El CEM La Mar Bella se suma a la campanya "La fam no fa vacances"

14/05/2018 - 12:58

Solidaritat. "La fam no fa vacances" és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d'aquí rebin ajuda alimentària durant l'estiu.

El CEM La Mar Bella, un estiu més, se suma a la campanya solidària “La fam no fa vacances”, coordinada pel Banc dels Aliments. Tots els visitants de la instal·lació podran dipositar o comprar productes per contribuir al fet que les famílies en situació de vulnerabilitat obtinguin aliments indispensables. El volum total d’aliments recollits serà enviat a la Parròquia de Sant Sebastià i la recollida té lloc del 5 de maig al 5 de juny.

Què és “La fam no fa vacances”?

“La fam no fa vacances” és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària durant l’estiu. La campanya es porta a terme coordinada pels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya.

La campanya pretén motivar a la societat catalana a mobilitzar-se contra la fam més propera organitzant actes i activitats que permetin recollir aliments bàsics per omplir els magatzems de les entitats benèfiques de la seva població o de poblacions properes perquè puguin fer-los arribar als seus beneficiaris durant l’estiu.

Més informació