Barcelona celebra el dia mundial del qigong a la UB

11/08/2017 - 09:34

Activitats. Practica el qigong, una activitat que combina el treball del cos i la ment amb l'objectiu d'arribar a un punt de benestar i pau interior, en la jornada que se celebra als Esports UB.

El diumenge 13 de juliol se celebra el dia mundial del qigong. Es tracta d’una activitat que integra el cos i la ment, mitjançant la postura i el moviment, la respiració diafragmàtica. És una activitat física similar al ioga amb l‘objectiu, de fet, és arribar a un estat de pau interior.

El dia mundial del qigong se celebra en una cinquantena d’indrets d’arreu del món. Barcelona n’és un d’ells, amb una jornada que es desenvolupa de 10:00h del matí fins a les 12:00h del migdia al recinte esportiu de la Universitat de Barcelona (UB), situat a l’Avinguda Diagonal.

L’activitat és gratuïta i apte per a tots els públics, això sí, s’hi ha d’anar amb roba còmode per realitzar l’activitat. A més, els assitents rebran un obsequi relacionat amb el món del qigong. Els organitzadors de la jornada són el World Health Qigong Day i l’Institut Qigong de Barcelona.