Inici | Esports
 • Èxit en la 40a cursa de Sant Antoni

  Aquest diumenge 21 de gener al matí, s'ha celebrat la 40a edició de la Cursa de Sant Antoni. Prop de 5.000 corredors i corredores hi han participat.

  Aquesta xifra suposa el rècord absolut d'inscripcions. Àngel Mullera ha estat el guanyador en la categoria masculina i Miriam, en la categoria femenina.

 • Activitats esportives del cap de setmana

  Ja som en cap de setmana. Bon moment per a l'esport barceloní. I és que entre el dissabte 20 i el diumenge 21 de gener hi ha fins a 5 activitats esportives. Algunes d'elles, destacades.

  Per exemple, el diumenge 21 se celebra la 40 edició de la Cursa de Sant Antoni, que com ja és tradició, enceta el calendari anual de curses a Barcelona.

 • La Federació Espanyola de Patinatge tanca temporada a Barcelona

  El Museu Olímpic i de l’Esport és l’escenari d’una cita molt especial per a tots els amants de la roda petita, la IV Gala Anual de Patinatge, organitzada per la Federació Espanyola de Patinatge i que se celebra aquest divendres 19 de gener.

  Durant la gala es farà entrega de diferents reconeixements a esportistes, àrbitres, jutges, clubs, membres federatius i altres entitats vinculades al patinatge durant l’any 2017.

  Més informació

 • Celebrem la gran Festa del Barnatresc 2017

  Aquest dijous, a partir de les 20:00 hores a les Cotxeres de Sants, se celebra la cloenda de l'any 2017 de les caminades del Barnatresc. Com ja és tradició, tots els participants estan convidats a recollir els pins que acrediten la seva assistència a les caminades.

  Durant el 2017, 31.777 persones han participat en el conjunt de les dotze caminades, un 59% de les quals han estat dones.

  Més informació

 • Un 2018 ple d'esport a la ciutat!

  L’any 2018 és un any ben carregat esportivament parlant. Com és habitual, Barcelona serà una ciutat de referència amb moltes activitats i esdeveniments.

  Preneu nota perquè a continuació us detallem els principals esdeveniments esportius de l’any 2018 a la ciutat, mes per mes: Calendari esportiu barceloní 2018.

 • És fàcil fer esport a l'espai públic de la ciutat?

  Segons els resultats de l'enquesta Omnibus de l'últim trimestre de l'any 2017, gairebé un 60% dels veïns i veïnes de la ciutat considera que sí. A més, us detallem les dades en funció dels diferents districtes.

  Des de BCN Esports treballem cada any per promoure la pràctica esportiva a la ciutat i l'opinió de la ciutadania és fonamental per saber on focalitzar esforços per millorar. Barcelona, sempre al costat de l'esport!

Actualitat

17/01/2018 - 12:35

S'estrena el cicle de Caminades Barnatresc 2018

Caminades. Després de la Festa Barnatresc 2017, aquest diumenge Sant Martí de Provençals serà l'escenari de la primera caminada de la temporada d'aquest nou any.

17/01/2018 - 12:01

Torna la Challenge Escolar amb el Cros de les Corts

Atletisme. Aquest diumenge 21 de gener se celebra la 15a edició del Cros de les Corts a la Pista d'Atletisme d'UB Esports.

14/01/2018 - 17:43

El parc de la Ciutadella, un dels centres neuràlgics de l'esport barceloní

Parcs. El parc té 17.000m² i diferents prestacions que s'hi han col·locat, com 5 taules públiques de tennis taula.

06/01/2018 - 09:00

Troba el teu Centre Esportiu Municipal

Equipaments. Posar-se en forma és, probablement, un dels grans propòsits de cada any. Fes-ho en algun dels més de 40 CEM que hi ha repartits per tota la ciutat!

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona