El waterpolo també és protagonista al Mediterrani

11/07/2018 - 11:59

Waterpolo. Just abans dels Campionats d'Europa, se celebra, del 12 al 14 de juliol, el Campionat d'Espanya de waterpolo. La categoria masculina té lloc a Barcelona, a les instal·lacions del Club Esportiu Mediterrani.

La competició de waterpolo estatal acaba aquesta setmana, just abans dels 33ens Campionats d’Europa que se celebren a la ciutat. Del 12 al 14 de juliol, les millors promeses masculines del waterpolo estan citades al Club Esportiu Mediterrani, escenari del Campionat d’Espanya de waterpolo.

Fins a tres equips barcelonins participen en aquesta competició: el CN Barcelona, el CN Atlètic-Barceloneta i el CE Mediterrani, equip amfitrió. D’altra banda, la competició femenina es disputa a Dos Hermanas (Sevilla), on també hi ha representants barcelonins, el CN Sant Andreu i el CE Mediterrani.

Els dos campionats tenen una fase prèvia de grups que comença el dijous 12 de juliol i s’allargarà fins divendres al migdia, quan començaran els quarts de final. Les semifinals i finals es jugaran dissabte, i la final de les dues competicions serà a les 18:00 hores.