El Raval i el Poble-sec celebren unes Festes Majors molt esportives

11/07/2017 - 11:03

Activitats. L'esport serà part important de les Festes Majors del Raval i el Poble-sec, que durant aquesta setmana i la vinent se celebran en els barris corresponents

Aquesta setmana hi ha dos barris emblemàtics de la ciutat que estan de Festa Major: El Raval i el Poble-sec. Les celebracions de Festa Major són sempre animades i contemplen diferents activitats per a totes les edats i col·lectius. Per això, des de ja fa un temps, l‘esport està guanyant protagonisme en els programes d’aquest tipus de festivitat. Aquesta setmana, el Raval i el Poble-sec ofereixen diferents alternatives per gaudir de l’esport en el marc de les seves Festes Majors. Us les expliquem a continuació:

Festa Major del Raval

El divendres 14 de juliol se celebren dues activitats esportives en el marc de la Festa Major del Raval. Per una banda, de 10:00h a 13:00h del matí, arriba el Matí d’esport refrescant, que ofereix la possibilitat de practicar diferents esports, com ara el tennis taula, futbol 3×3, karts, etc. Projecte Infància Raval organitza aquesta activitat. El mateix dia, però, el Raval alberga una altre esdeveniment esportiu. El Centre Cívic Drassanes organitza la ‘5a Cursa Atlètica de la Festa Major del Raval, que comença a les 9:00h del matí.

D’altra banda, el diumenge 16 de juliol, a partir de les 10:00h del matí, se celebra la XXII cursa de patinatge de velocitat del Raval.

Festa Major del Poble-sec

La festa del barri del Poble-sec inicia aquesta setmana i s’allarga fins la vinent. Per això, les activitats esportives comencen el diumenge 16 de juliol. N’hi ha dues de programades. A les 9:00h del matí se celebra la ja tradicional Cursa Popular del Poble-sec, que enguany arriba a la XXI edició. Per altra banda es disputen les Olimpíades feministes, a partir de les 18:00h de la tarda.

Les activitats esportives de la Festa Major continuen la setmana vinent.