Inici | Esports
 • Les millors espases femenines a Barcelona

  De divendres a diumenge es disputa el primer Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de la temporada. És el torn de l'esgrima que no falta a la seva cita anual amb la ciutat comtal. En aquesta edició hi participen 208 tiradores de 39 nacionalitats diferents, un fet que dóna en aquesta prova un prestigi mundial.

 • Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona d'Esgrima. De divendres a diumenge, es disputa la 41a edició d'aquest TICB, prova de la Copa del Món d'esgrima.

  Trofeu Internacional Vila de Gràcia de Gimnàstica Artística Femenina. El dissabte a les 9:30h comença aquesta prova amb un total de 40 gimnastes i 14 clubs.

  II Jornada de Curses d'Orientació. Després de l'èxit de la 1a edició, dissabte arriba de nou aquesta prova de reconeixement de l'espai, al Parc del Clot.

  Cursa de Sant Antoni. El diumenge a les 9:30h, el barri de Sant Antoni de Barcelona celebrarà la 39a edició de la Cursa Moritz Barri Sant Antoni.

  Caminada a Sant Martí de Provençals. El diumenge tindrà lloc la primera caminada de l’any del cicle Barnatresc, del programa Barcelona Caminades.

  XIII Challenge Escolar Les Corts. La cursa més veterana de la Challenge de Cros Escolar serà el diumenge a partir de les 9h.

   

 • Barcelona, on l'esport es respira de ben a prop

  La nostra ciutat és una gran ciutat esportiva i així ens ho va fer saber el rànquing realitzat per l'empresa TSE Consulting i la revista Around the Rings atorgant-nos la quarta posició en l'índex de les Ciutats Esportives. Barcelona és una ciutat que cuida cada esdeveniment esportiu, que inverteix en la millora de les seves instal·lacions municipals i que dóna a la seva població l'opció de fer esport i portar una vida saludable.

 • Cloenda de la temporada del Barnatresc

  El dijous es celebra la festa del Barnatresc 2016 com a acte final de temporada d'aquest cicle de Barcelona Caminades. Aquest acte serveix com a punt i final de la temporada i alhora com a presentació de la propera temporada 2017. A tots els assistents se'ls hi fa el lliurament del pin corresponent a les caminades de 2016, així com també dels premis i mencions especials del concurs fotogràfic. També es fa entrega dels premis al concurs literari "Vivències Barnatresc". Tots els assistents rebran el calendari de caminades d'aquesta propera temporada.

  Al 2016 creix el nombre de participants a les caminades 

  Amb les dades de l'any passat, es recull un increment de prop del 10% del total de participants en les onze caminades que van formar part del cicle Barnatresc. En total 34.075 participants van sortir al carrer a caminar al 2016, i la Caminada de Barcelona (ruta dels vuit parcs) del 24 de gener, va ser la més nombrosa de totes. Hi van participar un total de 4.154 persones, representant un increment del 28% respecte la de l'any passat. La caminada que més va créixer en comparació al 2015 va ser la Caminada Olímpica del 3 de juliol, recorrent el litoral barceloní des del Forum fins a la Pl.Espanya.

 • Tots els Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona 2017, començant pel d'Esgrima!

  Aquest cap de setmana s'estrena la temporada dels Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona. Del 20 al 22 al Pavelló de l'Inefc es celebra el 41è TICB d'Esgrima, i prova de la Copa del Món d'esgrima femenina. Consulteu tots els TICB d'aquest 2017.

 • Avanç de la setmana

  Festa del Barnatresc 2016. La festa tindrà lloc el 19 de gener, a les 20h, a l’Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants. 

  Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona d'Esgrima. Del 20 al 22 de gener es disputa la 41a edició d'aquest TICB, prova de la Copa del Món d'esgrima.

  Trofeu Internacional Vila de Gràcia de Gimnàstica Artística Femenina. El dissabte 21 a les 9:30h comença aquesta prova amb un total de 40 gimnastes i 14 clubs.

  II Jornada de Curses d'Orientació. Després de l'èxit de la 1a edició, el dissabte 21 de gener arriba de nou aquesta prova de reconeixement de l'espai.

  Cursa de Sant Antoni. El 22 de gener a les 9:30h, el barri de Sant Antoni de Barcelona celebrarà la 39a edició de la Cursa Moritz Barri Sant Antoni.

  Caminada a Sant Martí de Provençals. El diumenge 22 de gener tindrà lloc la primera caminada de l’any del cicle Barnatresc, del programa Barcelona Caminades.

  XIII Challenge Escolar Les Corts. La cursa més veterana de la Challenge de Cros Escolar serà el diumenge 22 de gener a partir de les 9h. 

   

Actualitat

19/01/2017 - 23:30

Equilibri i bellesa estètica a la Vila de Gràcia

Gimnàstica. El pavelló del Gràcia Gimnàstic Club és la seu d'aquest prestigiòs Trofeu Internacional amb la participació de 40 gimnastes provinents de 14 clubs.

21/01/2017 - 09:00

El Barnatresc 2017 s'estrena a Sant Martí de Provençals

Caminades. El cicle Barnatresc organitza la primera caminada de l'any al barri de Sant Martí i amb sortida des de la plaça dels Porxos.

19/01/2017 - 23:34

A Barcelona, l'esport es respira de ben a prop

Ciutat. Cada any se celebren centenars d'esdeveniments a Barcelona, una ciutat amb espai per a totes les disciplines esportives.

21/01/2017 - 09:00

El barri de Sant Antoni celebra la seva cursa més popular

Atletisme. Diumenge torna una de les curses amb més història del panorama barceloní i que completarà dues voltes pels carrer del barri.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona