Celebrem 20 anys de la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona

13/04/2018 - 18:15

Curses. El proper diumenge 22 d’abril, se celebraran els 20 anys d'aquesta cursa amb la millor companyia possible: els ciutadans i els bombers de Barcelona.

Aquest diumenge, 22 d’abril, teniu una cita amb els Bombers de Barcelona per gaudir d’una festa esportiva amb un dels cossos més estimats de la ciutat. A més, aquesta edició de la runnerINN Cursa Bombers de Barcelona és molt especial ja que la cursa compleix 20 anys.

Des de 1999, any rere any, els bombers de Barcelona han celebrat una gran festa de l’esport acompanyats de milers de ciutadans recorrent els principals carrers de la nostra ciutat. En els seus 20 anys d’història, hem gaudit de diferents curses que ens han posat les emocions a flor de pell.

En aquesta ocasió, la celebració del 20è aniversari és una excusa perfecte per commemorar aquesta comunió entre els ciutadans i el cos i, per aquest motiu, s’ha preparat una jornada esportiva popular que serà inoblidable.

El 18 d’abril, presentació de la Cursa

El dimecres, 18 d’abril, a l’Espai Bombers de Barcelona, al carrer de Lleida, s’ha presentat aquesta edició tan especial amb els 20 anys com a eix central. En aquest acte, en el qual hi assistirà la comissionada d’Esports, Marta Carranza, s’han donat a conèixer les principals novetats. Una d’elles, important, és el recorregut, ja que es recupera l’original, més circular. També hi destaca la participació femenina, amb un 36%.

Una altra dada interessant és la participació dels bombers, que enguany serà de 336. D’aquests, 194 seran del cos de Bombers de Barcelona i 57 hi aniran amb l’equipació completa (amb l’equip respiratori, que suma un total de 20kg), i 38 amb l’equipació de nivell 1. Tot això és possible gràcies a l’ACE, l’Agrupació Cultura i Esportiva dels bombers.

Una samarreta commemorativa

El passat 20 de març es va presentar la samarreta amb la que correran milers de persones pels carrers de la ciutat el pròxim 22 d’abril. Les samarretes, verd fosforecent (veure fotos), són de la marca Luanvi i tenen imprés un 20 en commemoració de l’aniversari, el logo de la cursa, la data de la primera edició i de l’actual i el lema de la cursa: “20 anys encenent l’esperit” (veure vídeo).