El Roda Barcelona ja és aquí!

01/03/2017 - 14:42

Esdeveniments. Aquesta jornada omplirà els carrers del districte Horta-Guinardó amb tots els amants de la roda petita, un grup cada cop més extens a la ciutat.

Vinguis d’on vinguis i siguis d’on siguis el 18 i 19 de març l’avinguda de Martí Codolar és el punt de trobada per als amants del patinatge. El Roda Barcelona és l’espai on es troben tots els apassionats de l’esport sobre rodes! Dues jornades dedicades als esports roller que enguany celebra la segona edició i que tornarà a omplir els carrers del districte Horta-Guinardó d’amants de la roda petita.

Durant el cap de setmana hi haurà activitats per a tots els públics relacionades amb les diferents disciplines que practiquen els organitzadors de l’esdeveniment. Les més destacades són la II Cursa dels Mistos, organitzada pel Club Patí Barcelona, que és una mitja marató amb patins, o una Ruta Urbana organitzada per l’Associació de Patinadors de Barcelona (APB), que consisteix en una passejada per tots pels carrers del barri.

Les demés activitats, molt més formatives, estan organitzades en 11 punts estratègics entre l’Av. Martí Codolar, el c. de la Granja Vella i el Passadís Isidora Duncan (veure mapa) i segons l’horari de pràctica (veure programa). Així doncs, per exemple, dissabte a les 17:00, els participants podran aprendre a fer Patinatge Alpí en Línia, una modalitat poc coneguda però molt divertida que imita als esquiadors, al punt 4 o diumenge a les 14:00 podran provar el Roller Football, una disciplina que barreja el futbol amb el patinatge, al punt 1.

La trobada també permet gaudir d’exhibicions d’esport professional i federat que es faran en els diferents punts. Alhora l’objectiu d’aquesta festa multitudinària és fer difusió i promoció de les diferents disciplines i activitats que es deriven de la competició sobre rodes. La proposta d’enguany del Roda Barcelona amplia el catàleg d’activitats que està ple de propostes per a persones que ja practiquen el patinatge com a esport habitual i també per a persones que s’inicien o es volen iniciar en aquest esport.
Ens trobem el cap de setmana al Roda Barcelona 2017!

Més informació