Inici | Esports
 • El Centre Esportiu Municipal Can Dragó es renova

  La comissionada d’Esports, Marta Carranza, ha inaugurat les noves instal·lacions i millores del Centre Esportiu Municipal Can Dragó, que incorporen nous espais i avenços tecnològics vinculats al fitnes.

  El nou edifici amplia l’oferta d’espais existents en 2.500 m² distribuïts en tres plantes, amb il·luminació natural i una distribució d’espais molt polivalent que ajudarà a la implantació de programes d’activitats innovadors.

  La comissionada ha ressaltat en la seva intervenció que “Can Dragó és un dels Centres Esportius Municipals que, des dels anys 80, han contribuït fermament a democratitzar l'esport a la nostra ciutat. Aquesta xarxa ha apropat l'activitat física als veïns i veïnes de Barcelona, en constant adaptació a les noves ofertes i necessitats”.

  Més informació.

 • El Coralius, d'aventures per la ciutat!

  El nou cavall de #BCNAlGalop es diu Coralius i ha estat decorat i pintat pels alumnes de l’Escola Sant Joan Baptista. El 2 de juliol, el Coralius va iniciar el seu tour al Parc del Tibidabo. Del 16 al 22 de juliol, hi serà al Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona.

  Més informació.

 • Avui s'inaugura la competició masculina!

  Del 14 al 28 de juliol les piscines Bernat Picornell, situades a l’Anella Olímpica de Montjuïces converteixen en l’escenari dels 33è Campionat Europeu de Waterpolo.

  L’acte, en el qual hi participen un total de 28 equips, 12 en categoria femenina i 16 en la masculina, és l’esdeveniment més important a nivell mundial del 2018 en aquesta disciplina i és un dels grans tornejos del vell continent.

  Si dissabte es va celebrar l'inauguració del campionat i l'inici de la competició femenina, avui es presenta la competició masculina!

  Més informació

  Consulta tots els horaris de la competició 

 • Barcelona dóna la benvinguda als 33ens Campionats d'Europa de waterpolo

  A un dia de l'inici dels 33ens Campionats d'Europa de waterpolo, Barcelona ha rebut la Lliga Europea de Natació (LEN) al Palauet Albèniz per donar la benvinguda oficial als campionats.

  L'alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, el tinent d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Cultura, Participació i Transparència, Jaume Asens, i la comissionada d'Esports, Marta Carranza, han estat presents en l'acte.

  Segueix com ha anat!

  Demà, Cerimònia d'Inauguració i inici del campionat.

 • Embarcacions clàssiques i d'època, a la Regata Puig Vela Clàssica Barcelona

  Fins demà, se celebra l’XI edició de la Regata Puig Vela Clàssica Barcelona per a vaixells clàssics i d'època, organitzada pel Reial Club Nàutic de Barcelona i la Real Federación Española de Vela.

  Abans que les embarcacions comencessin la competició, les vam anar a veure per descobrir curiositats i anècdotes que amaguen aquests vaixells centenaris que són autèntiques llegendes flotants. No us ho perdeu!

  Més informació

 • Obrim inscripcions de la Cursa de la Mercè!

  Ja s'han obert per a la 40a edició de la Cursa de la Mercè, que se celebra el pròxim 16 de setembre amb motiu de la festes de la ciutat.

  Si voleu formar part d'aquesta cursa tan especial, afanyeu-vos perquè als 14.000 participants tanquem inscripcions.

  Aquest any, a més, la cursa s'emmarca en els 40 anys d'esport popular a la ciutat, ja que moltes curses es van iniciar l'any 1979 i enguany arriben a les 40 edicions.

  Inscriu-te a la Cursa de la Mercè!

Actualitat

18/07/2018 - 10:06

Els resultats dels 33ens Campionats Europeus de watepolo, dia a dia

Waterpolo. Aquí teniu el calendari i tots els resultats del partits masculins i femenins dels 33è Campionat Europeu de Waterpolo.

19/07/2018 - 10:32

Ioga per a tothom!

Ioga. Del 19 al 23 de juliol, se celebra la Barcelona Yoga Conference al Centre Educatiu Sagrat Cor-Sarrià!

09/07/2018 - 14:34

Obrim inscripcions de la Cursa de la Mercè!

Curses. El proper 16 de setembre, amb motiu de la festes de la ciutat, se celebra la 40a edició de la Cursa de la Mercè, la cursa popular de la ciutat.

16/07/2018 - 17:24

El Coralius, d'aventures per la ciutat!

Activitats. El Coralius, el nou cavall de #BCNAlGalop, ha estat decorat i pintat pels alumnes de primer de primària de l'Escola Sant Joan Baptista!!

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona