El mar de Barcelona s'omple de vaixells clàssics en la Puig Vela Clàssica Barcelona

06/07/2017 - 12:03

Vela. La Puig Vela Clàssica Barcelona arriba a la 10a edició i forma part del Campionat d'Espanya de Vaixells Clàssic i d'Època 2017

Aquesta setmana la vela pren protagonisme a Barcelona. Arriba una de les regates més potents de la ciutat: la Puig Vela Clàssica Barcelona. Aquest any, a més, amb aniversari inclòs, i és que la competició arriba a la 10a edició. La regata, organitzada pel Reial Club Nàutic de Barcelona i la Real Federació Espanyola de Vela, comença el dimecres 12 de juliol i s’allarga fins el dissabte 15.

Aquesta X edició de la Puig Vela Clàssica Barcelona és puntuable pel Campionat d’Espanya de Vaixells Clàssics i d’Època 2017.  La X Regata PUIG VELA CLÀSSICA BARCELONA està oberta a les categories:

  • Vaixells d’Època: vaixells avarats fins al 31 de desembre de 1949 i construïts segons els criteris del Reglament CIM.
  • Vaixells Clàssics: vaixells avarats entre l’1 de gener de 1950 i 31 de desembre de 1975 i construïts segons els criteris del Reglament CIM
  • Vaixells Classe Internacional 6mR. Mínim 3 vaixells inscrits per formar Grup, en cas contrari s’han d’inscriure en la categoria del CIM Època Marconi.
  • Vaixells Classe Internacional 15 M JI. Mínim 3 vaixells inscrits de cada Classe per formar Grup, en cas contrari s’han d’inscriure en la categoria del CIM Època Cangreja.
  • Vaixells Classe Internacional 12 M JI. Mínim 3 vaixells inscrits de cada Classe per formar Grup, en cas contrari s’han d’inscriure en la categoria del CIM Època Cangreja.
  • Vaixells Big Boat: vaixells d’Època i Clàssics amb eslora a partir de 25 metres. Mínim 3 vaixells inscrits per formar Grup.

El dimecres, doncs, comencen els actes de la competició, que consisteix en tres regates es disputen entre dijous i dissabte, totes elles a les 13:00h del migdia.