podreu suar una mica.

  Consulta tot l'esport de La Mercè 2017

 • Últims dies per guanyar 3 mesos gratuïts de fitnes

  Per participar al concurs, només heu de gravar un vídeo d'uns 10-15 segons practicant la coreografia que es realitzarà el dia 24 de setembre a l'avinguda de la Reina Maria Cristina. Podeu veure la coreografia completa, aquí.

  Després, l'heu de penjar a les xarxes socials amb l'etiqueta #faremsuarlaciutat, i fer-vos seguidors dels nostres perfils a les xarxes (BCN Esports). Per participar, cal estar inscrit a la Festa del Fitnes 2017.

  Tota la informació

 • El 8 d'octubre, Barcelona Triathlon

  El 8 d'octubre arriba una nova edició del Barcelona Triathlon by Santander 2017, el triatló més multitudinari de l'estat i un dels més importants d'Europa.

  El comissionat d'Esports, David Escudé, ha presentat aquesta nova edició, especial per estar emmarcada en els actes de commemoració del 25è aniversari dels Jocs de Barcelona '92.

 • La Festa del Fitnes escalfa motors!

  Els dies 15 i 22 de setembre, els monitors de la Festa del Fitnes assagen la coreografia perquè el diumenge, 24 de setembre, sigui tot un èxit!

  RECORDATORI! Pengeu un vídeo practicant la coreografia a les xarxes amb l'etiqueta #faremsuarlaciutat i guanyeu 3 mesos de fitnes gratuïts en un dels centres adscrits.

  Més informació

Actualitat

19/09/2017 - 14:10

L'esport, present a les Festes de la Mercè

Mercè17. Les festes de la patrona de la ciutat no s'obliden de l'esport en el seu programa d'activitats d'aquest any i han programat diversos actes amb els quals podreu suar una mica.

23/09/2017 - 10:54

Cursa Nick-Solidària: a córrer per combatre la neurofibromatosi

Curses. La neurofibromatosi afecta el sistema nerviós d'un de cada 3.000 nens i l'objectiu de la Cursa Nick-Solidària 2017 és tractar de millorar l'investigació d'aquesta malaltia.

21/09/2017 - 10:45

L'skate més destacat del món, a Barcelona

DEW TOUR AM SERIES III

Esports d'acció. Per primera vegada, Barcelona és l'escenari del Dew Tour AM Series, un dels campionats més importants del món de l'skateboarding, amb una gran instal·lació al Moll de la Marina, el 23 i 24 de setembre.

22/09/2017 - 10:05

Esport i integració es donen la mà al TICB de futbol sala ACELL

TICB. Diferents equips de futbol sala per a persones amb diversitat funcional intel·lectual es reuneixen aquest cap de setmana per a gaudir de l'esport i de la convivència.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona