Inici | Esports
 • 1a jornada participativa del PAM

  El proper dissabte 6 de febrer se celebrarà la primera jornada participativa del PAM esportiu l'edifici Hub Barcelona a, en el marc del Pla Estratègic de l’Esport. Es la primera sessió participativa per a aquest tema que se celebra a la ciutat. Podran assistir entitats esportives, federacions, clubs de la ciutat... qualsevol organització de la ciutat vinculada a l'esport per donar opinió i aportar idees noves en el PAM esportiu pels propers 4 anys de mandat.

  Més informació

 • Jugar sense oïda, com un més

  El programa “Barcelona esport inclou” promou que alumnes amb discapacitat puguin realitzar activitats esportives en igualtat d’oportunitats. Alguns exemples d’aquestes activitats són les que es duen a terme a l’Escola Municipal Tres Pins o al Club Bàsquet Coll, amb alumnes que, malgrat que tenen discapacitat auditiva, hi participen amb la resta de companys.

  Més informació

 • Mesura de govern d'atletisme a Barcelona

  Durant els propers 4 anys, Barcelona tindrà l'atletisme i la seva pràctica esportiva com a protagonistes per tal de treballar l'esport des de la base. El Govern municipal presenta una mesura de Govern a la comissió de Drets Socials, Cultura i Esports per a la promoció de l’atletisme a la ciutat.

  Més informació

 • Barcelona, relleu dels Europeus de Waterpolo 018

  La comissionada d'Esports, Marta Carranza s'ha desplaçat a Belgrad per recollir el testimoni de relleu de la celebració de la 33ª edició del Campionat d'Europa de Waterpolo de 2018. Va ser el passat mes de març quan es va designar a Barcelona com a futura seu del campionat. 

  Més informació

 • Constitució del nou Consell Municipal de l'Esport

  El proper divendres 5 de febrer a les 17 hores de la tarda, se celebrarà l'acte oficial de constitició del nou Consell Municipal de l'Esport de l'Ajuntament de Barcelona a l'edicifi Disseny Hub de Barcelona, a la Plaça de les Glòries. Les entitats, clubs i federacions de Barcelona guanyadores del procés de votacions, seran les integrants d'aquest nou organisme durant els propers 4 anys de mandat municipal.

  Més informació

 • Convocatòria oberta del BCN Sports Film Festival

  Ja s’ha obert el termini d’inscripció per participar en la 7a edició del BCN Sports Film Festival. La data límit per inscriure les pel·lícules és el 28 febrer de 2016. El concurs està dirigit a les produccions audiovisuals dels gèneres d’animació, documental, ficció, experimental i vídeo promocional inspirades en l’esport, que tinguin com a temàtica principal les diferents disciplines esportives i que s’hagin produït a partir del gener del 2014.

  Vés al web

Actualitat

19/01/2016 - 10:07

XVIII Trofeu Internacional Vila de Gràcia de gimnàstica artística femenina

El Trofeu Internacional Vila de Gràcia de gimnàstica artística femenina arriba aquest any a la seva 18a edició

06/02/2016 - 14:35

El futur de l'esport a Barcelona, a debat

Participació. Unes 250 persones han fet propostes al Pla municipal en l’àmbit de l’esport en una de les primeres cites presencials del procés participatiu.

01/02/2016 - 13:56

39è Trial Indoor Barcelona

Trial Indoor. El proper diumenge 7 de febrer se celebra al Palau Sant Jordi la 39a edició del Trial Indoor Barcelona. La prova més emblemàtica del Campionat del Món FIM de X-Trial.

27/01/2016 - 10:53

S'acosta l'eDreams Mitja Marató Barcelona

eDreams Mitja Marató. Ja estan obertes les inscripcions per participar a la eDreams Mitja Marató de Barcelona. Inscriu-te i vine a veure com Florence Kiplagat bat de nou el seu rècord en mitja marató.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona