Els esport d'acció envaeixen la ciutat

14/06/2017 - 16:19

Esdeveniments. El 17 i 18 de juny se celebra al parc del Fòrum la 8a edició del Imagin Extreme Barcelona, un esdeveniment de referència dels esports d'acció a nivell nacional i europeu.

El dimecres 14 de juny, es presenta al Caixa Fòrum la 8a edició de l’Imagin Extreme Barcelona, l’esdeveniment de referència dels esports d’acció a la ciutat. L’esdeveniment, que se celebra al parc del Fòrum els dies 17 i 18 de juny, es consolida com una referència a nivell nacional i europeu, amb 15 competicions i uns 500 riders.

El comissionat d’Esports, David Escudé, ha estat un dels ponents de l’acte juntament amb el Jordi Roquer, director de l’Imagin Extreme Barcelona, de Quim Garcia, director esportiu de l’esdeveniment i de dos esportistes professionals que competiran a la competició, l’scooter Ben Thomas i l’skater Diego Cano.

L’Imagin Extreme comptarà amb els millors especialistes del continent de sis modalitats esportives d’esports d’acció: BMX, scooter, inline, longboard, streetboard i skateboard. Entre totes elles sumen un total de 15 competicions, 5.000m2 d’instal•lacions obertes al públic i 500 riders, 80 de les quals seran dones, essent aquest un dels festivals europeus d’esports d’acció amb més participació del gènere femení.

Com a novetats d’enguany, el skateboard es desenvoluparà dins del marc d’un nou campionat que ha nascut a la ciutat, el Barcelona European Open (BEO), i les proves de BMX, longboard, inline i skate seran Open, és a dir, comptaran amb riders locals que s’han inscrit per a poder demostrar el seu nivell davant dels professionals.

Més informació