El Martinenc i la dona, una bona combinació

12/03/2018 - 17:40

Esdeveniments. El club barceloní posa en marxa la campanya #DonaiMartinenc, en la qual es porten a terme tot un seguit d’activitats destinades a fomentar l’esport femení.

Després del Dia Internacional de la Dona, el FC Martinenc posa en marxa la campanya #DonaiMartinenc, en la qual es duen a terme tot un seguit d’activitats destinades a fomentar l’esport femení al club, amb concursos, jornades de portes obertes, exposicions i conferències, que s’allargaran durant tot el mes de març.

Fins al 31 de març se celebren Jornades de Portes Obertes per a qualsevol nena (menor de 16 anys) per a realitzar activitats de: futbol, bàsquet, hoquei patins i judo. Totes les noies que vulguin tastar l’esport al Martinenc han de fer la seva inscripció mitjançant l’OficinA d’Atenció al Públic de forma presencial, o per mail.

A més, el FC Martinenc ha iniciat un concurs a Instagram amb el hasthag #DonaiMartinenc en què s’han de penjar imatges relacionades amb la dona i el club. El guanyador del concurs s’emportarà com a premi un esmorzar al Bar Cafeteria Can Cívic per a dues persones.

Seguint amb les variades i nombroses activitats, l’Exposició Martinenc i l’esport femení hi serà al Casal d’Entitats Mas Guinardó fins a final de mes.

Finalment, el FC Martinenc va organitzar el dimarts 13 (de 19 a 21h al Mas Guinardó) una taula rodona per parlar de l’estat i el paper de la dona en el món de l’esport. ‘Dona i esport, reptes i fets’ comptarà amb la presència d’esportistes d’elit que ens explicaran la seva experiència en una conferència oberta a tothom.