El Raid Atlètic, una gran jornada d'atletisme escolar

18/03/2018 - 23:41

Esport escolar. Aquest dimecres, 21 de març, s'ha celebrat un dels esdeveniments d'esport escolar que no pot faltar en el calendari dels més joves, el Raid Atlètic.

Aquest dimecres, més de 2.300 nois i noies de 4t i 5è de primària i primer cicle de secundària, han gaudit d’una nova edició del Raid Atlètic carregada de novetats esportives a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Impulsat per l’Institut Barcelona Esports (IBE) i gestionat pel Departament de Programes Municipals amb la col·laboració del Club Esportiu Universitari, el Raid Atlètic té com a objectiu mostrar les possibilitats que ofereix l’atletisme entre nois i noies de la ciutat en un format cooperatiu així com mostrar els diferents valors que transmet l’esport.

En aquesta edició del certamen, adreçada a alumnes d’entre 9 a 14 anys, el Raid ha estrenat una activitat inicial que ha consistit en un escalfament acompanyat de música, donant així el tret de sortida. Un cop finalitzat, els grups han realitzat les diverses proves preparades i han tancat la jornada amb una altra novetat, un seguit d’estiraments. Aquesta activitat forma part de l’oferta esportiva en horari escolar que ofereix l’IBE.