860 corredors participen a la cursa Besòs-Maresme

09/06/2017 - 12:48

Curses. El diumenge 11 de juny arriba la Cursa Besòs-Maresme, que entra dins de les festivitats de la Festa Major del barri. La cursa compta amb dues distàncies. Una de 5 quilòmetres i una de 10.

El diumenge 11 de juny s’ha celebrat la cursa Besòs-Maresme. Una competició que poc a poc s’ha anat fent un lloc en el calendari de les curses més importants de Barcelona. Aquest any s’ha disputat la tercera edició i com en les anteriors, la cursa ha comptat amb dues distàncies. D’una banda hi ha hagut el recorregut de 10 quilòmetres i de l’altre, el recorregut de 5 quilòmetres. El punt de sortida i el d’arribada ha estat el mateix, tant per la cursa de 10 quilòmetres com per a la cursa de 5 quilòmetres. Els corredors han pres la sortida i han anat arribarant a la meta a la Plaça del Maresme.

De fet, la cursa forma part de les activitats de la Festa Major del barri del Besòs i el Maresme, que durant aquests dies s’està celebrant al districte de Sant Martí. El Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, ha participat en aquesta cursa popular. Per altre banda, el guanyador de la cursa Besòs-Maresme en la distància de 10 quilòmetres ha estat l’atleta Nacho Cáceres.

La majoria de participants han corregut amb una samarreta de la cursa.

Més informació