Inici | Esports
 • Barcelona, ciutat d'esportistes #5: Rafa Pérez

  El cinquè protagonista de "Barcelona, ciutat d'esportistes" és el Rafa Pérez, un apassionat de les curses que exemplifica perfectament el perfil de "runner" que, actualment, està tan de moda.

  Descobrir les curses li va suposar una nova vida amb moltes possibilitats, entre d'altres "trobar-se millor, conèixer gent i fer esport a l'aire lliure", explica. Entrena entre una i dues hores i participa en unes 70 curses a l'any. Les de Barcelona, les ha fet totes!

  Coneixeu-lo!

 • Gimnàstica, tennis taula, corfbol i tamborí, activitats de promoció escolar

  Aquesta setmana, es duen a terme activitats de promoció esportiva en horari lectiu que promou l'Institut Barcelona Esports en col·laboració amb les escoles de la ciutat. L'objectiu és fomentar l’esport de base i donar a conèixer un ventall de possibilitats esportives el més ampli possible en els alumnes.

  Aquesta setmana és el torn de la Gimnàstica, el Tennis Taula, el Corfol i el Tamborí que se celebren del 19 al 23 de febrer.

  Volem que la ciutat es transformi en una gran aula i que els alumnes descobreixin un ventall d’esports molt ampli!

 • La Federació Catalana de Vela entrega les Llicències d'Honor

  Avui a les 18h de la tarda, celebrem l'acte de lliurament de les Llicències d'Honor de la Federació Catalana de Vela al Barcelona International Sailing Center.

  Un esdeveniment que servirà per a reconèixer a tots els expresidents de l'entitat, als esportistes que han obtingut medalla olímpica al llarg de la seva carrera esportiva, i a tots aquells que, a la temporada 2017, hagin aconseguit fer podi en algun Campionat del mon o d'Europa.

 • Agenda del cap de setmana

  Arriba un nou cap de setmana i l'esport i l'activitat física tornen a tenir protagonisme a la ciutat. El 17 i 18 de febrer, estarem pendents, especialment, de tres esdeveniments.

  El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de curses d'orientació reuneix els millors especialistes a l'Anella Olímpica i al barri de la Ribera durant dos dies. I el diumenge, caminada per Horta-Guinardó i passejada en roda petita per Gràcia per la síndrome X fràgil.

  Més informació

 • Curses d'orientació d'alt nivell a Barcelona

  Aquest dissabte i diumenge, se celebra a l’Anella Olímpica i al Barri de la Ribera el 12è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Curses d’orientació. Enguany, a més, les curses formen part de la Mediterranean Open Championship Orienteering Tour.

  Està previst que hi participin 450 persones, 250 homes i 200 dones. El lliurament de premis es farà a les 13:30h del diumenge 18 de febrer a l’IES Jaume Balmes del carrer Pau Claris, 121.

 • Dia important per Special Olympics Catalunya

  Avui, a l'Auditori 1899 del F.C. Barcelona, Special Olympics Catalunya i la Fundació Barça, organitzen un simpòsium sobre la inclusió en els clubs esportius, amb la col·laboració de la Fundació ACELL.

  A més del simpòsium, durant l’acte també s’entreguen els IX Premis Nacionals Special Olympics, amb el premi d’honor Special Olympics, a títol pòstum, a Francesc Martínez de Foix.

  Més informació

Actualitat

21/02/2018 - 09:40

Corre la Zurich Marató de Barcelona i sigues immortal!

ZMB18. El proper 11 de març torna la gran festa esportiva de ciutat. Enguany, la Zurich Marató de Barcelona celebra 40 edicions i ho fa amb el lema "No et trenca, et fa immortal".

20/02/2018 - 10:17

Gimnàstica, tennis taula, corfbol i tamborí, activitats de promoció escolar

Esport Escolar

Esport escolar. L'objectiu és fomentar l’esport de base i donar a conèixer un ventall de possibilitats esportives el més ampli possible en els i les alumnes.

15/02/2018 - 12:23

Camina per Ciutat Vella amb ‘Movem el Raval’

Caminades. Cada dijous de la setmana, descobreix diferents indrets del Districte de Ciutat Vella amb aquestes caminades.

05/02/2018 - 16:34

Obertes les inscripcions per a la primera Jornada sobre Bones Pràctiques en la Inclusió Esportiva

Conferències. El pròxim dimarts 20 de març se celebrarà aquesta trobada al Campus Mundet de la UB.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona