El 20è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona Míting d'Atletisme recorda els Jocs del '92

26/06/2017 - 15:41

Atletisme. Atletes de renom que van participar fa 25 anys als Jocs, participen en la presentació del 20è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona Míting d'Atletisme, que es disputa el 29 de juny al Serrahima.

La Federació Catalana d’Atletisme (FCA), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, el Consell Català de l’Esport i la Diputació de Barcelona, organitza els dies 28 i 29 de juny de 2017, a l’Estadi Municipal Joan Serrahima de Barcelona, el 97è Campionat de Catalunya Absolut – 20è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona Míting d’Atletisme.

Els participants del 20è Míting Ciutat de Barcelona ho fan convidats per la Federació Catalana d’Atletisme. En canvi, els participants del campionat de Catalunya, han hagut de guanyar-se la plaça. Pots consultar-los tots aquí. La FCA aportarà un premi en metàl.lic de 250 € pel campió de Catalunya de cada prova.

Una presentació especial

El comissionat d’Esports, David Escudé, assisteix dijous 29 de juny a l’acte previ del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona Míting d’atletisme que commemora el 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona’92. La cita és a les 13.30 hores a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i comptarà amb la presència d’atletes protagonistes d’aquell esdeveniment: els campions olímpics Javier Sotomayor, Ellen van Langen i Daniel Plaza; el medallista de bronze Javier García Chico, i una bona representació d’atletes catalans que hi van participar.