Inici | Esports
 • Tota la transformació de Barcelona per als Jocs, en un web

  Enguany celebrem els 25 anys dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona ’92, però en fa cinc, per commemorar el 20è aniversari, l’Arxiu Municipal de Barcelona va posar en marxa el web Visita d’obres, en què es pot repassar tota la transformació urbanística de la ciutat a través d’imatges espectaculars, vídeos, testimonis i mapes. És un recull ideal per copsar com va canviar la ciutat arran de la seva elecció com a ciutat olímpica.

 • Arriba la segona caminada del Barnatresc 2017, a Horta

  Aquest diumenge, 19 de febrer, és la data escollida per a la celebració de la 2a caminada del Barnatresc 2017. El punt de sortida de la caminada d'Horta serà la plaça d'Alfons X el Savi entre les 9 i les 9.30h del matí.

  Els participants hauran de recórrer una distància d'11,6 km en 4 hores aproximadament, amb un punt de control i avituallament situat als Jardins de les Rieres d’Horta.

 • L'Espanya Industrial es converteix en un circuit d'orientació

  Avui al matí, el parc de l'Espanya Industrial, a Sants-Montjuïc, s'ha transformat en un circuit d'orientació en la III cursa Circuit Barcelona Orientació, amb la participació de nens, nenes i adults, sota el paraigua organitzatiu del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona (CEEB).

  Més informació

 • Entrevista a Rafa Seguí, fotògraf oficial dels Jocs

  Rafael Seguí va ser cap de fotografia del Diari i la Revista oficials dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92. L'entrevistem per conèixer com va viure els Jocs de Barcelona '92.

  Durant els Jocs es van formar tres equips de fotografia per a poder cobrir tot l’esdeveniment de la millor manera i ell s’encarregava específicament de gesitonar els fotògrafs que nodrien d’imatges el Diari i la Revista oficials.

  "Barcelona '92 va ser el més gran que li pot passar a un professional de la fotografia", afirma Seguí.

 • Oferim 100 places gratuïtes a equipaments esportius per a persones refugiades

  L'Ajuntament de Barcelona, a través de l'Institut Municipal d'Esports (IBE), posa a disposició de les persones refugiades l'accés gratuït als equipaments esportius durant els mesos -entre 6 i 9- en què aquestes persones es troben en la primera fase del programa estatal d'acollida.

  Aquesta possibilitat s'activa després de la demanda que han realitzat les entitats adherides a asil.cat al consistori, que han constat els beneficis de la pràctica esportiva amb la integració social d'aquestes persones arran d'una primera experiència desenvolupada en col·laboració amb l'UFEC.

  Més informació

 • Langat i Kiplagat, guanyadors de la 27a eDreams Mitja Marató de Barcelona

  Els carrers de Barcelona s'han omplert amb gairebé 18.000 corredors i corredores durant el matí del diumenge 12 de febrer per l'eDreams Mitja Marató de Barcelona, que ha celebrat la 27a edició i ha estat el primer esdeveniment esportiu en el marc del 25è aniversari dels Jocs de Barcelona '92.

  Després d'un final decidit a l'sprint, Leonard Kipkoech Langat s'ha endut la victòria amb un temps d'1:00:52, seguit de Meshak Koech, amb 1:00:54 i Joel Kimurer, que ha acabat la cursa amb 1 hora i 59 segons.

  En l'apartat femení, victòria per a Florence Kiplagat, amb 1:08:15, seguida per Kuma, a més d'un minut i mig (1:09:49). La tercera classificada ha estat la portuguesa Jessica Augusto, amb un temps d'1:10:36.

  El vent ha estat l'altre protagonista de la prova, ja que ha bufat amb força durant bona part del recorregut i ha impedit veure un nou rècord mundial a Barcelona. Tot i això, la prova ha estat novament un èxit, amb els carrers de la ciutat plens de persones animant i milers d'atletes completant els poc més de 21km de la cursa.

Actualitat

15/02/2017 - 10:00

Rafa Seguí: "Barcelona '92 va ser el més gran que li pot passar a un professional de la fotografia"

Entrevista. Amb motiu dels 25 anys de Barcelona '92, entrevistem Rafael Seguí, qui va ser cap de fotografia del Diari i la Revista oficials dels Jocs de Barcelona '92.

16/02/2017 - 09:33

Aquest any, la Zurich Marató de Barcelona ho peta!

Curses. Una de les novetats de la 39a edició de la prova serà la presència dels sis medallistes olímpics de la marató celebrada durant els Jocs de Barcelona '92 per la commemoració del 25è aniversari.

17/02/2017 - 09:53

L'esport, una eina eficaç per a la inserció laboral

Inclusió. L'Institut Barcelona Esports dóna suport al programa INSERsport, de la UEFC, amb el qual es busca la formació i la inserció laboral de joves en risc d’exclusió social mitjançant l’esport.

16/02/2017 - 16:35

La torxa oficial dels Jocs Olímpics de Rio 2016, a Barcelona

Olimpisme. El patronat de la Fundació Barcelona Olímpica ha rebut la torxa i les medalles oficials de Rio de Janeiro 2016, que tindran un lloc al Museu Olímpic i de l'Esport.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona