Inici | Esports
 • Recordeu "Aquell estiu del '92"?

  No hi ha dubte que el de l'any 1992 va ser un estiu molt especial a Barcelona amb la celebració dels Jocs Olímpics i Paralímpics. Enguany ja fa 25 anys d'aquell gran esdeveniment que va canviar la ciutat i ho celebrem amb cententars d'activitats.

  Una d'elles és aquesta exposició temporal que des del 25 d'abril fins l'1 d'octubre es pot veure al Museu Olímpic i de l'Esport. Una exposició per recordar, reviure i tornar a emocionar-se amb l'estiu de l'any 92! Us la perdreu?

 • El Barcelona Open Banc Sabadell també celebra els 25 anys dels Jocs de BCN'92

  La tradicional Photo Opportunity del Barcelona Open Banc Sabadell 65è Trofeu Conde de Godó ha tingut lloc aquest matí a l'Estadi Olímpic Lluís Companys amb Rafael Nadal i Marc López. En motiu de la commemoració enguany del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 92, s'ha recreat l'encesa del peveter amb Antonio Rebollo com a mestre de cerimònies.

  Del 22 al 30 d’abril, se celebra aquest prestigiós torneig de l'ATP a les instal·lacions del Reial Club Tennis de Barcelona, amb la presència d’alguns dels millors tennistes del món, entre els quals hi destaquen Rafa Nadal, que buscarà el seu desè títol i Andy Murray, número 1 del món. L'Institut Barcelona Esports té un estand permanent al village en el qual hi haurà diferents activitats i s'hi celebraran diversos actes de promoció esportiva.

 • Per Sant Jordi, l'esport té forma de llibre!

  Des de l'Institut Barcelona Esports us desitgem feliç dia de Sant Jordi a tots i totes, sens dubte, un dels grans dies de la ciutat en què les roses i els llibres s'apoderen dels carrers.

  L'esport també és present en un dia com aquest i si voleu conèixer alguna proposta de literatura esportiva preneu nota de les següents publicacions sobre esport dedicades a les caminades, biografies d’esportistes, maratons arreu del món, publicacions pedagògiques i llibres dedicats a l’esport a Barcelona.

  Coneixeu-les!

 • El CEM Estació del Nord, 25 anys després

  Aquest centre esportiu municipal està construït sobre una antiga estació de tren de l'any 1861. La sala polivalent va ser l'espai en el qual es van realitzar diversos partits simultanis de les proves de tennis de taula. Els Jocs de Barcelona '92 van permetre recuperar una antiga estació en desús per convertir-la en un espai esportiu. 

  Més informació>

 • Centenars d'alumnes participen en el 10è Raid atlètic escolar

  Els alumnes de diversos centres escolars d'entre 9 i 14 anys, gaudeixen de l'atletisme a l'Estadi Olímpic Lluís Companys i en coneixen el rerefons i els valors.

  L’objectiu d’aquesta activitat és mostrar les possibilitats que ofereix l’atletisme entre nois i noies de la ciutat en un format cooperatiu que els porta a entrar en contacte amb els clubs d’atletisme i fer-hi pràctica atlètica. Però sempre des de la vessant lúdica, proposant-los activitats en equip i individuals.

  Més informació

Actualitat

24/04/2017 - 16:53

Homenatge a Narcís Masferrer, un referent del periodisme esportiu

Homenatge. El Museu Colet és l'escenari d'un seminari per commemorar la figura de Narcís Masferrer en el 150è aniversari del seu naixement.

24/04/2017 - 18:28

El 25è aniversari dels Jocs, present al Trofeu Conde de Godó!

Estand Municipal I

Godó. El Village del Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Conde de Godó té un estand municipal on s'hi celebren diferents actes relacionats amb l'esport a la ciutat.

24/04/2017 - 13:37

Els infants de les escoles es diverteixen amb el joc perdut

Esport escolar. Nens i nenes de P5 gaudeixen d'una activitat que millora el seu desenvolupament motriu a la vegada que s'ho passen d'allò més bé.

24/04/2017 - 15:48

Campionat de korfbal entre instituts de secundària

Competicions. El guanyador de Barcelona s'enfrontarà als vencedors de les diferents competicions terriotirals el 24 de maig al CEM de la Mar Bella.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona