Comença el compte enrere dels World Roller Games Barcelona 2019

11/07/2018 - 17:06

Esdeveniments. Al juliol de 2019, Barcelona serà l'escenari de la major cita mundial dels esports de roda petita: 11 Campionats del Món en un únic esdeveniment.

Al juliol de 2019 l’Anella Olímpica de Montjuïc tornarà a ser l’epicentre mundial de l’esport amb la segona edició dels World Roller Games, el major esdeveniment mundial dels roller sports que aplegarà a Barcelona a més de 4.500 atletes d’arreu del món. Serà un espectacle esportiu únic, amb un total d’11 Campionats del Món en un únic esdeveniment. A un any vista de la gran cita, aquest matí s’ha oficialitzat el compte enrere amb un acte institucional en el que, entre d’altres informacions, s’han donat a conèixer de forma oficial les seus i instal·lacions.

El Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona ha estat l’escenari de l’acte que ha comptat amb la presència i les ponències de Marta Carranza, comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona; Gerard Figueres, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; Maite Fandos, Diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona; Sabatino Aracu, president de World Skate; Carmelo Paniagua, president del Comitè Organitzador dels WRG i Ramón Basiana, president del Comitè Executiu dels WRG.

En el transcurs de la presentació s’han donat a conèixer de forma oficial les seus de competició i s’han mostrat les primeres imatges virtuals de les instal·lacions. Així, l’Anella Olímpica de Montjuïc serà l’escenari principal del gruix del calendari, amb Campionats del Món en el Palau Sant Jordi, en el Parc de Montjuïc, el Sant Jordi Club, l’INEFC, i l’esplanada. Els CEM de La Mar Bella, el CEM Horta i el Palau Blaugrana concentraran la competició d’hoquei inline i hoquei patins, sense oblidar que els roller sports estaran també en seus urbanes com el Front Marítim, l’Avinguda Reina Maria Cristina i Diagonal-Passeig de Gràcia. Les subseus de competició seran Vilanova, Mollet, Terrassa i Sant Cugat.