Inici | Esports
 • T'estiu Molt! Agafa número abans del 6 d'abril!

  Ja pots sol·licitar un número del sorteig del Campus Olímpia per aconseguir una plaça per als més petits de casa.

  ‘T’estiu molt!’ és l’eslogan per el conjunt d’activitats de vacances d’estiu per a infants i adolescents que organitza l’Ajuntament de Barcelona. S’hi emmarquen, en aquest conjunt, els Campus Olímpia, nom que reben els casals esportius que es duen a terme a diferents instal·lacions esportives de la ciutat.

 • El Pavelló de la Mar Bella, 25 anys després

  Actualment anomenat Complex Esportiu Municipal La Mar Bella, aquesta instal·lació esportiva va ser seu olímpica de bàdminton i seu paralímpica de boccia fa 25 anys, durant els Jocs de Barcelona '92.

  Avui és l'equipament de referència de l'esport escolar a la ciutat, seu del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona i on cada setmana s'hi desenvolupen desenes d'activitats esportives, habitualment dirigides a infants.

  Més informació

 • Barcelona decidirà la 97a Volta Ciclista a Catalunya

  Aquesta setmana, del 20 al 26 de març, se celebra la Volta a Catalunya, amb protagonistes de luxe com Alberto Contador, Chris Froome o Alejandro Valverde, que lluitaran per pujar al podi de Barcelona el proper diumenge.

  Com és habitual a la Volta, enguany tornen a ser set etapes, sis de les quals en línia i una contrarrellotge. Com ja és tradició, la capital catalana dictarà sentència en una última etapa de 138,7km amb inici i final a Barcelona. En aquesta edició hi ha inscrits 25 equips d'alt nivell que tornaran a portar els millors ciclistes del món a Catalunya.

  Més Informació

 • Les escoles s'omplen d'esports singulars!

  Una setmana més, promocionem diferents esports en horari lectiu, en aquest cas, els centres docents de la ciutat tenen com activitats esportives el beisbol, el voleibol, el tamborí, el judo, el surf i el waterpolo.

  A més, com a activitat extraescolar els diferents cursos de vela que hi ha programats segueixen dotant els joves de valors essencials per a l'aprenentatge personal i que estan vinculats a la superació, el treball en equip i la constància que està implícita en aquest esport d'aigua salada al Reial Club Marítim de Barcelona i a l'Escola Olímpica de Rem.

 • Els amants dels esports roller van omplir els carrers d'Horta-Guinardo

  El Roda Barcelona 2017 no va decebre. Durant tot el cap de setmana els assistents van poder gaudir de dues jornades d'activitats relacionades amb aquests esports organitzades per les 20 organitzacions que van ser partíceps d'aquesta festa.

  A més de la banda formativa per a totes les edats, la trobada va permetre gaudir de diferents exhibicions d’esport professional i federat que es van fer en els diferents punts especialitzats situats entre l’Av. Martí Codolar, el c. de la Granja Vella i el Passadís Isidora Duncan al Districte d'Horta - Guinardó

  L'objectiu d'aquesta festa multitudinària ha estat fer difusió i promoció de les diferents disciplines i activitats que es deriven de la competició sobre rodes. La proposta d'enguany del Roda Barcelona amplia el catàleg d'activitats que està ple de propostes per a persones que ja practiquen el patinatge com a esport habitual i també per a persones que s'inicien o es volen iniciar en aquest esport.

  Més Informació

 • L'INEFC, 25 anys després

  L'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC) té actualment dues seus, una a Barcelona i una altra a Lleida. La seu de Barcelona està situada a Montjuïc, i es va construïr en el marc de la celebració dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona '92. Va ser obra de l'arquitecta Ricard Bofill i es va inaugurar l'any 1991. Durant els jocs, va ser seu olímpica de les competicions de lluita lliure i grecoromana, i durant la celebració dels jocs paralímpics s'hi van celebrar les proves d'esgrima en cadira de rodes i de judo.

  Més informació 

Actualitat

22/03/2017 - 10:35

El Pavelló de la Mar Bella, 25 anys després

Seus Olímpiques. Aquest equipament s'ha convertit en la seu del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona i en un espai esportiu ciutadà.

20/03/2017 - 17:40

Després de fer la volta al món en solitari, Dídac Costa torna a casa!

Vela. El barceloní, tot i tenir el pressupost més baix, va acabar 14è a la Vendée Globe, la competició en què es fa la volta al món a vela, en solitari i sense escales.

24/03/2017 - 10:30

Futbol, bàsquet i natació per als més petits!

El Consell. El CEEB organitza tres esdeveniments esportius per a nens aquest cap de setmana, la 2a Trobada de Futbol 5 i Bàsquet, la 1a Jornada Nedador Complet i la 3a jornada de la Lliga Escolar ACB Endesa.

27/02/2017 - 16:13

L'esport, també als patis oberts

Esport escolar. Les escoles obren els seus patis com a espais oberts d'ús públic per a que famílies, infants i adolescents els aprofitin fora d'horari escolar, i l'esport és molt protagonista.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona