Corre la Zurich Marató de Barcelona i sigues immortal

07/03/2018 - 09:40

ZMB18. El proper 11 de març torna la gran festa esportiva de la ciutat. Enguany, la Zurich Marató de Barcelona celebra 40 edicions i ho fa amb el lema "No et trenca, et fa immortal".

Comença el compte enrere per a la Zurich Marató de Barcelona. El proper 11 de març, es preveu que uns 20.000 corredors i corredores, participin a la Zurich Marató Barcelona 2018, la gran cursa de la ciutat que es presenta amb el lema “No et trenca, et fa immortal”.

Aquest any es celebra la 40a edició de la Zurich Marató Barcelona, una cursa emblemàtica amb un dels circuits més atractius d’Europa. A la climatologia favorable que caracteritza Barcelona, cal sumar-hi un traçat urbà al voltant dels punts turístics de més interès que presenta la ciutat.

Igual que en darreres ocasions, la cursa començarà a les 8:30h a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, punt també de l’arribada després dels 42km i 195 metres de recorregut. Tanmateix, les instal·lacions esportives del pavelló Italià, situat al costat de la font màgica de Montjuic, seran el lloc on hi haurà el guarda-roba i la zona de recuperació.

Corre per una bona causa

Uns corren per guanyar, altres corren per ajudar a millorar la vida d’altres persones. Si participes a la Zurich Marató de Barcelona 2018, fes-ho per una bona causa i podràs aconseguir un dorsal gratuït.

Pots recolzar la causa que més t’interessi: infància, malalties minoritàries, discapacitat, salut i investigació científica, exclusió social, etc. A migranodearena.org, plataforma de crowdfunding solidari, hi ha més de 2.000 ONG i organitzacions sense ànim de lucre a qui dedicar la Zurich Marató de Barcelona. Tria la teva i vine a córrer!

Sortida per calaixos

Per tal de millorar la comoditat dels participants, la Zurich Barcelona Marató de Barcelona comptarà amb una sortida ben estructurada, en què els atletes estaran situats en funció del seu del ritme personal. Així mateix, la cursa disposarà de diferents llebres per ajudar als atletes a aconseguir la seva marca. Durant el recorregut, els ànims estan garantits amb diferents punts d’animació distribuïts durant el trajecte.

L’Expo Sports, la Fira de la Zurich Marató de Barcelona

El creixement exponencial que ha experimentat darrerament la Zurich Marató Barcelona, va molt lligat a l’Expo Sports, una fira paral·lela que se celebra durant el mateix cap de setmana. Aquest any es preveu que albergui més de 150 expositors i superi els 60.000 visitants que va registrar l’any anterior. Si voleu assistir-hi, la fira se celebrarà els propers 9 i 10 de març, entre les 10:00h i les 20:00h a la Fira de Barcelona, Recinte Montjuic (pavelló 8).

Anima’t a participar en la festa esportiva més gran de la ciutat i recorda, “No et trenca, et fa immortal”.

Afectacions a la mobilitat

Consulteu tots els talls de carrers que hi haurà diumenge al matí, a la ciuat, amb motiu de la 40a edició de la Zurich Marató de Barcelona.