Gairebé 9.000 infants dansen al Sant Jordi

17/04/2018 - 16:51

Esport escolar. Ho han fet en la ja tradicional activitat escolar Dansa Ara, que enguany ha celebrat 25 anys, i ha tornat a ser un èxit espectacular amb la participació de més de 200 escoles de la ciutat.

El dimarts 17 d’abril, infants de més de 200 escoles de la ciutat han mostrat l’aprenentatge de les habilitats rítmiques i artístiques que han assolit durant el curs, mitjançant la dansa contemporània en el marc de les classes d’Educació Física i Música. Ho han fet en la ja tradicional activitat Dansa Ara, que enguany ha celebrat 25 anys, i ha tornat a ser un èxit espectacular!

L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Barcelona Esports, està adreçat a l’alumnat de cicle inicial de les escoles de Barcelona amb la intenció de promocionar l’aprenentatge de les habilitats rítmiques i artístiques dels infants. Enguany la gran trobada en què els infants de les escoles demostren tot el que han après s’ha tornat a celebrar al Palau Sant Jordi davant la presència de pares, mares i familiars. Durant mesos, els nens i les nenes han treballat amb el seu professorat un programa dissenyat específicament perquè assoleixin els coneixements i continguts curriculars específics d’habilitats rítmiques, expressives i artístiques.

Durant l’activitat, els alumnes han ballat diferents cançons i han deixat imatges ben precioses amb tota la pista del Palau Sant Jordi plena de color. Alumnes de l’Institut del Teatre i de la Companyia de dansa Factoria Mascaró també han mostrat les seves dots artístiques i han deleitat els alumnes i el públic amb diferents actuacions.

Marta Carranza, comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, ha tancat l’acte “bocabadada” i amb un agraïment a tots els infants, mestres i persones que han fet possible una nova edició del Dansa Ara. A més, ha recordat Joan Serra, impulsor d’aquesta activitat.

25 anys amb l’esport escolar

El Dansa Ara celebra 25 anys a la ciutat amb més de la meitat dels nens i les nenes de 7 anys de Barcelona ballant plegats. Novament aquest curs, “L’escola fa esport a la ciutat” i més de 8.800 alumnes de 2n de primària faran la ballada final d’aquesta activitat.