El millor tennis mundial, al Barcelona Open Banc Sabadell

14/03/2017 - 16:03

Tennis. Rafa Nadal, que buscarà el seu desè trofeu, encapçala una llista de tennistes de luxe que participaran en aquesta 65a edició del Trofeu Conde de Godó, que se celebra del 22 al 30 d'abril.

L’edició d’enguany se celebrarà del 22 al 30 d’abril a les instal·lacions del Reial Club Tennis de Barcelona, amb la presència d’alguns dels millors tennistes del món. Hi serà Rafa Nadal, que buscarà el seu desè títol. Entre els tennistes que competiran perquè el de Manacor no sumi un nou títol, hi destaca Andy Murray, número 1 del món que va confirmar la seva presència a última hora. Dominic Thiem, David Goffin o Thomas Berdych. La representació espanyola serà força gran, amb bona part dels millors tennistes estatals: Roberto Bautista, Pablo Carreño, David Ferrer, Albert Ramos, Feliciano López, Marcel Granollers o Feliciano López.

Una de les novetats principals és que per primera vegada el torneig serà retransmès de forma íntegre per televisió, és a dir, que es televisaran tots els partits des de les fases prèvies fins a la final. A més, aquesta 65a edició es veurà a 130 països i es preveu superar la xifra d’espectadors totals de l’any passat, que va ser de 300 milions de persones.

El 14 de març es va fer la presentació oficial

Aquest dimarts, 14 de març, ha aixecat el teló el Barcelona Open Banc Sabadell 65è Trofeu Conde de Godó, que un any mes es presenta com el torneig de referència del tennis a la ciutat. El tinent d’alcaldia Drets de la Ciutadania, Participació i Transparència, Jaume Asens, ha explicat durant la presentació que a Barcelona “som la ciutat europea on més es practica l’esport i la segona del món. I volem que tothom hi tingui accés perquè l’ esport és una gran eina de cohesió social”. També ha fet referència a projectes a través dels quals l’Ajuntament dóna visibilitat al tennis i l’apropa a tothom. David Escudé, comissionat d’Esports, tampoc s’ha perdut l’acte de presentació.