Tot en joc al TICB de Futbol 7 per a persones amb paràlisi cerebral

10/06/2018 - 08:00

Futbol. Del 7 al 10 de juny se celebra la 13a edició d'aquest Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, amb seleccions com Argentina, Estats Units, Catalunya i el vigent campió, el CP United.

Del 7 al 10 de juny, algunes de les millors seleccions del món, com Argentina, Estats Units o Escòcia, participen en la 13a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Futbol 7 per a persones amb paràlisi cerebral, a les instal·lacions del CEM Clot de la Mel. L’últim campió, el CP United, defensarà el títol.

Després de més d’una dècada, aquest campionat s’ha convertit en una competició de referència i enguany, el nivell augmenta de forma considerable. De fet, equips nacionals com Argentina i Estats Units, al top5 del rànquing, hi seran. Els americans, però, participen amb el seu equip de desenvolupament, i no amb el primer equip. Altres equips participants són les seleccions de Dinamarca, Catalunya, Escòcia i els equips CP United -vigent campió- i l’SW CP United.

Durant la jornada d’aquest diumenge, es disputen les fases finals per veure qui s’alça com a vencedor del d’aquest torneig que es consolida com una competició de màxim nivell. La competició, de caràcter no oficial, finalitza a les 12:30 hores amb la final que enfronta la selecció Argentina envers la selecció dels Estats Units, dues de les grans seleccions que es postulaven com a favorites al títol abans de començar el certamen. Tanmateix, a les 08:30 hores se celebra el partit per resoldre qui queda cinquè i sisè lloc entre la selecció de Catalunya i el CP United. Desprès, a les 10:30 hores, la selecció d’Escòcia es jugarà acabar tercera o quarta envers el SW CP United.

El campionat és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona amb la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, que ha anat creixent i ha teixit aliances amb actors internacionals. Així, s’ha aconseguit convertir aquest campionat amb un esdeveniment de referència i alt nivell en el seu àmbit.