Art sobre paper al Museu Olímpic i de l'Esport

09/10/2017 - 15:38

Exposicions. El Museu Olímpic i de l'Esport presenta les millors obres del certament 'Art sobre paper' en una exposició que s'inaugura el 10 d'octubre i es pot veure fins al 14 de gener.

Del 10 d’octubre fins al 14 de gener, el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch presenta en una exposició les millors obres del concurs ‘Art sobre paper’, que relaciona diversos estils de pintura i dibuix amb l’esport en el VIII Premi Internacional Fundació Barcelona Olímpica.

La selecció d’obres exposades –les guanyadores i finalistes d’aquesta edició– respon als criteris i les valoracions dels membres del jurat, professionals del món de la crítica, el comissariat d’exposicions, la docència universitària i la gestió cultural.Un any més, en la vocació de la Fundació segueix vigent la voluntat d’estimular i incentivar la creació artística que té l’esport com a eix central i de seguir explorant les múltiples possibilitats que inspiren el talent latent d’aquest gènere.

Les tres obres guanyadores, estan dotades amb diferents premis en metàl·lic: 2.500€ (1r premi), 1.800€ (2n premi) i 1.200€ (3r premi).