Inici | Esports
 • Jornada d'esport, juventut i cohesió social en el marc de la Iniciativa Metrópolis

  Els dies 14 i 15 de desembre, se celebra a l'INEFC de Barcelona aquesta jornada d’aproximacions interdiscplinars a la inclusió social dels joves a través de les activitats esportives.

  Hi participa donant la benvinguda la comissionada d’Esports de l’Ajuntament, Marta Carranza.

  Durant dos dies, es reflexiona sobre aquesta temàtica a través de conferències, debats, taules rodones i tallers a càrrec d’experts

  Més informació

 • Tot a punt per al Superprestigio Dirt Track

  Aquest matí s'ha presentat la cinquena edició del Superprestigio Dirt Track, el gran esdeveniment que, cada any, omple el Palau Sant Jordi de gom a gom en una de les discplines més espectaculars del món del motor.

  Enguany, tot i que no hi seran ni Marc Màrquez ni Brad Baker, hi haurà altres pilots il·lustres com Toni Elías, Johann Zarco o David Checa, entre molts altres.

  Més informació

 • Dia Internacional de les Muntanyes

  Avui, dilluns 11 de desembre se celebra el Dia Internacional de les Muntanyes.

  A Barcelona en tenim dues, Montjuïc i el Tibidabo, i hem de crear consciència de la importància que tenen les muntanyes per a la vida i assenyalar les oportunitats que ens ofereixen a nivell esportiu per a la ciutat.

  Més informació

 • L'esport barceloní se suma al Dia Internacional dels Drets Humans

  Avui, diumenge 10 de desembre se celebra el Dia Internacional dels Drets Humans.

  L'accés a l'esport és un dret fonamental per a tothom i a la ciutat lluitem perquè això sigui possible.

  Més informació

   

 • Agenda del cap de setmana

  Aquest cap de setmana, tres esdeveniments esportius són els protagonistes. Al Real Club de Polo, més de 1.200 nens i nenes participen al 31è Torneig Internacional d'hoquei herba de la Immaculada i 170 cavalls amb genets i amazones procedents de 13 nacions participen a la segona edició del Campionat de Salts Internacional. A més, a les Festes de Sant Andreu, estan disponibles les últimes activitats esportives.

 • Útims dies d'esport a la FM de Sant Andreu

  El barri de Sant Andreu celebra la festa major de tardor amb un programa ben ampli i variat que inclou moltes activitats relacionades amb l’esport.

  Cercaviles, gegants, diables, capgrossos, castellers i molts actes de cultura popular s’uniran amb activitats esportives al carrer.

  Consulta la programació.

Actualitat

11/12/2017 - 15:37

La caminada de Nadal, la més solidària

Caminades. Participa en l'última caminada de l'any del cicle Barnatresc, que se celebra el 17 de desembre amb la vista posada en les festes nadalenques i en les persones més necessitades.

12/12/2017 - 11:12

La 27a Cursa CEC-Collserola, una mitja marató per la muntanya

Curses. El 17 de desembre se celebra aquesta prova de muntanya en què l'organització remarca la importància de cuidar el medi ambient i l'entorn natural on es desenvolupa la cursa.

12/12/2017 - 13:42

Vuit campions del món volen la corona de Marc Márquez!

Motor. El dissabte 16 de desembre, el Palau Sant Jordi de Barcelona és l'escenari de la 5ª edició del Superprestigio Dirt Track, una de les proves del món del motor més espectaculars que es celebren a la ciutat.

28/11/2017 - 12:16

L'esport i la carretera de les aigües van de la mà

Ciutat. El passeig, amb uns 10km en el tram sud, és un dels espais preferits per veïns i veïnes de la ciutat per a la pràctica esportiva, especialment, caminar, córrer i anar en bicicleta.

Llegir més


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari
 • Ajuntament de Barcelona