Inici | Esports
 • 'L'Esport fa escola'

  'L'esport fa escola' és una iniciativa de formació del professorat que promou l'intercanvi i la reflexió sobre experiències relacionades amb l’educació física i la docència esportiva. Des del passat dia 15 d'octubre i fins el 5 de novembre, a les jornades 'L'esport fa escola' s'hi desplega un extens programa de tallers i activitats que tenen per objectiu que els especialistes de l’educació física puguin treballar, innovar i reflexionar conjuntament sobre la tasca educativa que duen a terme en el dia a dia als centres educatius.

  Més informació

 • Taula Rodona del 30 aniversari de la nominació Barcelona'92

  Aquest dijous 27 d'octubre se celebra a les 19h en el Museu Olímpic de Barcelona una taula rodona de la nominació Barcelona'92 als Jos Olímpics. Està organitzada per la Fundació Barcelona Olímpica i comptarà amb la presència del comissionat d'Esports David Escudé i els càrrecs d'aquella època: Narcís Serra, Alcalde de Barcelona, Romà Cuyàs, Secretari d’Estat per a l’Esport, Manuel Fonseca, Secretari General del COE, i Josep Lluís Vilaseca, Secretari General de l’Esport i serà moderada per Enric Truñó, Regidor d‘Esports.

  Més informació

 • David Escudé presenta la conferència Barcelona Sport de Turisme

  El Reial Club de Tennis Barcelona acollirà demà la conferència a càrrec del comissionat d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, David Escudé, que s'emmarca en la Sessió Anual del Programa Barcelona Sport de Turisme de Barcelona. A l'acte, hi assistirà un nombre de representants d’empreses i entitats turístiques de la ciutat, així com dels grans esdeveniments esportius que es fan a la ciutat. La ponència se centrarà en els principals eixos de la política esportiva de la ciutat de Barcelona i el seu posicionament respecte la projecció internacional de la ciutat mitjançant el grans esdeveniments esportius. L'acte començarà a les 11h.

 • La 18a Cursa de Bombers ja és aquí

  Barcelona celebra avui la Cursa Bombers de Barcelona en la seva 18a edició. Una de les proves de running més emblemàtiques de la capital catalana. La cursa recupera, a més, el seu recorregut original: un traçat circular de 10 kilòmetres que comença i acaba a l’Avinguda Marquès de l’Argentera, i que passa pels principals carrers de la capital catalana. 

  Més informació

 • Avanç esportiu del cap de setmana

  Arriba un cap de setmana ple d'activitats esportives a la ciutat. Demà dissabte, primera jornada del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Polo Clàssics al Reial Club de Polo de Barcelona. La 2a edició del Fòrum Dona i Esport tindrà lloc el mateix dia al Campus Ciutadella de la UPF. Enguany l’esdeveniment pararà especial atenció a les nenes i adolescents d’edats entre 13 i 19 anys. Al Recinte Fabra i Coats tindrà lloc el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona d’Escacs organitzat per la Federació Catalana d’Escacs. L’esdeveniment començarà el dia 22 i finalitzarà el 28 d’octubre. Al Centre Esportiu Municipal Trinitat Vella es diputarà la 8 edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Patinatge en categoria Freestyle. La competició serà els dies 22 i 23 d’octubre. Aquells mateixos dies, peòr al Centre Esportiu Municipal Trinitat Vella, es diputarà la 8a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Patinatge en categoria Freestyle. I diumenge 23, la 4a edició de la Milla de Sarrià, una cursa oberta a tothom, amb atenció especial a persones amb discapacitat intel·lectual. Aquest cap de setmana, l'esport no s'atura a la teva ciutat!

 • Esports singulars #012: Atletisme

  En la dotzena entrega de la sèrie de monogràfics sobre Esports Singulars, hem visitat l'Estadi Municipal d'Atletisme Joan Serrahima, ubicat a Montjuïc, per conèixer més d'aprop aquesta pràctica esportiva a un centres esportiu municipal de la ciutat.

Actualitat

26/10/2016 - 08:04

Inaugurat el nou pavelló del CEM La Verneda

Esports. Les obres, realitzades durant l’any 2016, han permès renovar completament el pavelló del CEM, la sala de fitnes i la sala de ciclisme en pista coberta.

26/10/2016 - 08:03

Dissabte a la matinada, canvi d'horari esportistes!

Esports. El proper dissabte, dia 29 d'octubre, comencem l'horari d'hivern i caldrà canviar l'hora dels nostres rellotges. Ho hauran de tenir present tots aquells que participin en algun dels esdeveniments esportius del diumenge.

26/10/2016 - 08:02

Exposició "Art sobre paper"

Esports. L'aposta ferma de la Fundació Barcelona Olímpica per il·lustrar que el vincle entre art i esport segueix més vigent que mai, es demostra, una vegada més, en l'èxit d'aquesta setena convocatòria.

26/10/2016 - 08:01

Inscriu-te a la Cursa dels Nassos!

Esports. L'Institut Barcelona Esports ja ha obert el termini de les inscripcions per a la Cursa dels Nassos.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona