Missatge d'error

Notice: Undefined index: imgsbodypost a bcn_news_page() (línia 690 de /var/www/app/www/esports/sites/all/modules/bcn_news/bcn_news.module).

El Reial Club de Polo de Barcelona, 25 anys després

27/07/2017 - 16:22

Seus. Durant els Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona '92 el Reial Club de Polo de Barcelona va ser seu de la competició d'hípica. 25 anys després manté una gran salut, amb 10.500 abonats en les diferents disciplines

El Reial Club de Polo de Barcelona va ser la seu de les competicions d’hípica dels Jocs de Barcelona ’92. L’entitat celebra aquest 2017, 120 anys d’existència i va ser l’única instal·lació privada que va formar part dels Jocs BCN ’92. Actualment compta amb 10.500 abonats.

Les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona van reformar-se per complet pels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona. A més, ja des de fa anys, és un club multidisciplinari. Tot i que va fundar-se com un club de Polo, al poc temps va incorporar l’hípica, l’hoquei herba i el tennis. Ja durant la dècada dels ’90, va incorporar també el pàdel dins de les seves seccions.