Inici | Esports
 • El Ral·li Catalunya Històric s'estrena a Barcelona

  Avui, a partir de les 15 hores, l'avinguda Catedral és el punt de sortida del 1r Ral·li Catalunya Històric - Trofeu Dues Catalunyes, que neix amb l'objectiu de ser una competició de motor de cotxes de ral·li històrics i homenatjar les sis edicions del Trofeu Dues Catalunyes que va organitzar el club per última vegada l'any 1965.

  Un cop surtin, els cotxes hauran d'anar fins a Perpinyà (França) i tornar a la ciutat comtal el 25 de febrer. Es tracta d'una prova de regularitat amb dues etapes, amb mitjanes de fins a 55km/h i amb una sessió nocturna durant la 1a etapa.

 • Participeu en el 2n concurs de microrelats i guanyeu material esportiu!

  Convoquem la segona edició del concurs de microrelats a Twitter, emmarcada en la celebració de la Zurich Marató de Barcelona 2017. Enguany, el tema escollit és el següent: què sentiu o quins rituals teniu en el moment abans de començar la cursa?

  Per participar, heu de publicar una piulada a Twitter que inclogui l'etiqueta #lamaratóhopeta i respongui la pregunta que us plantegem.

  El concurs es durà a terme des del dilluns 27 de febrer a les 9 hores fins al dilluns 6 de març a les 23.59 hores.

  Consulteu les bases del concurs

 • Exposició de cotxes i motos d'època a L'illa Diagonal

  A partir d’aquest dilluns 20 de febrer podeu anar al Centre Comercial L’illa Diagonal a veure l’exposició de cotxes i motos d’època que disputaran el 59è Ral·li Internacional BCN-Sitges. La mostra d’aquests automòbils estarà disponible fins al 4 de març de dilluns a dissabte de 10:00h a 21:30h.

  Més informació

 • Avanç de la setmana

  Exposició de cotxes d'època del Ral·li BCN-Sitges. Fins al 4 de març, a l'Illa Diagonal, s'exposen alguns dels cotxes i motos que participen en aquest mític ral·li, que enguany arriba a la 59a edició.

  1r Ral·li Catalunya Històric - Trofeu Dues Catalunyes. El RACC organitza per primera vegada aquest ral·li, en què cotxes antics van des de Barcelona a Perpinyà en un viatge d'anada i tornada. La sortida, divendres 24 a les 15h a l'avinguda de la Cate44dral.

  44è TICB de Judo. La prova també és la Supercopa d'Espanya, i es realitza al CEM Olímpics del Vall d'Hebron durant tot el matí del dissabte 25 de febrer.

  Lliga escolar ACB Endesa. Del 26 de febrer al 4 de juny, 17 equips de nens i nenes d'11 i 12 anys participen en la 1a edició d'aquesta nova competició de bàsquet. El dijous 23, se'n fa la presentació oficial.

  Trobada menuts i menudets. El dissabte 25 de febrer, al CEM Clot de la Mel, trobada multiesportiva organitzada pel CEEB per als més petits.

 • Entrevista a Rafa Seguí, fotògraf oficial dels Jocs

  Rafael Seguí va ser cap de fotografia del Diari i la Revista oficials dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92. L'entrevistem per conèixer com va viure els Jocs de Barcelona '92.

  Durant els Jocs es van formar tres equips de fotografia per a poder cobrir tot l’esdeveniment de la millor manera i ell s’encarregava específicament de gesitonar els fotògrafs que nodrien d’imatges el Diari i la Revista oficials.

  "Barcelona '92 va ser el més gran que li pot passar a un professional de la fotografia", afirma Seguí.

 • Oferim 100 places gratuïtes a equipaments esportius per a persones refugiades

  L'Ajuntament de Barcelona, a través de l'Institut Municipal d'Esports (IBE), posa a disposició de les persones refugiades l'accés gratuït als equipaments esportius durant els mesos -entre 6 i 9- en què aquestes persones es troben en la primera fase del programa estatal d'acollida.

  Aquesta possibilitat s'activa després de la demanda que han realitzat les entitats adherides a asil.cat al consistori, que han constat els beneficis de la pràctica esportiva amb la integració social d'aquestes persones arran d'una primera experiència desenvolupada en col·laboració amb l'UFEC.

  Més informació

Actualitat

22/02/2017 - 09:03

Tot a punt per a l'inici de la Lliga Escolar ACB

Bàsquet. La Federació Catalana de Basquetbol, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona i la Lliga Endesa organitzen la primera edició de la Lliga Escolar de Bàsquet ACB al CEM La Mar Bella.

23/02/2017 - 11:02

Participeu en el 2n concurs de microrelats i guanyeu material esportiu!

Participació. Del 27 de febrer al 6 de març, feu una publicació a Twitter explicant què sentiu o quins rituals teniu en el moment abans de començar la marató, amb #lamaratóhopeta.

23/02/2017 - 12:48

La gimnàstica rítmica s'apodera de La Mar Bella

El Consell. El 24 i 25 de febrer, al CEM La Mar Bella, té lloc la fase final de la competició de gimnàstica rítmica individual, cita que aplega totes les joves gimnastes del CEEB.

21/02/2017 - 12:25

Els millors judoques en el 44è TICB de judo

TICB. Aquest dissabte es celebrarà al segon Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de l'any al CEM Olímpics Vall d'Hebrón, concretament, el 44è TICB de Judo.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona