Inici | Esports
 • El 8 d'octubre, Barcelona Triathlon

  El 8 d'octubre arriba una nova edició del Barcelona Triathlon by Santander 2017, el triatló més multitudinari de l'estat i un dels més importants d'Europa.

  Inscriu-t'hi i gaudeix de tres esports en la mateixa disciplina, o vine a gaudir com a espectador d'un dels grans esdeveniments esportius de la ciutat!

 • #BeActive en la setmana europea de l'esport

  Del 23 al 30 de setembre se celebra la Setmana Europea de l’Esport. L’any 2015, la Comissió Europea va engegar aquesta iniciativa per promoure l’activitat física a tot Europa.

  Amb l’etiqueta #BeActive, s’anima a tothom a mantenir-se actiu durant aquesta setmana i al llarg de l’any.

  Més informació

 • Prop de 6.000 persones gaudeixen a la Festa del Fitnes 2017

  El diumenge 24 de setembre s'ha celebrat una nova edició de la Festa del Fitnes. L’esdeveniment, inclòs dins del programa de la Festa de la Mercè, és un dels més multitudinaris de la ciutat. 

  Prop de 6.000 persones persones s'han reunit a l'Av. Maria Cristina per compartir la classe de fitnes més gran del món.

 • L'skate més destacat del món, a Barcelona

  Per primera vegada, Barcelona és l’escenari del Dew Tour AM Series, un dels campionats d’skate més destacats del món. 

  L’escenari escollir per celebrar l’esdeveniment és el Moll de la Marina, al Port Olímpic, on es construirà l’skatepark, inspirat en la tècnica del trencadís de Gaudí com a homenatge a la ciutat.

  Més informació

 • Comencen les festes de La Mercè, carregades d'esport!

  Avui, 22 de setembre, i fins dilluns dia 25, Barcelona està de Festa Major amb La Mercè!

  Les festes de la patrona de la ciutat no s'obliden de l'esport en el seu programa d'activitats d'aquest any i han programat diversos actes amb els quals podreu suar una mica.

  Consulta tot l'esport de La Mercè 2017

 • Últims dies per guanyar 3 mesos gratuïts de fitnes

  Per participar al concurs, només heu de gravar un vídeo d'uns 10-15 segons practicant la coreografia que es realitzarà el dia 24 de setembre a l'avinguda de la Reina Maria Cristina. Podeu veure la coreografia completa, aquí.

  Després, l'heu de penjar a les xarxes socials amb l'etiqueta #faremsuarlaciutat, i fer-vos seguidors dels nostres perfils a les xarxes (BCN Esports). Per participar, cal estar inscrit a la Festa del Fitnes 2017.

  Tota la informació

Actualitat

18/09/2017 - 17:14

'L'Eixample', un dels obstacles del CSIO Barcelona

Hípica. El proper 28 de setembre comença un dels esdeveniments eqüestres més importants del calendari internacional, el CSIO Barcelona, que s'allargarà fins a l'1 d'octubre.

26/09/2017 - 11:55

Cap infant sense esport extraescolar!

Ajuts. Des de l'Institut Barcelona Esports promocionem l'esport escolar fora de l'horari lectiu amb 6 milions d'euros en ajuts per als infants de les famílies que més ho necessiten.

22/09/2017 - 10:51

#BeActive en la setmana europea de l'esport

Celebracions. La setmana europea de l'esport vol aconseguir elevar els percentatges de gent que practica activitat física durant l'any i promoure l'esport per tot Europa.

24/09/2017 - 12:49

Prop de 6.000 persones gaudeixen de la Festa del Fitnes 2017

Festa del Fitnes 2017. Milers de persones han omplert l'Av. Maria Cristina per compartir la classe de fitnes més gran del món.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona