Cursa de la Mercè 2017: Inscripcions obertes!

11/07/2017 - 15:46

Cursa de la Mercè. La Cursa de la Mercè és una de les més tradicionals i multitudinàries de la ciutat. Ja hem obert les inscripcions. Afenyeu-vos a apuntar-vos, doncs hi ha límit de 15.000 corredors i corredores.

Ja hem obert les inscripcions de la Cursa de la Mercè 2017, que tenen un cost simbòlic de 5 euros, que -com és habitual- van destinats a donar suport a un projecte solidari. Recordeu que la inscripció només serà vàlida un cop s’hagi fet efectiu el pagament. Aquest any, a més, la Cursa de la Mercè està emmarcada dins dels actes de commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92.

Un any més, esperem una cursa multitudinària. Volem omplir els carrers de Barcelona de corredors i corredores i per això, us heu d’afanyar i apuntar-vos-hi perquè, quan arribem a 15.000 participants, tancarem les inscripcions.

No dubteu més i veniu a gaudir dels millors 10 quilòmetres de la ciutat. La Cursa de la Mercè és, sens dubte, la Cursa de la Ciutat! Us hi esperem a tots i totes!

Us podeu inscriure a través del següent enllaç: http://ow.ly/4OkQ30dvdKn