Inici | Esports
 • El millor del futbol català, a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm

  Aquest vespre, la constel·lació del futbol a Catalunya es reuneix a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm per a celebrar la 6a Gala de les Estrelles de Futbol català, en què s’entreguen diferents premis als que més han destacat durant l’any.

  Sergi Roberto, Alèxia Putellas, Òscar Garcia o Pablo Maffeo són algunes dels premiats. Entreu aquí per conèixer-los tots.

 • La penúltima caminada de Barnatresc, a Montjuïc

  Aquest diumenge, 19 de novembre, és la data escollida per a la celebració d’una nova caminada del Cicle Barnatresc 2017, la Caminada a Montjuïc.

  La caminada es desenvolupa pels llocs més emblemàtics de la muntanya barcelonina com el mirador Olímpic o el mirador de l’Alcalde.

  Més informació

   

 • L'Esport pren La Segrera durant la Festa Major

  Les Festes Majors no aturen l'esport. De fet, els programes incorporen, cada vegada més, activitats esportives. Aquest cap de setmana se celebra la Festa Major de La Sagrera.

  Els esports hi tenen molta presència. Consulteu totes les activitats aquí

 • El primer torneig Ciutat de Barcelona de Goalball

  Des de divendres fins a diumenge, se celebra la primera edició del torneig d'una disciplina que va ser molt important per a l'esport paralímpic durant els Jocs del '92, el Goalball.

  Aquest torneig internacional amistós és una cita històrica ja que es tracta de la primera vegada que es juga un campionat d’aquestes característiques, on participa la selecció de Catalunya.

  Més informació

 • La Piscina Municipal de Montjuïc, 25 anys després

  La Piscina Municipal de Montjuïc es va construir l’any 1929 amb motiu de l’Exposició Universal i va ser ampliada per a la celebració dels Jocs del Mediterrani de l’any 1955.

  L’any 1990 es van iniciar les obres de remodelació total de la piscina per convertir-se en seu dels Jocs de Barcelona ’92. 

  Més informació

 • L'impuls de l'esport inclusiu i els Jocs Paralímpics del '92 a debat en el cicle 'Ciutat i Olimpisme'

  Avui se celebra una nova conferència del cicle ‘Ciutat i Olimpisme’, que té per objectiu mostrar el valor dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona ’92 en l’esdevenir de l’esport i d’altres àmbits en el sí de la ciutat de Barcelona.

  En aquesta ocació, la conferència tracta la influència que han tingut els Jocs Paralímpics. El títol de la trobada: ‘L’impuls de l’esport inclusiu i la ciutat accessible. El paper dels Jocs Paralímpics del 92‘.

  Més informació

Actualitat

15/11/2017 - 15:58

El primer torneig Ciutat de Barcelona de Goalball

Golbol. Des de divendres fins a diumenge, es va celebrar la primera edició del torneig d'una disciplina que va ser molt important per a l'esport paralímpic durant els Jocs del '92, el Golbol.

17/11/2017 - 10:15

El color va omplir Barcelona d'esport

Esdeveniments. La The Color Run té dos objectius primordials: passar-ho bé fent esport i quedar empastifat de color i espectacle.

16/11/2017 - 18:01

La penúltima caminada de Barnatresc, a Montjuïc

Caminada a Montjuïc III

Caminades. Aquest diumenge s'ha celebrat per Montjuïc una nova caminada del Cicle Barnatresc que ha recorregut els llocs més emblemàtics de la muntanya barcelonina com el mirador Olímpic o el mirador de l’Alcalde

16/11/2017 - 16:03

Barcelona, una ciutat ideal per poder fer esport sense gastar diners

Esport 'Low Cost'. Barcelona és una de les ciutat del món amb més equipaments públics per realitzar esport sense gastar diners.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona