Inici | Esports
 • Activitats esportives a la Festa Major de Gràcia

  Aquesta setmana se celebra la Festa Major de Gràcia, que enguany arriba a l'edició número 200. En aquest bicentenari de la festa, els carrers i places de la vila s'omplen d'activitats per a tothom.

  Precisament, moltes de les activitats són esportives: bàsquet, escacs, futbol, bicicletada, tennis taula i molt més!

  Consulteu la programació

 • Recordeu “Aquell estiu del ’92”?

  No hi ha dubte que el de l’any 1992 va ser un estiu molt especial a Barcelona amb la celebració dels Jocs Olímpics i Paralímpics. Enguany ja fa 25 anys d’aquell gran esdeveniment que va canviar la ciutat i ho celebrem amb cententars d’activitats.

  Una d’elles és aquesta exposició temporal que des del 25 d’abril fins l’1 d’octubre es pot veure al Museu Olímpic i de l’Esport de forma gratuïta. Una exposició per recordar, reviure i tornar a emocionar-se amb l’estiu de l’any 92! Us la perdreu?

 • Barcelona celebra el dia mundial del qigong a la UB

  El diumenge 13 de juliol se celebra el dia mundial del qigong. Es tracta d’una activitat que integra el cos i la ment, mitjançant la postura i el moviment, la respiració diafragmàtica. És una activitat física similar al ioga amb l‘objectiu, de fet, és arribar a un estat de pau interior.

  El dia mundial del qigong se celebra en una cinquantena d’indrets d’arreu del mónBarcelona n’és un d’ells, amb una jornada que es desenvolupa de 10:00h del matí fins a les 12:00h del migdia al recinte esportiu de la Universitat de Barcelona (UB), situat a l’Avinguda Diagonal.

 • Què va ser de... Martín López-Zubero

  Aquest any, que celebrem el 25è aniversari dels Jocs de Barcelona '92, recordem les figures dels medallistes espanyols als Jocs Olímpics i què va ser-ne d'ells després de les seves gestes.

  Seguint amb la sèrie, és el torn de Martín López Zubero, qui després dels Jocs va fer "les Amèriques", concretament a Florida.

 • Els Jocs Olímpics en xifres

  Sabeu quines són les estadístiques més interessants del Jocs Olímpics de Barcelona '92?

  Els esports, les medalles, el recorregut de la torxa, la logística...

  Totes les xifres d'aquell estiu del '92 en aquesta infografia!

 • Avui, fa 25 anys, vam dir adéu als millors Jocs Olímpics de la història

  El dimecres 9 de juliol es compleixen exactament 25 anys de la finalització dels Jocs Olímpics de Barcelona '92. Aquell diumenge de fa 25 anys, s'acabaven uns Jocs que van canviar la ciutat per sempre.

  Però no només la ciutat, que es va transformar de dalt a baix, els Jocs van suposar també un nou rumb per la societat barcelonina i per l'esport espanyol.

  "No em demanin que traslladi l'ambient que s'ha viscut a Barcelona a Atlanta, això és impossible", va dir Maynard Jackson, alcalde d'Atlanta, ciutat que va agafar el relleu olímpic de Barcelona.

Actualitat

07/08/2017 - 12:02

La Cursa de la Mercè commemora els 25 anys dels Jocs de Barcelona '92

Curses. Durant tot l'any, diferents activitats de la ciutat de Barcelona han servit per commemorar els Jocs que l'any '92 van meravellar el món. La Cursa de la Mercè no n'és una excepció i servirà per homenatjar l'esdeveniment.

17/07/2017 - 17:32

Coneix la història dels Jocs BCN '92 a partir de clicks!

Exposicions. El Museu Olímpic i de l'Esport disposa al seu rebedor, des del 18 de juliol fins a l'1 d'octubre, una exposició de clicks en la que es rememoren els Jocs que es van viure a Barcelona a l'estiu del 92.

04/08/2017 - 14:37

Barcelona, ideal per als esports d'estiu

Estiu. Volei platja, surf de rem, córrer, nedar... quin és el vostre esport preferit a l'estiu? A Barcelona teniu espais per a practicar-los tots. Gaudiu i exprimiu la ciutat!

05/05/2017 - 08:43

El Frontó Colom, 25 anys després

Seus. Aquest equipament situat a Les Rambles i que va ser seu olímpica de pilota basca, és avui un Centre Esportiu Municipal força peculiar amb 7 plantes i que dóna servei a milers de veïns i veïnes.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona