Barcelona, ciutat d'esportistes #8: Ana Salas

12/04/2018 - 17:06

Ciutat. L'Ana Salas té 32 anys i és una amant del tennis platja. Tot i això, la seva relació amb l'esport no sempre ha estat fàcil i és que s'ha trencat el genoll dret fins a tres vegades.

L’Ana Salas té 32 anys i és una amant de l’esport. Des de ben petita ha jugat a tennis, esport que va haver de deixar als 19 anys per incompatibilitat amb els estudis. Aleshores, va descobrir el tennis platja, ja que explica que “reunia dos coses que m’agradaven com l’esport i la platja”. Ho va provar i es va enganxar, i ara, no només el practica sinó que també n’és entrenadora. Defineix l’esport a través de tres conceptes: “diversió, desconnexió i salut”, i afirma que “l’ajuda a tenir una qualitat de vida alta”.

Però la relació de l’Ana amb l’esport, no sempre ha estat fàcil, ja que les lesions han aparegut de forma important en la seva vida. A més de les típiques lesions menors com esguinços o trencaments musculars, ha patit tres lesions greus al genoll dret: dos trencaments del lligament creuat anterior i un trencament del menisc intern. Lluny d’enfonsar-se, explica que les lesions li han suposat “un punt d’inflexió que m’han fet madurar, ser més reflexiva i tenir motivacions extres”.

En el seu dia a dia treballa de coordinadora esportiva al Mèlich Sportsclub i l’esport és una part fonamental de la seva vida fins al punt que veu “impossible” una vida sense esport. El tennis platja el practica al club Beach Tennis Montgat i sovint, competeix a les platges de la ciutat.