'Art sobre Paper', un premi que relaciona diversos estils artístics i l'esport

04/04/2017 - 09:02

Concursos. Fins al 27 d'abril està oberta la convocatòria del premi 'Art sobre paper', organitzat per la Fundació Barcelona Olímpica.

Sense cap dubte, l'olimpisme va més enllà de l'esport i té l'objectiu de transmetre valors. De l'altra banda, l'art també té aquesta filosofia de base. L'escultura, la pintura i la música són alguns d'aquests altres elements que combinats amb l'esport embelleixen la pràctica esportiva.

Per aquest motiu la Fundació Barcelona Olímpica convoca anualment un concurs internacional, en el qual hi té cabuda qualsevol obra sobre paper. De totes les obres rebudes, el jurat seleccionarà tres obres guanyadores, que dotarà amb premis en metàl·lic: 2.500€ (1r premi), 1.800€ (2n premi) i 1.200€ (3r premi).

Aquestes tres obres, juntament amb les finalistes del certamen, s’exposaran en una mostra temporal que es podrà veure al Museu Olímpic i de l’Esport durant la tardor.

‘Art sobre paper’ a El Corte Inglés de Portal de l’Àngel

La selecció d’obres exposades, guanyadores i finalistes del concurs de l’any passat ha estat present en un espai expositiu al Centre Comercial el Corte Inglés del Portal de l’Àngel fins al 6 de juny.