Barcelona pren el relleu dels World Roller Games a Nanjing

08/09/2017 - 14:23

Patinatge. El comissionat d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, David Escudé, ha recollit la bandera dels World Roller Games a Nanjing (Xina), l'any 2019 es faran a Barcelona.

Barcelona recull el relleu dels World Roller Games a Nanjing (Xina), ciutat organitzadora de l’esdeveniment aquest 2017. El comissionat d’Esports, David Escudé, ha passat uns dies a la ciutat xinesa, per conèixer detalls de l’organització, ja que Barcelona serà la seu dels Roller Games durant l’estiu de l’any 2019.

A més, Barcelona ha presentat el seu projecte a Nanjing fent èmfasi en l’experiència organitzativa de grans esdeveniments esportius i també en la passió que viu la ciutat pels roller sports. En aquest sentit, a través del vídeo ‘Passion for rollers’ s’ha mostrat la gran afició que viu la ciutat pel món del patí. El Comissionat també rebrà la bandera dels World Roller Games el 10 de setembre, amb això es tancarà, de forma simbòlica, el relleu de l’esdeveniment.

Escudé ha explicat que “Barcelona tornarà a ser innovadora organitzant per primera vegada a Europa un esdeveniment que reuneix onze campionats del món de roda petita. A més utilitzarem el llegat olímpic i volem que els World Roller Games també siguin un llegat esportiu i d’instal·lacions, que siguin recordats a nivell internacional i també a casa nostra.”

El juliol del 2019, doncs, Barcelona serà el centre neuràlgic mundial dels esports sobre patins. La de ciutat comtal, serà tot just la segona edició d’aquest esdeveniment, que engloba els Campionats del Món de diferents modalitats dels ‘roller sports’, regulades per la Fédération Internationale de Roller Sports (FIRS).

Es preveu que hi participin més de 6.000 atletes de 116 països diferents, dividits en 11 modalitats esportives. A més, s’estima que un total de 120.000 persones vinguin a Barcelona en motiu dels World Roller Games. Hi haurà 10 dies de competició, que es durà a terme en 11 instal·lacions esportives. Una per a cada modalitat. Els esports que seran presents als World Roller Games de Barcelona 2019 són: