Inici | Esports
 • Gimnàstica, tennis taula, corfbol i tamborí, activitats de promoció escolar

  Aquesta setmana, es duen a terme activitats de promoció esportiva en horari lectiu que promou l'Institut Barcelona Esports en col·laboració amb les escoles de la ciutat. L'objectiu és fomentar l’esport de base i donar a conèixer un ventall de possibilitats esportives el més ampli possible en els alumnes.

  Aquesta setmana és el torn de la Gimnàstica, el Tennis Taula, el Corfol i el Tamborí que se celebren del 19 al 23 de febrer.

  Volem que la ciutat es transformi en una gran aula i que els alumnes descobreixin un ventall d’esports molt ampli!

 • La Federació Catalana de Vela entrega les Llicències d'Honor

  Avui a les 18h de la tarda, celebrem l'acte de lliurament de les Llicències d'Honor de la Federació Catalana de Vela al Barcelona International Sailing Center.

  Un esdeveniment que servirà per a reconèixer a tots els expresidents de l'entitat, als esportistes que han obtingut medalla olímpica al llarg de la seva carrera esportiva, i a tots aquells que, a la temporada 2017, hagin aconseguit fer podi en algun Campionat del mon o d'Europa.

 • Agenda del cap de setmana

  Arriba un nou cap de setmana i l'esport i l'activitat física tornen a tenir protagonisme a la ciutat. El 17 i 18 de febrer, estarem pendents, especialment, de tres esdeveniments.

  El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de curses d'orientació reuneix els millors especialistes a l'Anella Olímpica i al barri de la Ribera durant dos dies. I el diumenge, caminada per Horta-Guinardó i passejada en roda petita per Gràcia per la síndrome X fràgil.

  Més informació

 • Curses d'orientació d'alt nivell a Barcelona

  Aquest dissabte i diumenge, se celebra a l’Anella Olímpica i al Barri de la Ribera el 12è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Curses d’orientació. Enguany, a més, les curses formen part de la Mediterranean Open Championship Orienteering Tour.

  Està previst que hi participin 450 persones, 250 homes i 200 dones. El lliurament de premis es farà a les 13:30h del diumenge 18 de febrer a l’IES Jaume Balmes del carrer Pau Claris, 121.

 • Dia important per Special Olympics Catalunya

  Avui, a l'Auditori 1899 del F.C. Barcelona, Special Olympics Catalunya i la Fundació Barça, organitzen un simpòsium sobre la inclusió en els clubs esportius, amb la col·laboració de la Fundació ACELL.

  A més del simpòsium, durant l’acte també s’entreguen els IX Premis Nacionals Special Olympics, amb el premi d’honor Special Olympics, a títol pòstum, a Francesc Martínez de Foix.

  Més informació

 • Anima't a córrer, corre a animar!

  A més dels corredors i les corredores, el públic també va ser protagonista en l'eDreams Mitja Marató de Barcelona 2018.

  Moltes persones es van apropar a donar suport a tots els participants i els van donar energia per arribar a la meta.

  L'#esportBCN fa ciutat!

Actualitat

20/02/2018 - 09:46

Els escacs, presents a la ciutat

TICB Escacs

Escacs. Els escacs s'han convertit en una de les activitats amb més presència a la ciutat de Barcelona.

20/02/2018 - 12:28

Viu el millor judo a Barcelona

Judo. Aquest dissabte es disputarà el TICB, una fita esportiva important pels amants del judo a Barcelona.

12/02/2018 - 15:31

Quina universitat serà la més ràpida?

Curses. El 4 de març se celebra la 4a Unirun, la cursa de les universitats, en què els participants s'han d'identificar amb alguna de les dotze universitats catalanes que hi participen.

20/02/2018 - 09:18

La Federació Catalana de Vela entrega les Llicències d'Honor

Vela. Aquest dilluns, la Federació Catalana de Vela va celebrar l'acte de lliurament de les Llicències d'Honor 2017 a molts esportistes catalans.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona