Avui es presenta l'oferta de les activitats esportives extraescolars

27/10/2016 - 08:02

Esports. Avui dijous, 27 d’octubre, l’Institut Barcelona Esports presentarà l’oferta d’activitats esportives extraescolars a la Biblioteca Jaume Fuster, a la plaça de Lesseps, a partir de les 18.30 hores.

A la presentació, la cap del Departament de Promoció Esportiva, Mercè Jofra, detallarà quina és l’oferta de formació per als monitors que duguin a terme activitats extraescolars esportives al llarg del curs 2016-2017.

Com a exemple de la formació que s’ofereix, el director del Postgrau de resolució de conflictes públics i mediació comunitària de la UdG i impulsor de projectes de mediació esportiva a diversos clubs, Xavier Pastor, explicarà els detalls del taller “Les 7 claus bàsiques per gestionar conflictes amb èxit en la pràctica de l’esport base”.

La sessió es tancarà amb la presentació de la guia Cooperar per incloure en l’activitat física i l’esport, a càrrec del seus autors, Txema Córdoba, expert en metodologies cooperatives d’aprenentatge i inclusió en educació física, i Raúl Romero, mestre d’educació física de l’escola Els Pinetons, de Ripollet.

A l’acte hi assistiran representants de les entitats organitzadores d’esport en edat escolar de la ciutat, consellers d’esports de districte i tècnics municipals de districte, a més de representants d’institucions educatives vinculades a l’esport.