10è Raid atlètic escolar

18/04/2017 - 11:04

Esport escolar. Els alumnes de diversos centres escolars gaudeixen de l'atletisme i en coneixen el rerefons i els valors.

L’objectiu d’aquesta activitat és mostrar les posssibilitats que ofereix l’atletisme entre nois i noies de la ciutat en un format cooperatiu que els porta a entrar en contacte amb els clubs d’atletisme i fer-hi pràctica atlètica. Però sempre des de la vessant lúdica, proposant-los activitats en equip i individuals.

Aquesta iniciativa esportiva va adreçada a alumnes d’entre 9 a 14 anys. Durant aquesta setmana l’Estadi Olímpic Lluís Companys s’omple de joves que duran a terme diverses disciplines relacionades amb l’atletisme i té més de 2.300 participants escolars de 4t i 5è de primària i de 1 i 2n d’ESO.

És un programa creat per l’Ajuntament de Barcelona que a través del Departament de Programes Municipals, que col·labora amb el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, l’Estadi Olímpic, la Federació Catalana d’Atletisme, Barcelona Promoció Anella Olímpica, la Federació Catalana d’Atletisme, les Seccions d’Atletisme del FC Barcelona i el Club Esportiu Universitari. Pel que fa a la direcció tècnica se n’ocupa QSL Serveis Culturals.

 

Més informació