Coneixeu els circuits esportius a l'aire lliure?

15/05/2017 - 07:36

Ronda Verda

Activitat física. A Barcelona hi ha tota una sèrie d'espais públics habilitats perfectament per a la pràctica esportiva a l'aire lliure de forma senzilla i sense necessitat d'un equipament complex.

Fer esport és una activitat molt recomanable a qualsevol edat pels múltiples beneficis que aporta. Està demostrat que una pràctica regular i sistemàtica d’exercici físic ajuda a adquirir una bona salut física i uns hàbits indispensables per trobar-se bé i millorar la qualitat de vida. Per aquest motiu és indispensable posar a l’abast de tothom espais que orientin cap a una vida activa per tal que la pràctica esportiva es converteixi en un hàbit més entre la majoria de la població.

Per això, a Barcelona hi ha diferents circuits esportius, és a dir, espais públics urbans situats a parcs, avingudes, i altres zones a l’aire lliure, i on qualsevol persona pot gaudir de l’activitat físca, caminant o corrent. Es tracta d’una manera senzilla de fer esport, ja que són activitats físiques accessibles que no requereixen un equipament complex. Els circuits estan convenientment senyalitzats, amb informació i consells pràctics.

Consulta’ls tots