Els sis medallistes de la marató a BCN '92 reviuen la cursa

06/03/2017 - 18:20

Zurich Marató de Barcelona. Entre les activitat paral·leles que hi ha programades podreu córrer els últims 4 quilòmetres de la Marató Olímpica de BCN '92 o gaudir de la Kids Race by Caixabank.

La Zurich Marató de Barcelona va molt més enllà dels poc més de 42km de la cursa. De fet, des de divendres ja hi ha activitats relacionades, com l’Expo Sports, una fira de running, trail i triatló amb un estand especialitzat de l’Institut Barcelona Esports en què podeu conèixer la història de la marató de Barcelona.

També hi ha programades altres activitats, com la Breakfast Run by Clínica Eugin dissabte a les 9.30 hores, en què els sis medallistes olímpics de Barcelona ’92 rememoraran els últims quilòmetres de la marató olímpica de fa 25 anys. Un fet històric ja que tornaran a l’Estadi Olímpic després de ser-ne medallistes olímpics.

El mateix dissabte, a les 11.30 hores, també hi ha programada la Kids Race by Caixabank, que es consolida com la cursa per als més petits en una activitat que uneix oci i esport al llarg de l’avinguda de la Maria Cristina. I el dia abans de la gran cita, també hi haurà la Pasta Party by Aramark al recinte de l’Expo Sports, un acte ja tradicional en què es reparteixen plats de pasta a tots els corredors i corredores que l’endemà participen en la Zurich Marató de Barcelona.

Més informació