Inici | Esports
 • 11è Premi Dona i Esport

  Dijous, 24 de maig (18:00h), se celebra l’acte d’entrega dels guardons de l’11a edició del premi Dona i Esport, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, uns guardons amb què es reconeix la tasca de les dones en el món esportiu.

  En l'acte hi participa la ucraïnesa Anna Muzychuk, campiona mundial d'escacs i activista a favor de la igualtat de gènere. A més, durant el matí ha fet una exhibició de partides ràpides simultànies d'escacs al Saló de Cròniques.

  Més informació

  Enguany els premis arriben poques setmanes després que l'Institut Barcelona Esports hagi presentat el Manifest de Defensa i Igualtat de Gènere a l'Esport i un decàleg de bones pràctiques.

  Llegiu-lo i adheriu-vos-hi!

 • 'Propietarios de sueños' o com l'esport és clau en la inserció social

  Avui es presenta aquest documental, que explica la tasca de l'associació Superacció, una entitat que impulsa el creixement personal i la superació a través de l'esport, l'expressió corporal i l'expressió plàstica.

  El documental compta amb el recolzament del CEEB i amb la col·laboració de la fundació Tomando Conciencia, i aquest dimecres, a partir de les 18:30 hores, es presenta al Caixa Forum.

  No us perdeu el tràiler!

 • L'Europeu de Waterpolo es presenta a Madrid

  Avui, la seu del Consejo Superior de Deportes (CSD) és l'escenari de la presentació del 33rd LEN European Water Polo Championships Barcelona 2018 a Madrid.

  La comissionada d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza, participa en aquest acte.

  Més informació

 • Gaudeix de l'#esportBCN!

  Milers d'activitats. Centenars d'esdeveniments. Hores i hores d'esport. Per a tothom. Ens apassiona l'esport i promocionem tot allò relacionat amb activitat esportiva a la ciutat.

  Som #esportBCN!

 • La natació, el skate i Nou Barris, protagonistes del cap de setmana

  Arriba un nou cap de setmana on l’esport i l’activitat física segueixen molt presents a la ciutat de Barcelona.

  El proper dissabte 18 de maig, entre d’altres esdeveniments, destaquen la 3a Jornada Lliga Skate BCN i la Festa de Natació adaptada i inclusiva. Diumenge, 19 de maig, destaca sobretot la 14a caminada Popular de Nou Barris i la 32a Cursa Popular de Nou Barris.

  Més informació

   

 • Encara no us heu adherit al Manifest?

  Fa uns dies vam presentar el Manifest de Defensa i Igualtat de Gènere a l’Esport que hem elaborat sobre la no discriminació per raó de gènere en els esdeveniments esportius.

  Aquest manifest pretén implicar totes les persones, organismes, institucions o entitats públiques i privades, relacionades directament o indirecta amb l’activitat física i l’esport.

  Si hi esteu d'acord, adheriu-vos-hi ja i treballem conjuntament perquè l'esport barceloní sigui igualitari i sense diferències entre dones i homes.

  ADHEREIX-T'HI!

Actualitat

22/05/2018 - 13:54

Anna Muzychuk, protagonista en l'11è Premi Dona i Esport

Dones. L'any passat, la ucraïnesa va renunciar a revalidar el seu títol mundial d'escacs perquè el campionat tenia lloc a l'Aràbia Saudita, un país on "els drets de la dona es violen a diari", va afirmar.

24/04/2018 - 13:00

Adhereix-te al Manifest de Defensa i Igualtat de Gènere a l’Esport

Igualtat. El manifest ha estat elaborat per l’Institut Barcelona Esports per la no discriminació per raó de gènere en els esdeveniments esportius i s’acompanya d’un decàleg de bones pràctiques.

23/05/2018 - 09:15

Centenars de persones gaudeixen d'activitat física saludable en la Festa Activa't

Gent gran. El 24 de maig s'ha celebrat la festa anual del programa 'Activa't als parcs', que pretén fomentar la pràctica d'exercici físic en la població major de 40 anys mitjançant exercicis suaus en espais oberts de la ciutat.

09/05/2018 - 17:18

Arriba el 45è Trofeu Conde de Godó de Vela

GODO

Vela. Del 24 al 27 de maig gaudirem de la 45a edició del Trofeu de Vela Conde de Godó, una de les regates clàssiques de la vela estatal i mediterrània.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona