Daniela Seguel guanya el 1r TICB de tennis femení

09/06/2017 - 10:29

Tennis. Daniela Seguel i Amandine Hesse disputen la final d'aquesta prestigiosa competició, a les 12h, al CE Hispano Francès.

La xilena Daniela Seguel es va imposar en la final del torneig a la francesa Amandine Hesse per 3-6, 7-6, 7-6 en un partit èpic, que va durar més de 3 hores. Les jugadores van superar, a més, les altes temperatures per oferir un enorme espectacle a la pista central del Club Esportiu Hispano Francès, plena a vessar. Entre els assistents, el comissionat d’Esports, David Escudé, que va entregar l’Àmfora Ciutat de Barcelona a la xilena en finalitzar el campionat.

Seguel va dedicar la victòria al seu pare, que va morir fa uns mesos. Aquesta primer edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de tennis femení ja ha estat un èxit i les dues jugadores de la final van dir que tornarien l’any vinent i van agraïr el tracte i l’organització. Així, Barcelona torna a ser seu de grans esdeveniments de l’esport i segueix situant-se al capdavant en referència esportiva.

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona forma part de la Federació Internacional de Tennis (ITF) i es consolida com el torneig més important d’Espanya en aquesta categoria. Aquesta és la tercera edició de la competició. Anteriorment portava el nom de Women World Winner i aquest és el primer any que s’anomena Trofeu Internacional Circuit de Barcelona.