Els 33ens Campionats d'Europa de waterpolo ja són aquí!

05/07/2018 - 16:32

Waterpolo. Els dies 14 i 16 de juliol, a partir de les 21:30 hores, se celebren les dues cerimònies d'inauguració dels 33ens Campionats d'Europa de waterpolo.

Els dies 14 i 16 de juliol, a partir de les 21:30 hores, se celebren les dues cerimònies d’inauguració dels 33ens Campionats d’Europa de waterpolo que del 14 al 28 de juliol faran de la ciutat, l’epicentre del waterpolo amb uns campionats d’alt nivell. El Centre Esportiu Municipal Piscines Bernat Picornell és la seu oficial d’aquests campionats.

El 14 de juliol, comença la competició femenina

El dissabte, a les 14:00 hores, es dóna el tret de sortida a la competició femenina, però no serà fins a les 21:30 quan tindrà lloc la inauguració oficial, just abans del gran partit de la jornada que enfrontarà, a partir de les 22:15 hores, la selecció espanyola, subcampiona del món, amb el combinat d’Hongria, defensora del títol continental obtingut l’any 2016, és a dir, dues de les millors seleccions del món.

La festa de la inauguració tindrà de protagonistes les companyies Brodas Bros i Toom Pak, així com un mapatge que es projectarà sobre les aigües de la mateixa piscina Bernat Picornell inspirat en el naixement de la febre pel waterpolo. A més, hi haurà una desfilada de les 17 delegacions que participen a Barcelona 2018 que obrirà l’acte oficial, amb un detall innovador: les banderes estaran integrades en pilotes de waterpolo.

Més de 200 metres quadrats de pantalles al voltant de la piscina Picornell permetran que l’espectacle es converteixi en una experiència única plena d’imatges, música, color i màgia.

En l’acte, hi participaran l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el president de la LEN, Paolo Barelli; i el president del Comitè Organitzador dels Campionats, Fernando Carpena.

El 16 de juliol, torn per a la competició masculina

Dos dies més tard, quan comenci la competició masculina, tornaran a repetir-se les actuacions de Brodas Bros i Toom Pak –aquesta vegada sense parlaments institucionals-. Aquesta segona cerimònia inaugural està programada per al dia 16 de juliol, just després del partit de les 20:30 hores -el Sèrbia-Romania- i abans del de les 22:15 hores, en què debutarà la selecció espanyola davant Malta.

Consulta tots els horaris de la competició

Barcelona rep a la LEN al Palauet Albéniz

El divendres 13 de juliol, a les 10:30h al Palauet Albéniz, l’Ajuntament de Barcelona ofereix una recepció institucional de benviguda al President i bureau de la LEN, amb motiu de la celebració dels Campionats Europeus de waterpolo, que tenen lloc a la ciutat entre els dies 14 i 28 de juliol.

A l’acte hi seran presents també els membres del Comitè organitzador del Campionat i diferents representants institucionals i esportius, així com jugadores de les seleccions espanyola i hongaresa.

Guanya una entrada doble per a la inauguració!

Si voleu venir a veure l’espectacular cerimònia oficial d’inauguració del dia 14 de juliol, us regalem una entrada doble! Per aconseguir-la, només heu de participar al concurs que hem posat en marxa a través de les nostres xarxes socials (Facebook i Twitter).

Durant sis dies, farem sis preguntes diferents -una cada dia- en aquestes dues xarxes. Per participar, només heu de contestar la publicació amb la resposta correcta. Entre totes les persones que encertin, realitzarem el sorteig de l’entrada doble. Si participeu més vegades, tindreu més opcions de guanyar!